Нещо се появи на таблото. Моля за помощ!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Нещо се появи на таблото. Моля за помощ!
Тези точки на всички табла ли се появяват? Или има някаква разлика дали са с голям борд или малък? 

- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
Ми аз съм с малкият борд с ирис!
Точката се появява когато има разлики (несъответстващи) стойности в кодировката на различните модули
Тъй като най-често разликите са в стойностите за изминалите километри, за това появата и се свързва с некадърно (непълно/неточно) кодиране при връщане на километража.
Може да се получи и при елементарна смяна на един модул с друг (втора употреба), който не съответства напълно по хардуерна и софтуерна версия с оригиналния - съответно не може да се кодира правилно за съответния автомобил, но в сравнение с връщането на километри подобни случаи са единици ....
PS Дали колата е с IRIS или MID и т.н. няма значение
Тъй като най-често разликите са в стойностите за изминалите километри, за това появата и се свързва с некадърно (непълно/неточно) кодиране при връщане на километража.
Може да се получи и при елементарна смяна на един модул с друг (втора употреба), който не съответства напълно по хардуерна и софтуерна версия с оригиналния - съответно не може да се кодира правилно за съответния автомобил, но в сравнение с връщането на километри подобни случаи са единици ....
PS Дали колата е с IRIS или MID и т.н. няма значение
- DOKETO
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Х5 е53
Колеги аз сменвах LCM с друг от морга но несам го прекодирвал и имам тази точка ако се прекодира точката ще се махне ли
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2