Таблото ми гасне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
Таблото ми гасне
От време на време ( 2-3 пъти на ден ), по време на движение всички уреди по таблото ми изключват, седно изключвам от контакт, но колата си върви !
Това може ли да е от контактния ключ или е нещо друго
Около една секунда не работят и се включват сами.
Това може ли да е от контактния ключ или е нещо друго

Около една секунда не работят и се включват сами.
Здрасти, и аз съм с този проблем, помагайте
Привет пичове, рових цяла вечер за този проблем със светването и гасненето на таблото. Знам само че не е от буксите на таблото, защото съм ги проверил. Чух същото мнение за лоша маса, но каде е и коя е, моля ви даите акъл щото е много дразнещто и неприятно. За табло втора употреба ми търсят 200 лв и не е ясно дали ще стане нещо...
карам си БМВ другото не ме е..бе
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Проблем само на Е36 318i - мислете си каквото искате, но оправия няма, или поне аз незнам да има, както незнам и да има 318-ка дето да не го е показвала тоя синдром. Така, че си свиркайте и карайте, защото аз специално го отдавам на софтуерен проблем, което ще рече, че и чисто ново да си купите - все тая

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Проверете си контакният ключ от там идва целият проблем, той ви дава тока за таблото и двигателя, но по отделни направления за това ви работи мотора!!!!!!
abe nema na4in da nema na4in
Пичове, неможе да няма начин да се направи нещо по въпроса, даваите да мислим и съберем информация.Някой сигурно се е сблъсквал с този проблем и го е решил. така че да помага пък ние ще черпим.

карам си БМВ другото не ме е..бе
7 мнения
• Страница 1 от 1