надраскана врата
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
надраскана врата
колеги извинявам се ако не е за тоя раздел.. ама някаде правят ли и колко ще ми струва 2-3 линии на вратата с ключ?
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Re: надраскана врата
Колкото струва боядисването на 1 детайл - 100-150 лева.
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
е , то ако не е много грубо и с паста ще излезе
ако е само лака добре
ако е стигнало чак до основата -нова боя
в DIY имаше една тема как се премахва надраскано , ама то там на човека му е надраскан само лака
ако е само лака добре
ако е стигнало чак до основата -нова боя
в DIY имаше една тема как се премахва надраскано , ама то там на човека му е надраскан само лака
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
другият вариант е; продават се коректори за боя ,в шишенце от 20мл.като това за лак за нокти на жените ,щом улучиш точния цвят и след това пастираш и мисля,че нама да имаш проблеми ,така си бях правил бронята и въобще не личи 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
flober написа:другият вариант е; продават се коректори за боя ,в шишенце от 20мл.като това за лак за нокти на жените ,щом улучиш точния цвят и след това пастираш и мисля,че нама да имаш проблеми ,така си бях правил бронята и въобще не личи
не мисля

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
BMW предлагат Paint Repair Kit... 12мл боя и лак... да си поправяш дребни забележки.... можеш да си поръчаш в цвета на колата.... според кода на боята.... според мен в някои случаи ще свърши работа... ако знаеш как да го направиш.
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
мерси за мненията да зема пара от виновника и ще я пръсна ,а ако не зема пара -
вратите, а некое сервизче се пак или бояджия щото времето е малко кофти за направи си сам ??

////Alpine написа:мерси за мненията да зема пара от виновника и ще я пръсна ,а ако не зема пара -вратите, а некое сервизче се пак или бояджия щото времето е малко кофти за направи си сам ??

- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-

п.с. днеска сутринта ми взели и лайсна задна дясна /аз съм виновен че я спрях пред блока/
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
////Alpine написа::OT: истината е че беше на паркинг и сутринта алармата добавя още един сигнал че е пищяла.. пазача ми идва притеснен еми колата ти пречи на хората да излизат и ми се обеснява.. малко по късно я видях понеделник имам среща с шефа на паркинга ще бъда прям - виновника /който явно се е оплакъл освен че е направил грешката да ми драска/ или да ми платят щетата все пак аз за кво съм на паркинг.. точно за такива изцепки.. на сичко от горе колата ми е на 2 сед. първата.. а още не мога да се нарадвам от мизерий... ама аз съм долен целия паркинг ще реве ако няма възмездие с боята
п.с. днеска сутринта ми взели и лайсна задна дясна /аз съм виновен че я спрях пред блока/
мама им мръсна , да мрът из канавките , всеки които пипа ... искам да размажа някой.
Няма оправия пичове.
- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
мама им мръсна , да мрът из канавките , всеки които пипа ... искам да размажа някой.
Няма оправия пичове.
...оправия няма, но това е за друга тема. Успех на пича да си оправи колата.
...burn your tyres , not your soul.....

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
И мойта е надрана
А днес (тая нощ) ми откраднаха 1-та чистачка
7-8 кинта набутка -ама иначе голямо главоболие ... неможеш да мърадш с колата (хубаво ,че имах 1 стара вкъщи и я сложих докато отида до магазина)

А днес (тая нощ) ми откраднаха 1-та чистачка

7-8 кинта набутка -ама иначе голямо главоболие ... неможеш да мърадш с колата (хубаво ,че имах 1 стара вкъщи и я сложих докато отида до магазина)

и аз имах същия проблем... някой от завист ли не знам, беше минал с ключ от едната до другата врата, а колата е 2009 г.
та много хора ми викаха ходи на бояджия, аз викам твърдо НЕ, чисто нова кола на бояджия вие не сте уред... та както и да е... мислех да отида при Десо в Габраво, но не ми се разкарваше, а и той в темата си бе написал, че ако задира с нокът не може да се оправи... поне съм упорито магаре и не я закарах никъде, един ден обаче, се заговорих с моя братовчед и се оказа, че в София имало някакво момче, което прави услуги по колите по домовете... викам си я да видим кой е този пич... викнах го до нас (живея в къща) и за един ден оправи деругите... без пребоядисване... пастиране и полиране (само боя сложи на одраното - а от BMW си имах някакво малко "като лакче" за корекции на малки неща - той него използва) ако имаш интерес на л.с. ще ти дам координатите на това момче... той ми е като вдъхновител

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Mpower84 написа:Колкото струва боядисването на 1 детайл - 100-150 лева.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ