тапицер -пловдив?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
тапицер -пловдив?
става вапрос за дребно не6о-дупка от цигара на задната седалка......
- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
Re: тапицер -пловдив?
село Труд , търсиш Тошо тапицера аз имах нещо подобно като твойто , човека е много добър и много навътре с нещата 

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
Тх,колега,ама все пак каде да го тарся ТО6ЕТО ТАПИЦЕРА?
ДАИ МИ НЯКАКВА СЛЕДА......
БЛАГОДАРЯ..ТИ....

ДАИ МИ НЯКАКВА СЛЕДА......
БЛАГОДАРЯ..ТИ....

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Буквално, спираш на центъра на кафето и питаш за него. Знаят го всички, а адреса е с.Труд ул.Теменуга 4 или нещо такова и телефона го имам но визитката му ми е в колата
Правил ми е целия салон и смело с двете ръце ти го препоръчвам
Правил ми е целия салон и смело с двете ръце ти го препоръчвам
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-

мерси,весвли празници и ..УМНАТА... с алкохола,4е не про6ава.....

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
citys написа:колко взима за цял салон
400лв труд за всичките седалки и по 20-30лв на кора според това какво искаш
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
0898467924-на "Тошо"телефона.Обаче незнам дали е актуален,последно съм го търсил в началото на годината

- Karsten
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i coupe

Последна промяна Karsten на 01 Фев 2010, 22:22, променена общо 1 път
Karsten написа:Тва не е професионалист за мене и съм супер недоволен. Селото ми е Труд и като отидох при него ми вика: ,,Понеже сме от едно село, за теб ще има отстъпка, по принцип прая по 100 лева на седалка ма на теб щи зема 400 (нали уж отзад за 3 места та общо 5)...100 лева отстъпка...''
Освен че е голяма тая цена ами и като го попитах как ще стане цялата работа ми вика ,,трява да разглобиш седалката и да мия донесеш''....трудно било в колата да работи
Попитах за колко време ще се справи и получих отговора че ще ги прави седалките между другата работа и за 1 СЕДМИЦА може да станат.....
1 СЕДМИЦА, СЕДМИЦА господа и дами.......ако за някой от вас това е добре, аз не приемам че в условията на днешното време, в тая борба за хляб и в тая конкуренция трябва да се върнем на нивото на занаятчийството от 17-18 век..аз лично не мога да оставя колата си 1 седмица без седалки и да чакам..
Ако някой намира тая услуга за добра му желая успех
Батка,а ти в кой свят живееш!?

slatanic написа:Karsten написа:Тва не е професионалист за мене и съм супер недоволен. Селото ми е Труд и като отидох при него ми вика: ,,Понеже сме от едно село, за теб ще има отстъпка, по принцип прая по 100 лева на седалка ма на теб щи зема 400 (нали уж отзад за 3 места та общо 5)...100 лева отстъпка...''
Освен че е голяма тая цена ами и като го попитах как ще стане цялата работа ми вика ,,трява да разглобиш седалката и да мия донесеш''....трудно било в колата да работи
Попитах за колко време ще се справи и получих отговора че ще ги прави седалките между другата работа и за 1 СЕДМИЦА може да станат.....
1 СЕДМИЦА, СЕДМИЦА господа и дами.......ако за някой от вас това е добре, аз не приемам че в условията на днешното време, в тая борба за хляб и в тая конкуренция трябва да се върнем на нивото на занаятчийството от 17-18 век..аз лично не мога да оставя колата си 1 седмица без седалки и да чакам..
Ако някой намира тая услуга за добра му желая успех
Батка,а ти в кой свят живееш!?
тоя пидж не е в час , човека нестига че ти е казал доста приемлива цена , ами и времето от една седмица за толкова труд също е малко наистина май незнаеш за кво става дума , и обясни как искаш да ти ги направи без да са свалени, че на мене не ми е ясно
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
batpepi написа:0898467924-на "Тошо"телефона.Обаче незнам дали е актуален,последно съм го търсил в началото на годината
Актуален е, и работи найстина много добре

- xaxo_82
- Потребител
-
- Кара: кооло ама му го откраднаха
- Мечтае да кара: z3м
- Детайли за колата: Напълно реставрирана или чисто хова ходова част,испускателна система,оборудването на двигатела също е ново старото седи резерва,има си нови зимни гуми на лети джанти,нови летни гуми на лети джанти,нов салон и още доста нови дреболии.Тарса да купа волан кожения троиник.
Колега моита е напално претапицирана погледни я в албума ми ако ти харесва пиши ще ти да тел на тапицера от пловдив е кичука на мен ми взе 600лв с материала материала не е никак ефтин(жакард с хастар отдолу и кадето има нужда нов дунапрен)
13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ