Как се сменят втулки на заден носач, колко струват?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Re: Как се сменят втулки на заден носач, колко струват?

Мнение от LUCIFER'S » 29 Дек 2009, 11:40

+ 1 за Лемфьордера, не вярвам ако са били такива тези фтулки да заминат за една седмица... аз мога да ги взема тези фтулки, но съм на принципа нещо не се ли счупи, т.е. не даде ли признаци за луфт с хлопане не сменям, т.е. излишно не си усложнявам живота!!! и едва ли ще ги монтирам веднага.
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 29 Дек 2009, 14:38

Колеги,разкрачването на задницата нали се получава именно от тези "буренца"? На мен дясната ми гума почнала да излиза бая навън и ще ги сменям скоро,понеже знам че се сменят и двете-лява и дясна.Може да направим някаква договорка с колегата @laviatan :P

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 29 Дек 2009, 16:46

Точно от буренцата се разкрачва колата! Мойта също се беше разкрачила и то яко преди да ги сменя изяде ми хубавите латни гуми малко даже :D , след смяната им обаче е конец отзад!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от JL » 29 Дек 2009, 19:49

И аз днес смених тези втулки и колелата се прибраха, а бяха доста разтворени. Свършихме работата при Ясен за 5-6 часа заедно със смяна на задните пружини и амортесиори. Не ми се вярваше, че от някакви "буренца" може да разтвори толкова, но сега всичко е наред.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 29 Дек 2009, 21:52

laviatan написа::OT: :OT: :OT:
ivanov 530d написа:
laviatan написа:Имам ги тия на топ цена-разчистване на стока- 35 лв. бр.!!! LEMFORDER Изображение

Относно AS metal - щом пише произведено в Турция/както е със споменатата фирма/-няма проблем! Някой неща на тази фирма не са въобще зле ;)

Защо ли на Пресли на колата тия твоите втулки на "на топ цена" изкараха около седмица само ....... :dunno:

ivanov 530d- имам уважение и респект към теб- много знания, информираност и точност.
За пръв път те хващам в малко незнание :mhihi:
Изображение
Ето го въпросния виновник, който не е LEMFORDER-ОБЩОТО САМО ТОВА ,ЧЕ Е ЕДИН И СЪЩ АРТИКУЛ-ПРАВИ РАЗЛИКА . Бяха няколко бр.- едните на Пресли - другите си ги оставих за спомен и чакам да се видя на живо с човека от който са взети :mhihi: Относно Пресли- много разбран колега,на който му предложих без старите даже да му върна парите, и след няколко месеца пак го питах - та го питай и ще разбереш :yes:
Около 30-тина луди глави/по-рейсъри/ от форума са с LEMFORDER- и то доста от тях на Е38- няма мърдане!
Та имам предложение-някой колега с такива разбити буренца да му дам две LEMFORDER без пари :shock: / не вярвам някой търговец от форума да се навие на това/ и след определени километри ако са ОК -да каже какво му е мнението-ако не аз плащам за работата по поставянето! :yes:
Изображение
От сертифициран склад на едро са и да ти кажа, че разликата в цената на всичко идва от надценката-там видях кашони на който бяха за две доста сериозни български фирми!!! :mhihi:
Та офертата важи 2 дена- само имам изискване да е колега с доста мнения/ не някой с 50-100 мнения,дето никой не го познава и няма да влезе във форума и да не се разбере резултата :mhihi: - аиде на новогодишния подарък :yes:

Ако си му дал тогава от тези от втората снимка съм съгласен,но аз мислех че са били LEMFORDER....... Ако е така ти се ИЗВИНЯВАМ ! :bowdown:
Имаш и Л.С. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 30 Дек 2009, 0:52

аз съм с такива лемфьордер втулки купени от колегата и до сега ( 5-6 месеца) не са мръднали :) дано и да не се разбиват че 40лв на носач им е смяната :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: само бмв та
Детайли за колата: много бърза

Мнение от ясен николов » 20 Яну 2010, 0:55

JL написа:И аз днес смених тези втулки и колелата се прибраха, а бяха доста разтворени. Свършихме работата при Ясен за 5-6 часа заедно със смяна на задните пружини и амортесиори. Не ми се вярваше, че от някакви "буренца" може да разтвори толкова, но сега всичко е наред.

часта е перфектна и издръжлива ,но има една тънкост при монтажа и тя е да се пази маншончето да не се скъса докато се набива в шенкела :yes:
Изображение

Предишна

Назад към E39