Моля за малко информация относно рез. части, ел. стъкла
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Огнян Димитров
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i
Моля за малко информация относно рез. части, ел. стъкла
Привет,
Както се вижда съм нов както потребител така и 5-фен(520i)... поне засега.
Една петичка закупих и трябва малко да я постегна.
1. Може ли съвет какво мога да направя за "частично" работещо ел. стакло до шофиора - имам впредвид то буквално ту работи ту не работи. Гледах в евро07 има некви моторчета за ел стакла по 220лв
та въпроса ми е някой имал ли е грижи с такова нещо.
2. Ел огледалато отляво работи перфектно но отдясно работи само надолу и нагоре, навътре и навън неще. Имам предположение че нещо може би се е откачило .... Някой с такава грижа ?
3. Следващото не е проблем а по скоро искам да разбера дали има колеги с газови инжекциони(бардолини) да споделят ако има неква мъка че го сложих преди седмица и незнам какво да очаквам ... та трябва ли да очаквам нещо ?
Чета секцията за 5-чки вече 2 ч. и не срещнах нещата за които питам пробвах и да потърся.
А то и последното да питам чува се една вибрация отзад в колата на 2000 оборота +-100(и при никои други обороти до 6к
) дали е нещо по трансмисията ( надявам се не ). Лично на мен ми хрумна защото чувам че май задното гърне е тръгнало ( не съм залягал още да гледам ) че може то да вибрира някъде...
Ще се радвам да някой да драсне ако има опит с гореописаните мои неволи
Както се вижда съм нов както потребител така и 5-фен(520i)... поне засега.
Една петичка закупих и трябва малко да я постегна.
1. Може ли съвет какво мога да направя за "частично" работещо ел. стакло до шофиора - имам впредвид то буквално ту работи ту не работи. Гледах в евро07 има некви моторчета за ел стакла по 220лв

2. Ел огледалато отляво работи перфектно но отдясно работи само надолу и нагоре, навътре и навън неще. Имам предположение че нещо може би се е откачило .... Някой с такава грижа ?
3. Следващото не е проблем а по скоро искам да разбера дали има колеги с газови инжекциони(бардолини) да споделят ако има неква мъка че го сложих преди седмица и незнам какво да очаквам ... та трябва ли да очаквам нещо ?

Чета секцията за 5-чки вече 2 ч. и не срещнах нещата за които питам пробвах и да потърся.
А то и последното да питам чува се една вибрация отзад в колата на 2000 оборота +-100(и при никои други обороти до 6к

Ще се радвам да някой да драсне ако има опит с гореописаните мои неволи

1 мнение
• Страница 1 от 1