надраскана врата

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio

надраскана врата

Мнение от ////Alpine » 02 Яну 2010, 18:19

колеги извинявам се ако не е за тоя раздел.. ама някаде правят ли и колко ще ми струва 2-3 линии на вратата с ключ?
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Re: надраскана врата

Мнение от Mpower84 » 02 Яну 2010, 18:27

Колкото струва боядисването на 1 детайл - 100-150 лева.

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 02 Яну 2010, 19:35

е , то ако не е много грубо и с паста ще излезе
ако е само лака добре
ако е стигнало чак до основата -нова боя

в DIY имаше една тема как се премахва надраскано , ама то там на човека му е надраскан само лака
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 02 Яну 2010, 20:43

Ако си от София обади ми се, да видиме проблема 0885721222

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 02 Яну 2010, 20:51

другият вариант е; продават се коректори за боя ,в шишенце от 20мл.като това за лак за нокти на жените ,щом улучиш точния цвят и след това пастираш и мисля,че нама да имаш проблеми ,така си бях правил бронята и въобще не личи :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 02 Яну 2010, 21:21

flober написа:другият вариант е; продават се коректори за боя ,в шишенце от 20мл.като това за лак за нокти на жените ,щом улучиш точния цвят и след това пастираш и мисля,че нама да имаш проблеми ,така си бях правил бронята и въобще не личи :lol:

не мисля
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Яну 2010, 3:07

BMW предлагат Paint Repair Kit... 12мл боя и лак... да си поправяш дребни забележки.... можеш да си поръчаш в цвета на колата.... според кода на боята.... според мен в някои случаи ще свърши работа... ако знаеш как да го направиш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ////Alpine » 03 Яну 2010, 6:05

мерси за мненията да зема пара от виновника и ще я пръсна ,а ако не зема пара - :bang: вратите, а некое сервизче се пак или бояджия щото времето е малко кофти за направи си сам ??
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 03 Яну 2010, 16:02

////Alpine написа:мерси за мненията да зема пара от виновника и ще я пръсна ,а ако не зема пара - :bang: вратите, а некое сервизче се пак или бояджия щото времето е малко кофти за направи си сам ??

:OT: Кажи честно, че си фанал виновника, който ти е надраскал колата с ключ :shock: :clap: :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ////Alpine » 03 Яну 2010, 16:35

:OT: истината е че беше на паркинг и сутринта алармата добавя още един сигнал че е пищяла.. пазача ми идва притеснен еми колата ти пречи на хората да излизат и ми се обеснява.. малко по късно я видях понеделник имам среща с шефа на паркинга ще бъда прям - виновника /който явно се е оплакъл освен че е направил грешката да ми драска/ или да ми платят щетата все пак аз за кво съм на паркинг.. точно за такива изцепки.. на сичко от горе колата ми е на 2 сед. първата.. а още не мога да се нарадвам от мизерий... ама аз съм долен целия паркинг ще реве ако няма възмездие с боята
п.с. днеска сутринта ми взели и лайсна задна дясна /аз съм виновен че я спрях пред блока/
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Мнение от 7BREYTON » 08 Мар 2010, 23:00

////Alpine написа::OT: истината е че беше на паркинг и сутринта алармата добавя още един сигнал че е пищяла.. пазача ми идва притеснен еми колата ти пречи на хората да излизат и ми се обеснява.. малко по късно я видях понеделник имам среща с шефа на паркинга ще бъда прям - виновника /който явно се е оплакъл освен че е направил грешката да ми драска/ или да ми платят щетата все пак аз за кво съм на паркинг.. точно за такива изцепки.. на сичко от горе колата ми е на 2 сед. първата.. а още не мога да се нарадвам от мизерий... ама аз съм долен целия паркинг ще реве ако няма възмездие с боята
п.с. днеска сутринта ми взели и лайсна задна дясна /аз съм виновен че я спрях пред блока/

мама им мръсна , да мрът из канавките , всеки които пипа ... искам да размажа някой.
Няма оправия пичове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 М52B20
Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)

Мнение от sinster » 09 Мар 2010, 15:33

мама им мръсна , да мрът из канавките , всеки които пипа ... искам да размажа някой.
Няма оправия пичове.

...оправия няма, но това е за друга тема. Успех на пича да си оправи колата.
...burn your tyres , not your soul.....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 2000г.

Мнение от gocho_ » 09 Мар 2010, 17:17

И мойта е надрана :ranting:
А днес (тая нощ) ми откраднаха 1-та чистачка :shock:
7-8 кинта набутка -ама иначе голямо главоболие ... неможеш да мърадш с колата (хубаво ,че имах 1 стара вкъщи и я сложих докато отида до магазина) :banghead:
:duel:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fonzi » 11 Мар 2010, 10:54

и аз имах същия проблем... някой от завист ли не знам, беше минал с ключ от едната до другата врата, а колата е 2009 г. :banghead: :ranting: та много хора ми викаха ходи на бояджия, аз викам твърдо НЕ, чисто нова кола на бояджия вие не сте уред... та както и да е... мислех да отида при Десо в Габраво, но не ми се разкарваше, а и той в темата си бе написал, че ако задира с нокът не може да се оправи... поне съм упорито магаре и не я закарах никъде, един ден обаче, се заговорих с моя братовчед и се оказа, че в София имало някакво момче, което прави услуги по колите по домовете... викам си я да видим кой е този пич... викнах го до нас (живея в къща) и за един ден оправи деругите... без пребоядисване... пастиране и полиране (само боя сложи на одраното - а от BMW си имах някакво малко "като лакче" за корекции на малки неща - той него използва) ако имаш интерес на л.с. ще ти дам координатите на това момче... той ми е като вдъхновител :bowdown: :ok:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 12 Мар 2010, 14:37

Mpower84 написа:Колкото струва боядисването на 1 детайл - 100-150 лева.

:yes: Това е националната цена за детайл-на каско ми бяха писали 110лв. за драскотина от декоративна лампа :mhihi:

Следваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ