Максимална скорост Е34 - II част

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 30 Юли 2005, 13:07

хаха ,той я бил продал Астрата ама нп ,съседа му щял да я даде :mhihi: ако видя Астра със 240 ще обявя човека за камикадзе :mhihi:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 30 Юли 2005, 21:33

Искам ТЕееееееессссСТ.... :lol:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Юли 2005, 23:16

///M Power написа:Георги някой не вярват че си ги направил виж какво пуснаха заради теб в Тунинг.бг:

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=18334

Мите,мерси за линка - там,съм влизал,но незнам как съм се сдържал да не строша я клавиатура, я нещо друго в стаята :!:

Никога не съм претендирал с това комби за нищо,който ме познава го знае много добре!

Едно време бяха захапали Стоян ~ Z L O B A R ~
за М5-та,спомням си то не бяха заяжданици,то небеше "курчене" (извинявам сеза израза),доколкото го познавам той е стабилен човек,известно време влизаше в спорове и дебати,но в един момент спря и се усмихна,защото му стана ясно,че с някои хора не може да се излезне на глава !!! Автомобила му струваше и продължава да струва,колкото полвината C20XE-та,продължава да буди респект по целия свят,хора трезвомислещи независимо от автомобилните си пристрастия продължават да изказват само суперлативи ... :!:
Те обаче не се спряха :evil:

Сега,аз какво да кажа,нямам никакво желание да се показвам и доказвам,налял съм вече и аз незнам колко пари в автомобила,без естествено никакви тунинги,просто държа колата да ми е сток и да се возя,нищо повече! Скоро ще има филмче заснето с камера,пътувам много,все някой от колегите от другия форум ще ме види по магистралата,автомобила е зелен металик на цвят,С7617НР,със стикер на задния джам :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 33&start=0 ,тук могат да видят колата ...

Не желая да създавам никакви дразги , мразя да бъда център на внимание :!:

Разлика от две стотни в коефициентите на въздушно съпротивление между култовият автомобил Астра 16В и Туринг-а не са почти нищо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. Съжалявам,че не пуснах снимките в МАНИЯ-та :!:
Сега ще се вдига шум до господа :evil:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 30 Юли 2005, 23:35

Penchev написа:...

Нали знаеш :arrow: "По-добре в на хората устата,отколкото в краката" 8) Винаги е било така спрямо БМВ,явно така и ще бъде ;) Все в очите им се бърка,като видят БМВ по улицата :P Те с 20+ годишните Е21 се впрягат(и има защо :mhihi: :mhihi: :mhihi: ),а ти ся се нервиш ко писали в тунинг форума ;) Споко!
П.П.Пък и аз там влизам ,предимно да се посмея на лафовете на клавиатурните рацери :lol:
One passion,one car,one life...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 30 Юли 2005, 23:50

Penchev
Съжелявам,но не се сдържах да напсувам малко ония Рацер.Просто няма право да говори така за баварското чудо
ТДС - Турбо Див Селянин

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 31 Юли 2005, 0:15

Ма не,аз не искам раздори,казах го вече !
Не познавам MaXo лично,не искам да правя коментари :!:
Дразни ме само,това,че тоя двигател М50 е 6 цилиндров/24 клапанов,в него има сила,над 60000 км. го карам вече,пътувам както казах вече много.Преди със стандартната трансмисия,колата достигаше спокойно и забиваше на 220 км/ч. Мечтаех си за 6-та скорост :mhihi: Сега с тези скорости просто този проблем отпадна ...

Има нов :arrow: не мога да вдигна 6500 об/мин на 5-та предавка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По нанагорнище километрите падат,няма как да ги задържа все пак автомобила е с 2 литров двигател :idea:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 31 Юли 2005, 0:20

Георги не се нервирай,важното че на теб ти е кеф и още по-хубаво е че тези скорости ти и вършат работа.....пък като те видят на магистралата ще четата надписа на задното стъкло WWW.BMWPOWER-BG.NET ;) :D 8)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarishe » 31 Юли 2005, 0:23

Penchev написа:Ма не,аз не искам раздори,казах го вече !
Не познавам MaXo лично,не искам да правя коментари :!:
Дразни ме само,това,че тоя двигател М50 е 6 цилиндров/24 клапанов,в него има сила,над 60000 км. го карам вече,пътувам както казах вече много.Преди със стандартната трансмисия,колата достигаше спокойно и забиваше на 220 км/ч. Мечтаех си за 6-та скорост :mhihi: Сега с тези скорости просто този проблем отпадна ...

Има нов :arrow: не мога да вдигна 6500 об/мин на 5-та предавка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По нанагорнище километрите падат,няма как да ги задържа все пак автомобила е с 2 литров двигател :idea:

Георги Пенчев

Bavarishe написа:
Bavarishe написа:-- edit --

КИРИЛИЦА 8)

Да го напиша на Кирилица.
Вие с вашите автомобилни измислици.Просто не говорете,защото с ваще пластмасови кашони за къде сте.Вие нямате нищо от 5-цата на ПЕНЧЕВ нито лукса нито кефа,че караш кола.А и като дигнете 240 сте за основен ремонт,така че просто не мислете.

Ето това им драснах
ТДС - Турбо Див Селянин

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 31 Юли 2005, 19:06

Пратих Л.С. на човека в тунинг форума - чисто човешки му обясних,че нямам желанието/амбицията да се състезавам,където и да било.Това си е мое решение и смятам,че ще се спре "раздухването" на въпроса с тая мойта кола :!:

Моля, Евгени или Иво да изтрият темата от форума :!:

Благодаря им предварително .

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarishe » 31 Юли 2005, 19:31

Penchev
Няма нужда да се трие ние те подкрепя ме ;) Аз смятам,че имаш пълното право да споделиш с нас каква хубава кола си имаш,а другото породено от простотия не е важно
ТДС - Турбо Див Селянин

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Авг 2005, 19:06

Ейййййййййй, някой хора развалиха хубавата тема. Добре че поне не са от нашия форум. Ама да ви кажа, не им се връзвайте на онези от "Тунинга". При тях е издигнато в религия "да нахраним някого". Никой не се замисля кой е Жорката, как се грижи за колата си, колко време, средства и мерак е вложил в нея. Просто: "абе дай да го заяждаме тъпака". Ама в крайна сметка май друг се оказва тъпак. Няма да изтрия темата за да оставя материал за размисъл. Доста хора могат да се поучат от Георги Пенчев. А който не си направи съответните изводи от темата и линка към "Тунинг.бг" - жалко за него.
Изображение

Предишна

Назад към E34