Ще си купувам BMW 525i от 1986 година
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Ще си купувам BMW 525i от 1986 година
Ще си купувам BMW 525i от 1986 година (така ми казаха собствениците) друго не знам за колата, бихте ли ми обяснили наистина кой модел е, какав е двигателя, купето, прилагам снимки, Предварително Ви благодаря
(и до колко пари да давам), ама не мога да кача снимките[/img]
(и до колко пари да давам), ама не мога да кача снимките[/img]
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Приятелю добре дошъл в БМВ форума, но мисля че говориш за модел Е28, прекрасен автомобил, пробвай във форума на този модел защото тук ще получиш не толкова изчерпателна информация!
Успех!
Успех!

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
да колата е Е28 щом е от 86г. ,но какво точно искаш да научиш....колата е 150 коня двигателя е М30(по-думите на много хора много е здрав),приличен въртящ момент,серийно май е с АБС.....вози приятно ,стабилна е на пътя.....а ако има шпер е най-добре......за парите вече зависи в какво състояние е ,но повече от 2000-2500лв едвали си заслужава 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Наистина трябва да търсиш отговорите в подфорум Е28. Но можеш да получиш начална информация и тук: http://bmworg.ru/models/5xx.php

TheBoss написа::welcome:![]()
![]()
Наистина трябва да търсиш отговорите в подфорум Е28. Но можеш да получиш начална информация и тук: http://bmworg.ru/models/5xx.php
Тоя сайт е хубав но не е много верен. Искам да кажа допускат много технически грешки.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Здрасти приятел,
както може би знаеш М30 е в десетката на най-добрите двигатели на 20 век
М30В25 е една много добра комбинация според мен: предлага по-добра икономия на гориво от М30В28 и много повече фън от М20В20
Закарай количката на разбирач да я прегледа и ако всичко е наред /в което силно се съмнявам
, машините с М30 обикновено не са жалени/ взимай без да се замисляш 
както може би знаеш М30 е в десетката на най-добрите двигатели на 20 век

М30В25 е една много добра комбинация според мен: предлага по-добра икономия на гориво от М30В28 и много повече фън от М20В20

Закарай количката на разбирач да я прегледа и ако всичко е наред /в което силно се съмнявам

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Да наистина е М30Б25, вече го купих за 1800 лв, но нещо инсталацията не е по реда си, вече една седмица сам под него и долу горе го пооправих, сега ме интересува датчик на водата дето показва на таблото колко е загряла, слагах от Fiat и Лада ама не отчита почти нищо, трябва ми оригинален може и на старо, но съм от провинцията и наблизо няма сервиз на BMW, помагайте ако може
petkovpl написа:Да наистина е М30Б25, вече го купих за 1800 лв, но нещо инсталацията не е по реда си, вече една седмица сам под него и долу горе го пооправих, сега ме интересува датчик на водата дето показва на таблото колко е загряла, слагах от Fiat и Лада ама не отчита почти нищо, трябва ми оригинален може и на старо, но съм от провинцията и наблизо няма сервиз на BMW, помагайте ако може
Един съвет-никога не пробвай да слагаш части от друго освен от бмв.
Колата няма да е същата

10 мнения
• Страница 1 от 1