проблем с фаровете
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- rymen_vatev
- Потребител
-
проблем с фаровете
При изключени светлини на 525 тдс 97г., угасен двигател и заключена кола дългите на десния фар светят постоянно. Намерих релета под филтъра на десния климатроник и при акумолатора, но явно няма там за светлините. Нямам ел. схеми за автомобила или представа къде се намират релетата за фаровете.
- DOKETO
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Х5 е53
Re: проблем с фаровете
Колега няма релета прецакал ти се Светлинния модул тарси си втора употребаза около 100 лева че нов е 650 а и е много трудно да се ремонтира казвам ти го от личен опит. Аз лично си взех от една морга и ми е мирна главата но имаи предвид четрябва да се прекодира за твоята кола
- rymen_vatev
- Потребител
-
Къде се намира Светлинния модул и може ли да си го сваля аз или да търся сервиз и то къде
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
rymen_vatev написа:При изключени светлини на 525 тдс 97г., угасен двигател и заключена кола дългите на десния фар светят постоянно. Намерих релета под филтъра на десния климатроник и при акумолатора, но явно няма там за светлините. Нямам ел. схеми за автомобила или представа къде се намират релетата за фаровете.
Напиши LCM в търсачката и чети,там ти е проблема.Има няколко човека ,вече който ги ремонтират.Поразрови се хубаво из темите,там пише всичко
4 мнения
• Страница 1 от 1