Въпрос за претапициране
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Re: Въпрос за претапициране
ZLATEN колега тоя бежавия салон от тази 535 отдавна е на колата на един авер
аиде колегата иванов530д да си покаже оранжевия салон да не се стиска,
няма по хубаво от оригинален кожен салон (стига да е запазен и поддържан през годините)
нагледал съм се на претапицирани салони на е39ки и мога да кажа че за сега никои не ми е
хванал окото така, както някои оригинален салон индивидуал ;Р

няма по хубаво от оригинален кожен салон (стига да е запазен и поддържан през годините)
нагледал съм се на претапицирани салони на е39ки и мога да кажа че за сега никои не ми е
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
BMW-E39 написа:ZLATEN колега тоя бежавия салон от тази 535 отдавна е на колата на един авер![]()
Дадох го като пример, че изпадат хубави салони и видях, че е продаден отдавна

Ще снимам моя салон на Рейсъра ... не претендирам, че е перфектен, но става и е подобен
на тези от примерните снимки

И една тема на размисъл - не съм видял по западните форуми ЕДНА претапицирана е34ка или е39ка
Всеки търси да си намери оригинален кожен салон ...
Всъщност има една маняшка е34ка с червен салон - но той предполагам подминава 5к и то в USD
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... 50i&page=6

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
ZLATEN написа:
Ще снимам моя салон на Рейсъра ... не претендирам, че е перфектен, но става и е подобен
И една тема на размисъл - не съм видял по западните форуми ЕДНА претапицирана е34ка или е39ка
Този форум е на БМВ

Bayerische Motoren Werke
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
sp2022 написа:ZLATEN написа:
Този форум е на БМВна Деу Рейсър е друг форума така че сравнението ти е неуместно
колега имах предвид

По спокойно говорим си за кожи и салони не за война

И знам че е BMW форум - виж от кога ми е регистрацията

- sigman
- кандидат ентусиаст
-
...МИ извинявай ама така си го написал ,че разбрах погрешно..
..Весели празници..
ПП...салона на Жики рейсър е уникален ...да му е честит...

..Весели празници..
ПП...салона на Жики рейсър е уникален ...да му е честит...

Bayerische Motoren Werke
- i D r i v e
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 N42B20
- Мечтае да кара: 2002 turbo
sp2022 написа:
...прощавай колега,ама ти хептен се правиш на утрепан с това изказване ,просто се опитваш да кажеш на черното бяло или наистина си КОРИФЕЙ в автотапицериите което ме съмнява
просто недей само да пишеш постинги ,а наистина погледни нещата от истинската им страна ..Благодаря на колегта дискус за снимките и за ценното инфо което дава по тема за които повечето пишещи тук нямат никаква информация иза това че ми направи салончето на моята колица перфектно ...
пп.колега i D r i v e. то се е видяло че пари не ти се дават и ще си караш доживотно салона тип "войнишко одеяло" или "кожа от динозавър"ОРИГИНАЛЕН ОБАЧЕ, защото не ти се дават никави пари и търсиш
под вола теле но поне се научи да уважавш труда и уменията на такива хора..
Жив и здрав!!!

- discus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 M50B20
Е34 Има много правени но малко снимани , спецялоно червената v12 е на е на някакъв дръпнат следя я от година две по форумите до преди около година нямаше салон сега гледам е изригнал с всичко по интериора !
Майсторски направено с много труд и идей..маняк е човека ...
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
discus написа:Е34 Има много правени но малко снимани , спецялоно червената v12 е на е на някакъв дръпнат следя я от година две по форумите до преди около година нямаше салон сега гледам е изригнал с всичко по интериора !
и аз я следя

- sigman
- кандидат ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:Темата според мен трябва да отиде важна в сервизно обслужване, качеството на изпълнение е на ниво...
Напълно подкрепям идеята на колегата ЛУЦИФЕР!!Моля МОДЕРАТОРА да я има в предвид защото нашите колички са стари и тепърва ще имат нужда от такава услуга !!!
Bayerische Motoren Werke
Да не говорим колко неща вървят ръка за ръка с претапицирането и се оправят заедно - airbag датчици, теч в купе от корите на вратите, лост за ръчна, релси на седалки и какво ли още не което е хубаво да се ремонтира заедно - не на последно място - късметчета под седалки от бивши собственици ако има и съответно една хубава прахосмукачка по всички места където иначе трудно се стига
А и да се похваля при мен процедурата завърши и съм супер доволен че батко си търка гъза в кожен салон
да не говорим че толко ми хареса визията в сравнение със стария ми скъсан плюш че ме е страх да не спра в някой колега загледан в салончето. Благодаря много на те си знаят
и успешна нова година

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
mandorg написа:Да не говорим колко неща вървят ръка за ръка с претапицирането и се оправят заедно - airbag датчици, теч в купе от корите на вратите, лост за ръчна, релси на седалки и какво ли още не което е хубаво да се ремонтира заедно - не на последно място - късметчета под седалки от бивши собственици ако има и съответно една хубава прахосмукачка по всички места където иначе трудно се стигаА и да се похваля при мен процедурата завърши и съм супер доволен че батко си търка гъза в кожен салон
да не говорим че толко ми хареса визията в сравнение със стария ми скъсан плюш че ме е страх да не спра в някой колега загледан в салончето. Благодаря много на те си знаят
и успешна нова година
Колега дай малко снимки и ние да му се порадваме?

Изкуствена е да малко по-нагоре имаше снимки в темата - на 3та страница дадени са с линкове, бежовия салон, там има и една снимка на която задната седалка си е още плюш и се вижда разликата и в какво състояние беше. Скоро снимки на целия салон надявам се, че не са в мен
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
mandorg написа:Изкуствена е да малко по-нагоре имаше снимки в темата - на 3та страница дадени са с линкове, бежовия салон, там има и една снимка на която задната седалка си е още плюш и се вижда разликата и в какво състояние беше. Скоро снимки на целия салон надявам се, че не са в мен
Колега,колко ти излезе претапицирането? Ако искаш ми напиши на ЛС?
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
и горе долу за колко време я правят и по какви парички ви взимат ако не е тайна ?
- Peter Angelov
- ентусиаст
-

Последна промяна Peter Angelov на 11 Яну 2010, 23:50, променена общо 1 път