Плазмено запалване ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Re: Плазмено запалване ?
Нали това ти казвам.Лично той беше там.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Аз карам с такова от 4 години и нямам проблем. Трудно уцели първоначално какви параметри да избере за устройството, но след това няма проблем.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Lucky написа:Аз карам с такова от 4 години и нямам проблем. Трудно уцели първоначално какви параметри да избере за устройството, но след това няма проблем.
Това на каква кола?
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
Петицата
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Да, ти караш, ама реално разлика каква има? Ходил ли си на осцилоскоп или да кажем на BOSCH FSА740 тестер да се види как работи в действителност? Навремето имах една акула,и си спомням дадох не знам си кви пари за някви силиконови кабели и бобина, дето мълния само не правеха,и резултат нямяше 

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
Не съм мерил нищо. Единствената разлика, която усешам е много спокоен празен ход. Мого до я закарам на ДИНО и да сравня графиката с една стара преди да сложа джаджата. Но много ме мързи
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Няма смисъл, едва ли на Дино-теста може да се види,и то разликата. Тук всеки път като ида в магазина, виждам разни уреди за икономия, като погледнеш за бензин и др.такива,ама според мен е глупост.Като ако помниш навремето имаше едни таблетки, разработени от руски военни за акумулаторите на подводниците,които съживяват акумулаторите на колите.... 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Аз все си мисля, че това може и да даде някакъв ефект, но единствено при по-старите автомобили с делко и една бубина и пак ефекта е съмнителен.
При BMW обаче, това е напълно безмислено, тъй като всяка свещ е свързана към отделна бубина и то директно, без високоволтови кабели, по които има загуби и искрата си е достатъчно силна, дори и при високи обороти.
При BMW обаче, това е напълно безмислено, тъй като всяка свещ е свързана към отделна бубина и то директно, без високоволтови кабели, по които има загуби и искрата си е достатъчно силна, дори и при високи обороти.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2