Катинаро
Модератор: Технически модератори
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: Какво сте направили за вашата e34 днес?
Zubcho написа:Не е ли по-лесно да си вземеш табло с чек контрол и да навържеш цялата система + датчиците? Така ще имаш двайска с чек
хора прочетете добре темата в ТЕМАТА В "Е36" към която съм пуснал линк.
то тази лампа няма нищо общо с чек-а

СЛУЖИ ЗА САМОДИАГНОСТИКА НА ДВИГАТЕЛЯ.
след подаване на контакт се натиска 5 пъти педала на газта до долу и лампата почва да премигва
цък....цък цък цък цък..... цък цък цък цък........цък цък цък цък - код 1444 (няма записани грешки в еку примерно)
при моделите М20 и М30 е на пин 15 на еку
на м50 без ванус е на пин 8
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
те май разбраха че слагам диод за диагностика дали имам изгорели крушки или вода в казанчето за чистачките
на мен това не ми трябва... сеедно не мога да хвърля един поглед за 2 секунди и да видя... обаче си е друго да знам какви грешки има записани в ЕКУ-то, нали

на мен това не ми трябва... сеедно не мога да хвърля един поглед за 2 секунди и да видя... обаче си е друго да знам какви грешки има записани в ЕКУ-то, нали

- leobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 ХD E46 2004 Седан
- Мечтае да кара: M X6
Е, днес реших да и купя масалце за двигателчето, НОоооооооооооо като отидох при Митака (за първи път ми е, но Не и за последен) и си тръгнах с два огромни плика (оригинални на БМВ) пълни до горе с покупки за колицата ,а също и подаръци за нея и мен. Естествено ми направи и подобаваща отстъпка (без да съм питал за такава). А забравих, и зимни стелчици си взех и мнооого ми харесаха. Абе много неща си купих, почти всичко което го имаше в наличност за БМВ и даже си поръчах туй-онуй! А се получи така щото Митака се оказа много готин пич и щото цените му просто нямат конкуренция и всичко е ИСТИНСКО !!!
Благодарности
Митак и дано не се оттърваш от клиенти !!! Е това е, направих и много подаръци, дано ги оцени

Благодарности

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
И кой е този Митак?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- leobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 ХD E46 2004 Седан
- Мечтае да кара: M X6
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
нека и аз да ви се похваля
днес вече успях да си пусна подгряването на задните седалки,реших малко да я покарам и след около 2 часа си ударих колицата в един стълб
сега поне си намерих работа по нея с дни ,а може би с месеци напред
днес вече успях да си пусна подгряването на задните седалки,реших малко да я покарам и след около 2 часа си ударих колицата в един стълб

сега поне си намерих работа по нея с дни ,а може би с месеци напред

- крив кюнец
-
Ееее жалко... бил си в еуфория от новата екстра... я кажи как се прави подгрев и отзад ако няма такъв 

крив кюнец написа:... я кажи как се прави подгрев и отзад ако няма такъв
Ползваш нагреватели и бутоните от предните седалки
Задната седалка е оформена доста добре на две части а облегалката практически си е разделена на 2 от подлакътника ....
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
крив кюнец написа:Ееее жалко... бил си в еуфория от новата екстра... я кажи как се прави подгрев и отзад ако няма такъв

ми взех реотаните от предни седалки с окабеляването одължих само буксата за долната седалка,
свалих кожата на седалките сложи подгревите ....проблем беше намирането на оная пластмаса дето е на задното барче(със запалка е пластмасата и с 2 отвора за копчетата)
свързваш кабелите и си ти

- крив кюнец
-
the_gate написа:крив кюнец написа:Ееее жалко... бил си в еуфория от новата екстра... я кажи как се прави подгрев и отзад ако няма такъв
![]()
![]()
ми взех реотаните от предни седалки с окабеляването одължих само буксата за долната седалка,
свалих кожата на седалките сложи подгревите ....проблем беше намирането на оная пластмаса дето е на задното барче(със запалка е пластмасата и с 2 отвора за копчетата)
свързваш кабелите и си ти
оооо тва немом да го направя никогаа....как така ще свалям кожата...аз да не съм кожодер

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Черни очички и сложих на моята любима , и черни рингове , че и черни бъбреци... и те така .....
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Дребно ама много радва та ще споделя с вас. Карам втора Е34-ка с ел шиби и едва преди няколко дена разбрах, че копчето можело и да свети. Е днес благодарение на Ники Николов и моето светна 

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
NeoPrint написа:Дребно ама много радва та ще споделя с вас. Карам втора Е34-ка с ел шиби и едва преди няколко дена разбрах, че копчето можело и да свети. Е днес благодарение на Ники Николов и моето светна
то май няма копче дето да не свети в е34ката

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
разходих я 500 км и й купих рекарце

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Гледам има на оферта подреви за седалки, та си мисля да бодна и на задната седалка като колегата по-горе, какво като са китайски, да не би да не бачкат и няма да греят,
. Ще стане съвсем скоро.