какъв двигател ще ме посъветвате
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
какъв двигател ще ме посъветвате
Много време го мисля и наклрая ще взема да се престраша да си направя един подарък .
Кой двигател е най добрия за тази кола изключвам исторически ттданни говоря в момента на нашия пазар какво се предлага и какво като двигател си струва да се купи. За друго знам какво да гледам , но двигателите като разновидности ми куцат малко.
И още едни въпрос!!!
Дали може да вкара от въмн такава кола?
Благодаря
Кой двигател е най добрия за тази кола изключвам исторически ттданни говоря в момента на нашия пазар какво се предлага и какво като двигател си струва да се купи. За друго знам какво да гледам , но двигателите като разновидности ми куцат малко.
И още едни въпрос!!!
Дали може да вкара от въмн такава кола?
Благодаря
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Коя кола
Ако става дума за Е21, без съмнение четирицилиндровият М10 е по-доброто решение от шестака М20
Вземай едно 318i или карбуратор и си гледай кефа
Ако пък намериш 320i с М10Б20 това е върха
Ама надали има такова в БГ-то
Подръжката на М10 е по евтина, с верига е, пак си дава фън, макар и не колкото със шестака.
Аз препоръчвам М10
Според мен може да се вкара от Германия или Италия ама ще се скъсаш от търсене и трябва да е 316 или 318, ако искаш по-евтино
От друга страна 4-цилиндровите много не ги пазят колекционерите, всички налитат на 323-те или поне на 320-те 

Подръжката на М10 е по евтина, с верига е, пак си дава фън, макар и не колкото със шестака.
Аз препоръчвам М10

Според мен може да се вкара от Германия или Италия ама ще се скъсаш от търсене и трябва да е 316 или 318, ако искаш по-евтино

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
М10Б20
Ако пък намериш 320i с М10Б20 това е върха Ама надали има такова в БГ-то
Това беше моето първо БМВ Е21 320I от 1977г. 127 коня ако не се лъжа

Това беше моето първо БМВ Е21 320I от 1977г. 127 коня ако не се лъжа

Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
///
колко пари ще му изка собственика на тва с спуканата глава
и колко ще ми излезнат частите бесен моляти се попитаи че сега карам 1 рено 11 дет го чакам да се разпадне от всякаде
и тъкато все не мога да сабера 1000 / 1500 лв да си зема 1 е21
тва може да е по евтинко и евентоално да ме изчака (да ми го запази за 3/4 седмици)
а как забравих наи важното копето в какво састояние е ?????????????
и колко ще ми излезнат частите бесен моляти се попитаи че сега карам 1 рено 11 дет го чакам да се разпадне от всякаде
и тъкато все не мога да сабера 1000 / 1500 лв да си зема 1 е21
тва може да е по евтинко и евентоално да ме изчака (да ми го запази за 3/4 седмици)
а как забравих наи важното копето в какво састояние е ?????????????
0889429419
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
rado_rf написа:Бих препоръчал с М20В23. Тоя матор на това купе прави изродщини.
А и да е М20Б20 лесно става Б23

Много се радвам на шестаците 323 или поне 320 нали затова го търся за да има звум вид, и да му се радвам от време на време.
Аз си имам две коли но винаги като видя някое отгледано е 21 ми се подкосяват краката. Навремето преди десетина- 12 години бях чел една статия за бмв е 21 че е колата която е прдизвикала най много катестрофи и винаги е била предизвикателство за мен.
Така понеже не разбрах много от двигателите сега 320 и 323 са шестаци а останалите 4 цил. кои са карбуратори и кои не са / извинявам се за невежеството не съм отварял капака на нито едно такова.
Искам разбира се да върви и кой е последния мотор на това купе , питам, защото си мисля че няма много части за тази кола.
Аз си имам две коли но винаги като видя някое отгледано е 21 ми се подкосяват краката. Навремето преди десетина- 12 години бях чел една статия за бмв е 21 че е колата която е прдизвикала най много катестрофи и винаги е била предизвикателство за мен.
Така понеже не разбрах много от двигателите сега 320 и 323 са шестаци а останалите 4 цил. кои са карбуратори и кои не са / извинявам се за невежеството не съм отварял капака на нито едно такова.
Искам разбира се да върви и кой е последния мотор на това купе , питам, защото си мисля че няма много части за тази кола.

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
мисля че М10Б18 е един от последните мотори слагани в Е21,слагат го и в Е30 до 87г.,след което започват да мотирам малкия М (за М40 става въпрос
)....но пък както казаха М20Б23-ката върви та се къса....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
BAYRON написа:///M Power написа:но пък както казаха М20Б23-ката върви та се къса....
така обичам значи.....
мога по късно тоя месец да ти дам да врътнеш едно кръгче ако сколасам да намеря време и да сменя съединител накладки и гуми
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
и реглажана предницата да направиш!!!!!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
BAYRON написа:///M Power написа:но пък както казаха М20Б23-ката върви та се къса....
така обичам значи.....
Аз повече обичам гаден ///М10В20 + един присаден Л-джетроник + уред за съскане

15 мнения
• Страница 1 от 1