Направо незнам

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 31 Юли 2005, 2:17

evans написа:Даже сега ми е по гот ,като не се занимавам с жени.

Абе пич, ти сега с мъже ли се занимаваш :mhihi: :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 31 Юли 2005, 3:48

счетох написаното за безполезно затова го махам
Последна промяна Southside на 31 Юли 2005, 12:49, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 31 Юли 2005, 4:02

изтрито
Последна промяна Southside на 31 Юли 2005, 12:50, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 31 Юли 2005, 7:19

Ple6ivia написа:...но някои от вас няма да послушам...

тук си в грешка - не само някои, ти няма да послушаш нито един от нас :) и това е напълно нормално щото си "яко във филма" и виждаш нещата по много различен начин :) затова моя съвет започваше "някой ден като изтрезнееш и то не само от алкохола..." :)
а иначе колкото и да опитваш щом вече имате "обща история" нещата са невероятно трудни и честно казано не ми стига акъла за начин, по който да си я върнеш.. но няма да кажа че ти желая успех, защото не съм никак сигурен, че ако се съберете това ще е добро решение (съдейки от личния си опит)

П.С. пиенето не може да реши ама абсолютно нищичко.. освен ако не си решил да се оттървеш от черния си дроб - тогава ще ти помогне :P

П.С.2 забелязал съм че колкото повече разочарования преживява човек толкова по-бързо започва да се оттърсва от тях.. на мен първия път ми отне къмто 3 години, втория към 2, а третия го преживях мн бързичко :P
та ще ти мине кат на куче.. и занапред ще става все по-лесно и по-лесно :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 31 Юли 2005, 9:44

X-citer написа:
evans написа:Даже сега ми е по гот ,като не се занимавам с жени.

Абе пич, ти сега с мъже ли се занимаваш :mhihi: :help:
Много ясно че не се занимавам с мъже,просто вече не търся сериозни връзки,обичам неангажиращите връзки.Но да сме по точни обичам жени за една вечер,изчукваш я и нищо повече

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 31 Юли 2005, 17:06

Очевидно, за да има поне илюзия за равновесие, трябва и "тъпите п*ки" да се включат със своята гледна точка... иначе няма да е честно 8)

Общите положения са: момчета, носете си новите дрехи и си карайте новите/стари коли. Такива глупости човек прави точно докато е млад и влюбен. И те са много хубави, какъвто и да изглежда резултатът от тях. И ги правят и двата пола. По равно. Всяка опозиция от типа "жените са тъпи меркантилни п*ки" - "мъжете са безчувствени тъпанари" е излишна. Всеки медал има две страни. Всеки си намира майстора един ден. Точка.

Вярно е - винаги ми е доставяло удоволствие да правя мъжете на луди (пък и те нямат нищо против). Но като се обърна назад - вероятно съм инвестирала доста повече пари, нерви и километраж, за да видя някого/да докажа нещо/да...

Е, примирете се с мисълта, че правите тези "изпълнения" за себе си. И че не съжалявате за тях.
:D
You will find adventure
or the adventure will find you.

Потребител
Аватар

Мнение от B@ND! » 31 Юли 2005, 17:37

anica banica написа:Очевидно, за да има поне илюзия за равновесие, трябва и "тъпите п*ки" да се включат със своята гледна точка... иначе няма да е честно 8)

Общите положения са: момчета, носете си новите дрехи и си карайте новите/стари коли. Такива глупости човек прави точно докато е млад и влюбен. И те са много хубави, какъвто и да изглежда резултатът от тях. И ги правят и двата пола. По равно. Всяка опозиция от типа "жените са тъпи меркантилни п*ки" - "мъжете са безчувствени тъпанари" е излишна. Всеки медал има две страни. Всеки си намира майстора един ден. Точка.

Вярно е - винаги ми е доставяло удоволствие да правя мъжете на луди (пък и те нямат нищо против). Но като се обърна назад - вероятно съм инвестирала доста повече пари, нерви и километраж, за да видя някого/да докажа нещо/да...

Е, примирете се с мисълта, че правите тези "изпълнения" за себе си. И че не съжалявате за тях.

йеаа беиби йеааааа;)))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 31 Юли 2005, 18:41

anica banica написа:Очевидно, за да има поне илюзия за равновесие, трябва и "тъпите п*ки" да се включат със своята гледна точка... иначе няма да е честно 8)

Нали знаеш на този свят всичко е равновесие ,ако правиш някой луд и теб ще те правят луда, мила госпожице .Това е природен закон и никой неможе да избяга ,рано или късно всичко се връща.Ако погледнеш реално хората немогат да разберат какво е истинска любов,за да обичаш някой трябва да даваш ,както една майка обича детето си ,за да живо и здраво и то да расте нормално тя дава всичко от себе си .Така трябва да бъде и с любовта м-у хората,по мои наблюдения днешната любов м-у хората е противоречие,днес се обичат калнът се един в друг а утре се скарват ,за пари коли и имоти.Това не е любов ако обичаш някой ,трябва да го обичаш цял живот.Тъй че както ти мериш така и теб ще мерят,от мене това
ОБИЧАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ ,И НЕКА ДА ИМА ПОВЕЧЕ СВТЛИНА ВЪВ ВАШАТА ЛЮБОВ

кандидат ентусиаст
Аватар

/

Мнение от paf40 » 31 Юли 2005, 21:19

Плешив знам как се чустваш само 1 мога да те по саветвам
даи си един последен шанс като и обясниш как се чустваш и кажеш всичко което изпитваш към нея . Ако тя ти обясни че няма чуства към теб наи добресе опитаи да не мислиш за нея все едно тя не съществува .
почни да работиш повече или се занимаваи с нещо което ти отнема напълно мислите така нямаш време дамислиш за нея
и след време тя ще сажелява за това че те е отрязала (почти винаги се получава така ). Аз само с това мога да ти помогна по миналата година и аз бях така знам го филмът кофти е но без такива неща не може
0889429419

кандидат ентусиаст
Аватар

М№

Мнение от Bobi » 31 Юли 2005, 21:45

Вземи всичко от живота,независимо какво ще ти струва това.Защото след години,когато се замислиш ще видиш,че това са едни от най-хубавите ти изживявания(или поне най-запомнящите се)
Така,че прави каквото сметнеш за добре независимо дали това е правилно или не.
Просто всичко следва своя естествен ход. :D :D
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 31 Юли 2005, 22:09

Защото след години,когато се замислиш ще видиш,че това са едни от най-хубавите ти изживявания(или поне най-запомнящите се)

абе вие луди ли сте как това ще са му най-хубавите изживявания....аз лично тия неща не си ги спомням с нищо добро....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар

Мнение от B@ND! » 31 Юли 2005, 22:16

///M Power написа:
Защото след години,когато се замислиш ще видиш,че това са едни от най-хубавите ти изживявания(или поне най-запомнящите се)

абе вие луди ли сте как това ще са му най-хубавите изживявания....аз лично тия неща не си ги спомням с нищо добро....

хахахаа:)))) апокалипсис СЕГА;))))))) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 31 Юли 2005, 22:23

теми4ката е много блага много даже жените и колите :!: не ми е ясно колега как можеш да се нафиркаш добре и да запалиш колата и да отпрашиш за морето ??????? :?: ти ми кажи тва любов ли е или краина лудост за 4овек които не те бръсне много много дане казвам хи4 за толко години никои ли несхвана разликата между колата и жената ,и как е вазможно едното да зависи от друго то сире4 като се скарате да земеш да се удариш от яд ти си тотално побъррррррркан
напълно те разбирам каквое 4увството и всеки от нас го знае но нека ти покажа малко равносметка за жената и колата спрямо мъжете пак после ти си прави изводите

жените-- малко ограни4ени сащества ,не винаги о4тиви оби4ливи и дружелюбни -винаги недоволни неблагодарни ,и никога неса щастливи с нас все нещо им криво все нещо куцо скапана работа еи всякаш господ хи4 не му се занимавало да ги изкусорява а пак ние кво нали сме оби4ливи и стигаме винаги до краиности

колите- винаги са ни голяма радост нещо много желано и винаги трудно достъпно за всеки (нее като жената по4ерпиш я нещо и аидеее вирнала гарнето :mhihi: ) благо0дарна винаги когато и смениш нещо е доволна и щастлива и винаги ти доставя по голями емоци и адреналин от един секс са акто се замисля ако има на4ин да се монтира свирка в колата маи ще си остана ерген

вкраина сметка едното и другото нее заимно заменяемо но вапроса е там колко глупави сме ,когато се скараш с лубимото животно да накажеш с клупоста си лубимата игра4ка
която толко дълго си ме4тал толко дълго сия санувал и пазил и хранил и наливал любов в нея
прецени сам да лис и струва
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 31 Юли 2005, 23:38

///M Power написа:

Зависи ти с какви намерения живееш,ако търсиш от една само секс а пък тя не ти дава това си е твой проблем.Дори и аз допускам по някой път грешката че си градя някакви предварителни илюзии ,ей сега тази като я забия какво я чака и накрая к.р.И в крайна сметка човек се разочарова от собственните си илюзии,човек трябва да мисли по реално за всяко едно нещо и да не си гради някакви илюзии

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 01 Авг 2005, 12:13

dizelboy написа:....жените-- малко ограни4ени сащества ,не винаги о4тиви оби4ливи и дружелюбни -винаги недоволни неблагодарни ,и никога неса щастливи с нас все нещо им криво все нещо куцо скапана работа еи всякаш господ хи4 не му се занимавало да ги изкусорява а пак ние кво нали сме оби4ливи и стигаме винаги до краиности

колите- винаги са ни голяма радост нещо много желано и винаги трудно достъпно за всеки (нее като жената по4ерпиш я нещо и аидеее вирнала гарнето :mhihi: ) благо0дарна винаги когато и смениш нещо е доволна и щастлива и винаги ти доставя по голями емоци и адреналин от един секс...

По въпроса за колите- не споря изобщо, но по въпроса за жените.... Там може да се спори много и безрезултатно. Мога да дам подобно, че и по-точно определение на мъжете, но не това е целта на темата, нали? Нека не даваме такива определения за да не влизаме в излишни и безмислени спорове кой какъв е.
Истината е че ако на отсрещният човек, независимо мъж или жена, му пука за теб винаги ще оцени това което правиш за него/нея.А когато направенето е като това- да си вдигнеш задника и за отрицателно време да отидеш в другия край на БГ само за да се видите... Не смятам че някой който изпитва нещо към теб няма да забележи и да остане очарован от вниманието. Което в дадения случай май не е така за съжаление...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории