Диагностиката ще покаже ли проблем с лентовия кабел?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Диагностиката ще покаже ли проблем с лентовия кабел?
Питам тъй като не мога да си пусна автопилота а го индикира на таблото,лявата половима на мулти волана работи,и нямам идея от какво може да е.
Re: Диагностиката ще покаже ли проблем с лентовия кабел?
Я пробвай, като караш, "повдигни" малко педала на съединителя и виж пак дали работи автопилота..........ако работи ше черпиш 

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Най-често е от стоп машинката на съединителя (ако е ръчка разбира се) Като опънеш педала нагоре, ако се включи, значи е от пружинката, която връща педала в начално положение. Ако установиш, че е от стоп машикната, пиши ми ЛС. Имам точно такава триполюсна 

- mpp82
- младши ентусиаст
-
Не е от педала четох го в друга тема и се "убих" да го дърпам с крак,но резултат няма,с моя музика съм предполагам,че няма никаква връзка с автопилота.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Отиди на диагностика и ако даде грешка "Kupplungsschalter", "Clutch switch" (стоп машинка съединител) ми се обади
ПП Не казваш фабрично ли е колата с темпомат или е слаган впоследствие..., работил ли е изобщо, спонтанно ли е отказал или постепенно
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=35&fg=05

ПП Не казваш фабрично ли е колата с темпомат или е слаган впоследствие..., работил ли е изобщо, спонтанно ли е отказал или постепенно

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=35&fg=05
Колега, защо не провериш десния панел с бутоните на "мулти-волана" и по-специално кабелите
Обикновено под бутоните за темпомата има един за циркулация на въздуха в купето или за отопление на волана
Ако имаш някой от тези бутони, пробвай дали работят или целия десен панел не работи
Обикновено под бутоните за темпомата има един за циркулация на въздуха в купето или за отопление на волана
Ако имаш някой от тези бутони, пробвай дали работят или целия десен панел не работи
- mpp82
- младши ентусиаст
-
Фабричен е с М-волан,не знам дали е работел тъй като блока на АBS-a беше за ремонт когато я купих и ми казаха,че няма да проработи преди да го оправя.След ремонта е в това състояние.
7 мнения
• Страница 1 от 1