Автопоход: 11, 12 и 13-ти юни - Трансилвания, Румъния
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Re: Ами извън България? Примерно Трансилвания?
а защо не Гърция морето пищни мацки с хубави лица ? а лице пи*е продава 

bedrock city racing
Andronoff написа:Едва ли съм първият, който се сеща, ама що не си направим една екскурзийка зад граница?
Мен примерно много ми се ходи в Трансилвания![]()
Да се напием с румънците, да идем до замъка и да вдигнем Дракула от гроба
Ти имаш ли на идея какъв е пътят до Бран? Кошмар, бате кошмар.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
До Бран и аз съм запланувал посещение, но поне да стане късна пролет. Сега не виждам смисъл. Депресия някаква е навън.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
///ivanE30 написа:а защо не Гърция морето пищни мацки с хубави лица ? а лице пи*е продава
Аз по-грозни жени от гъркините не се сещам ти на какви гъби си колега????

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Навит съм за Ромъния!
Много даже!
Трансилвания ми е мерак от доста време, но до момента не съм ходил (преди 4 месеца бях до Германия и се връщах през Ромъния...пътища НЯМАХА-сега ги строяха!)
Нямам представа какъв е маршрута към Трансилвания, но се надявам да се съобразим и с това!
Гърция също е оферта, макар, че там са си брадви цените лятото.
Македония...абе хем не съм бил-хем не ми се и ходи!Нещо не ме блазни!!
Навивам и 1 приятел, па макар и с Мондео - смятам, че колкото повече-толкова повече (по-добре!)
В крайна сметка - където и да се ходи - там съм (аз и една девойка
) - важното е да се съобразим с Националния Събор, щото иначе ще се разсъхне екскурзийката!!
Много даже!
Трансилвания ми е мерак от доста време, но до момента не съм ходил (преди 4 месеца бях до Германия и се връщах през Ромъния...пътища НЯМАХА-сега ги строяха!)
Нямам представа какъв е маршрута към Трансилвания, но се надявам да се съобразим и с това!
Гърция също е оферта, макар, че там са си брадви цените лятото.
Македония...абе хем не съм бил-хем не ми се и ходи!Нещо не ме блазни!!
Навивам и 1 приятел, па макар и с Мондео - смятам, че колкото повече-толкова повече (по-добре!)

В крайна сметка - където и да се ходи - там съм (аз и една девойка

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
Тази години брат ми "moksika" беше ходил в командировка точно до замака на дракула и каза че е много добър така че нямаме проблеми за това, ще го помоля да напише малко повече инфо в темата
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Както каза брата, ходих миналата година и съм очарован. Са не знам к'ъв маршрут ще изберете, ние минахме през Букорещ и от там за Синая. Пътя не е лош, като изключим че за магистрала не са и чували/освен от границата до Букорещ има двулентово подобие но с хубав асфалт/, след Букорещ и приключение на места има само по една лента за движение/общо една за двете посоки/ От Синая до Бран пътя е пефектен! Минахме през няколко села страхотен планински проход с нема такива завойчте
Като цяло Бран е един малък замък кацнал на една скала който е бил резиденция на ромънската кралица/ не на Дракула/ Описан е в книгата като дом на Дракула защото на писатела му се е видяло призрачно място/макар и да не е стъпвал в Трансилвания/, а секи злодей трябва да си има призрачен замък
Малко над Синая се намира замъка Пелеш/ май така се казваше/ който си заслужава да се види. Бил построен за ромънския крал Карол. Това по си заслужава, вътре е нещо страшно от към архитектура, няма две еднакви стаи като стилове на декорация. Надявам се да съм бил полезен.

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Ами и аз да си кажа, че съм ЗА ... гласувах за юни месец 

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Само да добавя-разтоянието София - Синая беше окло 750 км. цените на горивото са с една идея по тънки от при нас имаше и някаква символична такса на Дунав мост от сорта на 6 еуро за коли. И най-важното, ченгетата там не си поплюват имайте си едно на ум. Когато ходихме бяхме с полицейски ескорт и тея малумници летят само за челняци. Видители полицейси Пасат внимавайте. А по пътищата има постоянно присъствие на Дачия
ама с радар и камера 

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Къв е смисъла да се бият 750км? Колко хора ще се навият? Защо не се организира нещо за Македония, пичовете там са жадни да организират нещо, пък и дочух че са поканили сърбите лятото...

- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i
баварчо е прав.....кога сакате македонија ги има отворено вратите за вас, а на лето може и од српскиот бмв клуб да дојдат км охрид 

- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
Преди няколко месеца се разходих до Клуж Напока. След което се върнах през Букорещ. Всичко целия път в юго-западната част нас страна е зле или току-що положен асфалт. С две думи за 2000 километра в Румъния съм за ново окачване.
Но това не е важно. Според мен най-доброто което можем да направим за това пътуване е освен да посетим замъка на Дракула е и да минем и по пътя по който минаха пичовете от Топ Гиър в първия епизод за този сезон. Той се намира в околнаста (200 км) около замъка. Ако разгледате на картата ще го намерите. Аз лично планирам юни или юли месец да отида в Румъния или с кола или с мотор. Ако на някой му трябва някакво по-спецялно инфо - да пита.
Но това не е важно. Според мен най-доброто което можем да направим за това пътуване е освен да посетим замъка на Дракула е и да минем и по пътя по който минаха пичовете от Топ Гиър в първия епизод за този сезон. Той се намира в околнаста (200 км) около замъка. Ако разгледате на картата ще го намерите. Аз лично планирам юни или юли месец да отида в Румъния или с кола или с мотор. Ако на някой му трябва някакво по-спецялно инфо - да пита.
With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Аз съм абсолютно за Румъния - мисля че там има повече неща които можем да видиме