Паразитни шумове (решения)
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Паразитни шумове (решения)
Аз па вчера ринах снега на вилата с колата и колелата ми се напълниха със сняг и той си замръзна вътре и така се разбалансираха , че кормилото трепереше после на връщане. Та така...
Re: Паразитни шумове (решения)
Тази тема я позабравихме малко...
На е93то имам странен шум от седалката. Като карам бавно(5-10км/ч) по доста неравен път се чува някакво тропане от шофьорската седалка, все едно нещо се е разглобило и се търкаля вътре. Някой да има подобен проблем?
На е93то имам странен шум от седалката. Като карам бавно(5-10км/ч) по доста неравен път се чува някакво тропане от шофьорската седалка, все едно нещо се е разглобило и се търкаля вътре. Някой да има подобен проблем?
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
Huku написа:Аз па вчера ринах снега на вилата с колата и колелата ми се напълниха със сняг и той си замръзна вътре и така се разбалансираха , че кормилото трепереше после на връщане. Та така...
Това при мен на Е90 се получи с кал по гумите

- Voinika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 печка, самъ сменя скоростъ
- Мечтае да кара: танк
- Детайли за колата: мноо бяга и все ми говори нещо!??!
Re:
GaD написа:S_GonzaLes написа:Мхммм, същото е но днес установих че го няма на най-слабата и на най-силната степен за климатроник става дума, на другите си го има
При мен го има на първите 3 ?
Моето вентилаторче скрибу4и понякога само когато е на "ауто",- като го пусна на ръ4но и
превключа на 1,2,3 и се оправя и си мълчи по няколко седмици (даже и на :Ауто:)
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
Колеги, последните няколко дена се появи едно дразнещо скърцане когато ставам/сядам на шофьорското място. Горе-долу се чува и като натисна с ръка задницата. Явно идва от задната ходова част. Дали не са някакви тампони?
намираш си един хубав силиконов шпрей, избърсваш всичките врати/джамове уплътнения с топла влажна кърпа, след това пръскаш леко, размазваш... чакаш... ако попие- пръскаш пак... размазваш... чакаш.. докато не попива повече гумата - след това подшушаваш каквото не е попило.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
MaXimal написа:Тази тема я позабравихме малко...
Имам същия проблем на моето е60, само че на седалката на пасажера - от време на време изчезва. Най-дразнищия звук на света идва от километража - скърза, пищи ... аман!!!
Колеги, предлагам малко update на темата
Моля тези, които са си решили преди време проблемите, да споделят дали решението е било трайно или временно. И да изберем най-удачният метод за справяне с паразитните шумове 

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
g.petrow написа:MaXimal написа:Тази тема я позабравихме малко...
Имам същия проблем на моето е60, само че на седалката на пасажера - от време на време изчезва. Най-дразнищия звук на света идва от километража - скърза, пищи ... аман!!!
Как така ти скърца таблото бе ? Можеш ли да опишеш кога се получава и на какво прилича че ми е доста странно.
Днес свалих и двете облегалки на задната седалка и установих, че малките парчета "облегалка" (между падналите облегалки и гумените уплътнения на задните врати) играят и скърцат
Пробвах да ги извадя, но не можах да ги разфасовам успешно... Някой да има скърцане в тази част или да е разфасовал (разбирай свалял) тази част от облегалките?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз успях да си разкарам скърцането от предните колонки т.е. дясната (където се намира "торбата" за "завесите" на вратите)... като правя лявата ще взема да направя снимки и да го опиша...
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
ZLATEN написа::shock: a аз съм взел да се дразня че Е34ката ми скърца от 1 место
много на място, и с право казано
АЛО МЮНХЕН ЧУВАМЕ ЛИ СЕ??????
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Без коментар... тва Е36-цата никога не е скърцала така, освен седалките (и то много на рядко)... сега на 1-цата остана да ми припуква леко таблото, което вече не знам как ще се справям с него...
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
на мен ми е ясно че не мога да карам цял живот е34ката, ма като чета какво
пишете в тоя подфорум - където съм се насочил, направо страх ме хваща на
какво ще попадна, кое колко ще ми скърца ...
Май логичния избор на тоя етап е Е38, там все едно си оглушал
пишете в тоя подфорум - където съм се насочил, направо страх ме хваща на
какво ще попадна, кое колко ще ми скърца ...

Май логичния избор на тоя етап е Е38, там все едно си оглушал

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4