Въпрос за претапициране
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- discus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 M50B20
Re: Въпрос за претапициране
Салоните които си показал са изцяло естесвени единия е индивидуал това са възможно най простите салони за имитиране дори нямат лицеви шевове седалките средната конзола е елемнтарна ....точно за това написах горния пост за да разберат хора като тебе че правят грешка когато купуват цал салон втора ръка , да не говорим за оригиналния салон колко хора могат да си го позволят ? Аз не познавам такива...та така въртиме сучеме пак претапицираме - ако имаме пари 

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
discus написа:Салоните които си показал са изцяло естесвени единия е индивидуал това са възможно най простите салони за имитиране дори нямат лицеви шевове седалките средната конзола е елемнтарна ....точно за това написах горния пост за да разберат хора като тебе че правят грешка когато купуват цал салон втора ръка , да не говорим за оригиналния салон колко хора могат да си го позволят ? Аз не познавам такива...та така въртиме сучеме пак претапицираме - ако имаме пари
аз лично бих дал 1000 лева за стар кожен или дори много запазен платнен пред изкуствения,
защото ми седи някакси подарен на всяка една кола. Смисъл виждам само в естествената кожа,
но при цени над 2к за претапициране човек почва да си мисля струва ли си да инвестира в 10+
годишна кола такива пари ... кактои да е де, всеки има право на мнение и ценя вашия труд
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- discus
- кандидат ентусиаст
-
Да...всеки си знае .... 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
ZLATEN написа:discus написа:Сало:)
аз лично бих дал 1000 лева за стар кожен или дори много запазен платнен пред изкуствения,
защото ми седи някакси подарен на всяка една кола. Смисъл виждам само в естествената кожа,
но при цени над 2к за претапициране човек почва да си мисля струва ли си да инвестира в 10+
годишна кола такива пари ... кактои да е де, всеки има право на мнение и ценя вашия труд
Тия дето дават по 1000 лева за салон втора ръка ги знаеме , даже ги и познаваме.
То ще кажеш че ако е*еш някоя на 18 и някоя на 40 кожата им една и съща ли ?
По добре нов салон изпънат отколкото кирлясал пртъркан плюш пропит с пот на гъза и 8 пъти пран на сухо . А тия седалки дет ги показваш колега , я ни ги покажи нови да видим така ли за отпуснати или са стегнати кат 16 годишна цица ?
ПИснало м ие да гледам нацепени салони кат на баба ми петите и да ми обясняват че са запазени и страшни били даже - ОРИГИНАЛНИ , а на борда протрит или боядисан.
Я кажи колегата за тия седалки кво мислиш или по добре да ги продам и да си купя 2ра употреба ама запазенки един вид , с преебан подгрев?

Имам и по хубави снимки , ама засега тия на гаднисе седалки дето запарват ужас....

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:ZLATEN написа:discus написа:Сало:)
аз
Тия дето дават по 1000 лева за салон втора ръка ги знаеме , даже ги и познаваме.
То ще кажеш че ако е*еш някоя на 18 и някоя на 40 кожата им една и съща ли ?
По добре нов салон изпънат отколкото кирлясал пртъркан плюш пропит с пот на гъза и 8 пъти пран на сухо . А тия седалки дет ги показваш колега , я ни ги покажи нови да видим така ли за отпуснати или са стегнати кат 16 годишна цица ?
ПИснало м ие да гледам нацепени салони кат на баба ми петите и да ми обясняват че са запазени и страшни били даже - ОРИГИНАЛНИ , а на борда протрит или боядисан.
Я кажи колегата за тия седалки кво мислиш или по добре да ги продам и да си купя 2ра употреба ама запазенки един вид , с преебан подгрев?
Ако си ги направил от изкуствена кожа по добре верно ги продай и вземи ето такива:

защото съм сигурен че освен всички други негативи на изкуствената кожа, след 5 години
оригиналната ще изглежда по същия начин, докато изкуствената ще е на нищо вече
такива като на снимките изпадат за по 1000 лв

От къде изпадат че аз отдавна търся
Когато полужението стане напечено,
оцелявят само печените.
оцелявят само печените.
- discus
- кандидат ентусиаст
-
Това с 5-те години не е вярно , изкуствената кожа която е от страни е немска и е със същата основа като на мерцедес 115,123 заводската прави сметка
че и до ден днешен има такива които са здрави.Ако някой е виждал немско ТАХI знае за какво говоря.
Имам салони с подобна кожа които са вече на 9 години и не са мръднали.
Колкото до салона който си показал такива с мноооооого зор ще намериш здрави да не кажа че ще невъзможно.Аз самият имах такв с цвят PERGAMENT но беше заминал и го преправих.
И смея да твърдя че моята изработка е по добра от тази която си показал.

че и до ден днешен има такива които са здрави.Ако някой е виждал немско ТАХI знае за какво говоря.
Колкото до салона който си показал такива с мноооооого зор ще намериш здрави да не кажа че ще невъзможно.Аз самият имах такв с цвят PERGAMENT но беше заминал и го преправих.

- i D r i v e
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 N42B20
- Мечтае да кара: 2002 turbo
discus написа:Това с 5-те години не е вярно , изкуствената кожа която е от страни е немска и е със същата основа като на мерцедес 115,123 заводската прави сметка
без да се обиждаш - просто тези седалки не приличат на седалки от BMW, а на седалки от Хюндай Санта Фе
- discus
- кандидат ентусиаст
-
Дай да видиме твойте сигурно са по хубави ...а за коя година santafe говориш сигурно и ACS са видяли от santafe.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Само дървени философи ....търсете си салони и се оглеждайте - който има пара не пита тука и не пише , просто отива и си взима квото му трябва.
До колегата Златен - от тия снимки ако не виждаш ква е кожата незнам изобщо за кво говорим за кожи, видно е че си запознат, ние неуките ще наведем смирено глави и ще попием от твоята мъдрост.
Нашите седалки са си с кожа - естествена и на дупки ,неоригинални ,правени недоправени , кеф ни е ,пръцкаме си и не ни запарва , на другите колеги -успех в търсенето и в живота !
И до златния ни колега отново:
Искам да видя снимки на твоя салон ако е възможно , щото и аз знам ква жена искам да си зема ама мойта е малко по друга
ако ма разбираш ,,,тая дет ГЪ искам ГЪ гледам само по списанията.
До колегата Златен - от тия снимки ако не виждаш ква е кожата незнам изобщо за кво говорим за кожи, видно е че си запознат, ние неуките ще наведем смирено глави и ще попием от твоята мъдрост.
Нашите седалки са си с кожа - естествена и на дупки ,неоригинални ,правени недоправени , кеф ни е ,пръцкаме си и не ни запарва , на другите колеги -успех в търсенето и в живота !
И до златния ни колега отново:
Искам да видя снимки на твоя салон ако е възможно , щото и аз знам ква жена искам да си зема ама мойта е малко по друга

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
...

пп.колега i D r i v e. то се е видяло че пари не ти се дават и ще си караш доживотно салона тип "войнишко одеяло" или "кожа от динозавър"ОРИГИНАЛЕН ОБАЧЕ

Жив и здрав!!!
Bayerische Motoren Werke
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
mashina написа:От къде изпадат че аз отдавна търся
изпасат от време на време, но наистина си трбва много търсене ...
аз си намерих преди 2-3 години и то ел. с подгрев - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5&t=103721
JIKI_RACER за твоя салон се сетих, наистина е хубав

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%BE%D0%BD ето един сално - читав се продава например
- jikata0202
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 530D
- Мечтае да кара: BMВ M5
Какво ще кажете за моя ха ха ха

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- jikata0202
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 530D
- Мечтае да кара: BMВ M5
Колата ми е 97г.сще снимки.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
В крайна сметка вече знаете, тези които търсите кожен салон, че може да направите такъв къстъм при колегата, който може да изглежда и по-добре от оригиналния разбира се ако имате вкус да подберете подходящия цвят и подходящите материали/вид кожа.... Темата според мен трябва да отиде важна в сервизно обслужване, качеството на изпълнение е на ниво...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.