Кое е най-красивото комби на БМВ
Модератор: Общи модератори
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Re: Кое е най-красивото комби на БМВ
SKISA написа:е34 и мойто!
+1
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Аз съм пристрастен (е30), но не отказвам и е46, секси е отзад 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Определено Е46 за мен е най красивото комби,все пак това ще е следващата ми кола.

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Колеги, извинете ме за лошото мнение, ама тия комбита са по-грозни и от джиповете.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Мордехай написа:Колеги, извинете ме за лошото мнение, ама тия комбита са по-грозни и от джиповете.
Защо?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил

..... излишно е да пиша ....

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Комбитата на трета серия са сравнително малки и задния капак има наклон като за хечбек. Това им придава спортна визия, за разлика от комбитата на повечето други марки, които са отсечени отзад под прав ъгъл.
Иначе най-любимите ми са E36 и E34. По визия ги поставям наравно, но за себе си (и при покупката и при анкетата) избрах първото
Иначе най-любимите ми са E36 и E34. По визия ги поставям наравно, но за себе си (и при покупката и при анкетата) избрах първото

- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
+1 за Е91 макар че всичките комбита са ми някак си като фризери..
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Истината е ,че всички са много готини и всички са били и остават лайф стайл комбита
Не са като Мерцедесите ,които предлагат по-голям обем (старите почти нямат разлика ,но новите Мерцедеси предлагат огромни багажни обеми) ,но с цената на това да изглеждат като катафалки.Последния приятен мерцедес комби за мен бе 202 купето ,изглеждащ по-динамично и от седана.
Ачо беше писал за вътрешните размери и за теснотията ,но комбито за разлика от седана има различна рамка на задната врата ,което ще рече ,че проблема с влизането на задните седалки при седана отсъства напълно при комбито.За другите вътрешни размери аз определено не съм съгласен , че са малки а по-скоро са напълно нормални за класа и времето си.В деншно време автомобилите нарастват по отношение на габаритите и на не малко хора това им се харесва , но пък някои от тях не мислят за минусите от това непрестанно нарастване.Всички стават все по- и по-тежки , обзора става все по-сложен и по-сложен предвид и на модните тенденции по отношение на формата на каросериите и отворите за стъклата.Започват се едни камери за паркиране, камери на предницата за мъртвите зони и какво ли още не а всичко може да е толкова просто
От всичко това "страдат" хората , получават цяла армада какви ли не наблюдения а не могат да си управляват нормално автомобилите а все пак няма безплатен обяд
хайде за щастие в България почти не се правят ремонти на магистралите напр. както в Австрия,Германия,Швейцария където в едната посока на движение се ползва двупосочно и е толкова тясно особенно когато пътуват камиони ,че човек трябва да изпреварва на абсолютни тръни.Не случайно имаше статия за точно този страх в новите автомобили където човек няма усещане за разстоянието на заобикалящия го свят.
Георги Пенчев

Не са като Мерцедесите ,които предлагат по-голям обем (старите почти нямат разлика ,но новите Мерцедеси предлагат огромни багажни обеми) ,но с цената на това да изглеждат като катафалки.Последния приятен мерцедес комби за мен бе 202 купето ,изглеждащ по-динамично и от седана.
Ачо беше писал за вътрешните размери и за теснотията ,но комбито за разлика от седана има различна рамка на задната врата ,което ще рече ,че проблема с влизането на задните седалки при седана отсъства напълно при комбито.За другите вътрешни размери аз определено не съм съгласен , че са малки а по-скоро са напълно нормални за класа и времето си.В деншно време автомобилите нарастват по отношение на габаритите и на не малко хора това им се харесва , но пък някои от тях не мислят за минусите от това непрестанно нарастване.Всички стават все по- и по-тежки , обзора става все по-сложен и по-сложен предвид и на модните тенденции по отношение на формата на каросериите и отворите за стъклата.Започват се едни камери за паркиране, камери на предницата за мъртвите зони и какво ли още не а всичко може да е толкова просто

От всичко това "страдат" хората , получават цяла армада какви ли не наблюдения а не могат да си управляват нормално автомобилите а все пак няма безплатен обяд

Георги Пенчев
- 320d_Driver
- Потребител
-
- Кара: Постоянно в лютеницата..
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Малко сте в заблуждение ... тука е играта, ма пуста криза

Последна промяна didodi на 19 Мар 2010, 12:49, променена общо 1 път