премахване на уредбата за бензиновите пари
Модератор: bum_bum
14 мнения
• Страница 1 от 1
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
премахване на уредбата за бензиновите пари
колеги имате ли идея дали ако се премахне тази система кви ще са последствията за колата и безопасността ? говоря за тва кръглото резерворяе и клапана . мерси предварително
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Защо искаш да го махаш?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
щото слагам едни дросели и става филм с маркуча дето се пъха в колектора пък и май тоя клапан по принцип се ебава и му нямам доверие как се спавя а нов е 130 лв пък и място за аирбокса ми трябва
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Няма да ти стане топло, направо го махай, само не затапвай тръбичката която идва от резервоара. Ако не искаш да ти е в коша, може да я отрежеш и близо до резервоара, но само я захвани така, че да не влизат боклуци или и сложи някакво филтърче, марля.
П.С. Моята си е в коша и нямам миризми на бензин.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Re:
Nikolay1 написа:Няма да ти стане топло, направо го махай, само не затапвай тръбичката която идва от резервоара. Ако не искаш да ти е в коша, може да я отрежеш и близо до резервоара, но само я захвани така, че да не влизат боклуци или и сложи някакво филтърче, марля.
аз моята я затапих да не влизат боклуци,ама май ще търся филтърче ...
колега сподели защо да не се затапва ...
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Re: премахване на уредбата за бензиновите пари
Ами защото все пак си е вентилация и ако я затапиш предполагам ще излизат парите само когато отваряш капачката на резервоара, което на мен лично не ми допада. Иначе моята си стои в коша както съм написал и по-горе и не съм имал проблеми с миризми или каквото и да е.
А за тоците, ако някой се притеснява, че му записва грешка поради липсата на филтъра или му свети check engine лампата (при ОБД2 мисля), може да види в Бентли или някое друго ръководство какво точно съпротивление да си сложи на мястото на ЕВАП-а и да няма грижи.
А за тоците, ако някой се притеснява, че му записва грешка поради липсата на филтъра или му свети check engine лампата (при ОБД2 мисля), може да види в Бентли или някое друго ръководство какво точно съпротивление да си сложи на мястото на ЕВАП-а и да няма грижи.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Nikolay1 написа:Ами защото все пак си е вентилация и ако я затапиш предполагам ще излизат парите само когато отваряш капачката на резервоара, което на мен лично не ми допада. Иначе моята си стои в коша както съм написал и по-горе и не съм имал проблеми с миризми или каквото и да е.
да,отначало и аз си помислих това за капачката на резервоара,че буквално ще прави вакум ...
но при мен не го прави и затова го оставих така или може би не съм го запушил добре ... но все пак ще сложа едно филтърче ...
също нямам миризми на бензин от коша ...
Благодаря за бързия отзив

На първите е36, дето са без катализатори, тзаи глупост яняма изобщо, виси си тръбичката долу при резервоара, бяз филтър, безнищо, такаси излиза от завода.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
sonny написа:На първите е36, дето са без катализатори, тзаи глупост яняма изобщо, виси си тръбичката долу при резервоара, бяз филтър, безнищо, такаси излиза от завода.
Мда,така е.Тръбичката си виси точно под резервоара.Иначе на мястото на клапана си има
букса със съпротивление,което естествено е оригинално и може да се поръча в Дару.
Около 8 лв. му е цената по спомен

14 мнения
• Страница 1 от 1