Нови фарове и стопове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Нови фарове и стопове
Здравейте колеги. Обмислям да сменя фаровете със новия фейслифт (лупи и ангелски очи оригинално). Въпроса ми е - старите ми фарове са със ксенон, за новите ще пасне ли всичко както трябва (HB3 и HB4 крушки) ? Или са различни? И предполагам само се вадят старите и поставят новите?
Втория ми въпрос е за стоповете - търся си стопове също от новия фейслифт. Трябват ми опушени (не със спрей, а оригинално). Гледам разни оферти се въртят за около 360лв комплект (двата). Искам отзад да бъде с лентите (реотани някои го наричат). И ще трябва ли нещо друго като се сменят или пък - само се вадят старите и поставям новите? Ще пусна отделна тема за външния тунинг на колата в правилния раздел, но засега това са ми въпросите
Благодаря
Втория ми въпрос е за стоповете - търся си стопове също от новия фейслифт. Трябват ми опушени (не със спрей, а оригинално). Гледам разни оферти се въртят за около 360лв комплект (двата). Искам отзад да бъде с лентите (реотани някои го наричат). И ще трябва ли нещо друго като се сменят или пък - само се вадят старите и поставям новите? Ще пусна отделна тема за външния тунинг на колата в правилния раздел, но засега това са ми въпросите

Благодаря

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Re: Нови фарове и стопове
Няма да стане само да махнеш старите и да сложиш новите... трябва и малко магия. 

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Re: Нови фарове и стопове
Колега ако опиташ с търсачката ще видиш че има всичко написано. Имаше една тема " Фейслифт стопове ъпгрейд" пробвай и успех 

3 мнения
• Страница 1 от 1