данни от таблото
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
данни от таблото
за 525 tds - `95г.
ако държа натиснат бутона за нулиране на малкия километраж и дам на контакт - изписват се някакви данни.
Някой може ли да покаже място където е описано как се тълкува тази информация ?
ако държа натиснат бутона за нулиране на малкия километраж и дам на контакт - изписват се някакви данни.
Някой може ли да покаже място където е описано как се тълкува тази информация ?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
казах да ползвате търсачката ,не съм са правил на интересен .. и ти е малко раничко за квалификации на юзери мисля 

Явно не се разбрахме
Странно - 60 човека го прочетоха и никой не е виждал това за което питам. Изобщо не става дума за Oil Inspection, цветните диоди и т.н.
Става въпрос за следното:
Ако задържите натиснат бутона за нулиране на малкия километраж и тогава врътнете ключа на ПЪРВАТА позиция (!! НЕ на контакт за запалване, а позицията преди това - когато свири само радиото), то на мястото на километрите ще ви се изпишат последователно 6 различни числа. Четвъртото поред са последните 5 цифри от номера на шасито на колата. Питането беше какво означават останалите 5 числа.
Ето това е - дано сега съм по-ясен.
Странно - 60 човека го прочетоха и никой не е виждал това за което питам. Изобщо не става дума за Oil Inspection, цветните диоди и т.н.
Ако задържите натиснат бутона за нулиране на малкия километраж и тогава врътнете ключа на ПЪРВАТА позиция (!! НЕ на контакт за запалване, а позицията преди това - когато свири само радиото), то на мястото на километрите ще ви се изпишат последователно 6 различни числа. Четвъртото поред са последните 5 цифри от номера на шасито на колата. Питането беше какво означават останалите 5 числа.
Maxim написа:Явно не се разбрахме
Достатъчно хора те разбраха,но просто на никой не му се занимава да пише за нещо,което е разисквано много пъти!Става дума за теста на таблото...Не знам точно какво означават цифрите,защото не ми се е налагало да знам(все още нямам кола),но както вече написах-въпроса е обсъждан не веднъж.Потърси с търсачката,прегледай Д Бест Офф...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Slavi_m написа:...
Да му беше пуснал линка направо...!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=2124 - за това става въпрос.

10 мнения
• Страница 1 от 1