helvetica за TIS програмата на БМВ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

helvetica за TIS програмата на БМВ

Мнение от kam_tod » 07 Авг 2005, 19:54

Здравейте пичове!

Знае ли някой какъв е проблема на TIS програмата на БМВ: след инсталиране ми показва някакви йероглифи, а документите й търсят шрифтове helvetica или courrier. Имам и двата шрифта вече, но това не оправя проблема. Програмата я свалих от един руски сайт http://crass.on.ru/bmw/tis/ и би трябвало да работи, да ама не.

Знае ли някой как се коригира проблема?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 08 Авг 2005, 9:03

Направи си настройките на уиндоуса.
Ако си с XP: влизаш в control panel, после regional and language settings и в Regional Options горе и долу на двете падащи менюта избираш Russian и горе на Advanced даваш и там има едно падащо меню и там избираш Russian. После ОК, уиндоуса сигурно ще поиска рестарт и вече програмата ще си показва шрифтовете
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 08 Авг 2005, 13:08

С Windows '98 съм. Настройките са направени на Cyrillic в Regional Settings. Нещо не е наред, защото другите програми си вървят, а тази не. Няма изрични настройки в '98 за руски език, а само за групата на кирилизираните езици и шрифтове.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 08 Авг 2005, 13:12

Съжалявам тогава. За XP това е решението ГАРАНТИРАМ. На '98 никога не съм я пускал, сори. Някой друг ако може да ти помогне..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 08 Авг 2005, 13:51

Ти с каква версия на TIS си, от руския сайт ли е? Щото намерих и една друга версия ама много бавно се точи, ще я свалям една седмица. Вече почвам да се съмнявам че версията не е читава.

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 01 Сеп 2005, 20:09

е добре бе няма ли я някъде на БГ, а и в тоа тъп сайт не мога да си я пусна през флаш гета, само чрез уина я сейви ебати
:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 01 Сеп 2005, 21:50

dopestar написа:...не мога да си я пусна през флаш гета...
Опитай с ReGet - той разбира и javascript. Или настрой флашгета да тегли само едно парче ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 01 Сеп 2005, 22:20

В нстройките на FlashGet отиваш на Monitor и слагаш отметка на Wild Match и нямаш никакви грижи. Теглиш си като пич ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 09 Сеп 2005, 22:54

Оправих я. Айде да се заключва темата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 09 Сеп 2005, 23:18

а как я оправи кажи де :roll: ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 10 Сеп 2005, 9:54

ами аз съм с windows '98 и проблемацията се оказа елементарна. Отначалото си мислех че нещо не е наред със средата, щото си бях направил настройките за езика и т.н., свалих всякакви шрифтове, и не ще и не ще. Накрая се оказа, че трябва да се сменят регионалните настройки от български на руски и готово. Само че е кофти, щото непрекъснато те метка на сайтове с руски език и т.н., та ги сменям тия настройки само като ми трябва ТИС-а

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 13 Сеп 2005, 0:11

Колгата b2 ти е обяснил още на 8-ми Август...ама кат си .. и упорит :roll: :idea:
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 13 Сеп 2005, 9:07

quixzole написа:Колгата b2 ти е обяснил още на 8-ми Август...ама кат си .. и упорит :roll: :idea:

Ти четеш ли бе?

Колегата е обяснил за windows xp, а за windows '98 казва, че не е сигурен. А то има "малка" разлика м/у двете платформи.

Четете, бе, хора, да не се дразним един друг... и се въздържайте от оценки, ако обичате

BMW Defender
Аватар

Мнение от Pernik-MAN » 27 Сеп 2005, 19:30

Даите другия саит да пробвам да я драпна от там и дано не е на руски.
После ще я кача на DC-то та да могат всички да дърпат от БГ. :roll:
Мразим ГОЛФ, ОПЕЛ и не на последно място МаГаРцЕдЕс.
Изображение

Назад към Основен Форум