проблем с фаровете

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с фаровете

Мнение от rymen_vatev » 05 Яну 2010, 19:00

При изключени светлини на 525 тдс 97г., угасен двигател и заключена кола дългите на десния фар светят постоянно. Намерих релета под филтъра на десния климатроник и при акумолатора, но явно няма там за светлините. Нямам ел. схеми за автомобила или представа къде се намират релетата за фаровете.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Х5 е53

Re: проблем с фаровете

Мнение от DOKETO » 06 Яну 2010, 12:32

Колега няма релета прецакал ти се Светлинния модул тарси си втора употребаза около 100 лева че нов е 650 а и е много трудно да се ремонтира казвам ти го от личен опит. Аз лично си взех от една морга и ми е мирна главата но имаи предвид четрябва да се прекодира за твоята кола

Потребител
Аватар

Мнение от rymen_vatev » 06 Яну 2010, 13:08

Къде се намира Светлинния модул и може ли да си го сваля аз или да търся сервиз и то къде

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 06 Яну 2010, 13:54

rymen_vatev написа:При изключени светлини на 525 тдс 97г., угасен двигател и заключена кола дългите на десния фар светят постоянно. Намерих релета под филтъра на десния климатроник и при акумолатора, но явно няма там за светлините. Нямам ел. схеми за автомобила или представа къде се намират релетата за фаровете.

Напиши LCM в търсачката и чети,там ти е проблема.Има няколко човека ,вече който ги ремонтират.Поразрови се хубаво из темите,там пише всичко

Назад към E39