helvetica за TIS програмата на БМВ
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
helvetica за TIS програмата на БМВ
Здравейте пичове!
Знае ли някой какъв е проблема на TIS програмата на БМВ: след инсталиране ми показва някакви йероглифи, а документите й търсят шрифтове helvetica или courrier. Имам и двата шрифта вече, но това не оправя проблема. Програмата я свалих от един руски сайт http://crass.on.ru/bmw/tis/ и би трябвало да работи, да ама не.
Знае ли някой как се коригира проблема?
Знае ли някой какъв е проблема на TIS програмата на БМВ: след инсталиране ми показва някакви йероглифи, а документите й търсят шрифтове helvetica или courrier. Имам и двата шрифта вече, но това не оправя проблема. Програмата я свалих от един руски сайт http://crass.on.ru/bmw/tis/ и би трябвало да работи, да ама не.
Знае ли някой как се коригира проблема?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Направи си настройките на уиндоуса.
Ако си с XP: влизаш в control panel, после regional and language settings и в Regional Options горе и долу на двете падащи менюта избираш Russian и горе на Advanced даваш и там има едно падащо меню и там избираш Russian. После ОК, уиндоуса сигурно ще поиска рестарт и вече програмата ще си показва шрифтовете
Ако си с XP: влизаш в control panel, после regional and language settings и в Regional Options горе и долу на двете падащи менюта избираш Russian и горе на Advanced даваш и там има едно падащо меню и там избираш Russian. После ОК, уиндоуса сигурно ще поиска рестарт и вече програмата ще си показва шрифтовете
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
С Windows '98 съм. Настройките са направени на Cyrillic в Regional Settings. Нещо не е наред, защото другите програми си вървят, а тази не. Няма изрични настройки в '98 за руски език, а само за групата на кирилизираните езици и шрифтове.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Съжалявам тогава. За XP това е решението ГАРАНТИРАМ. На '98 никога не съм я пускал, сори. Някой друг ако може да ти помогне..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Ти с каква версия на TIS си, от руския сайт ли е? Щото намерих и една друга версия ама много бавно се точи, ще я свалям една седмица. Вече почвам да се съмнявам че версията не е читава.
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
е добре бе няма ли я някъде на БГ, а и в тоа тъп сайт не мога да си я пусна през флаш гета, само чрез уина я сейви ебати

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Опитай с ReGet - той разбира и javascript. Или настрой флашгета да тегли само едно парче ...dopestar написа:...не мога да си я пусна през флаш гета...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

Оправих я. Айде да се заключва темата!
ами аз съм с windows '98 и проблемацията се оказа елементарна. Отначалото си мислех че нещо не е наред със средата, щото си бях направил настройките за езика и т.н., свалих всякакви шрифтове, и не ще и не ще. Накрая се оказа, че трябва да се сменят регионалните настройки от български на руски и готово. Само че е кофти, щото непрекъснато те метка на сайтове с руски език и т.н., та ги сменям тия настройки само като ми трябва ТИС-а
quixzole написа:Колгата b2 ти е обяснил още на 8-ми Август...ама кат си .. и упорит![]()
Ти четеш ли бе?
Колегата е обяснил за windows xp, а за windows '98 казва, че не е сигурен. А то има "малка" разлика м/у двете платформи.
Четете, бе, хора, да не се дразним един друг... и се въздържайте от оценки, ако обичате
- Pernik-MAN
- BMW Defender
-
Даите другия саит да пробвам да я драпна от там и дано не е на руски.
После ще я кача на DC-то та да могат всички да дърпат от БГ.
После ще я кача на DC-то та да могат всички да дърпат от БГ.

Мразим ГОЛФ, ОПЕЛ и не на последно място МаГаРцЕдЕс.

14 мнения
• Страница 1 от 1