отново за AIR BAG
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
отново за AIR BAG
Колеги изкам да питам за информация мога ли сам да загася лампата на air bag без да ходя в сервиз и ако може как става. Благодаря. 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Re: отново за AIR BAG
E39 написа:Колеги изкам да питам за информация мога ли сам да загася лампата на air bag без да ходя в сервиз и ако може как става.Благодаря
Не си играй с тази лампа!Щом ти свети сигурно има за какво.Отиди в някои сервиз за 20-30лв. ще ти кажат защо свети и ако всичко е ОК ще ти я угасят.
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
По принцип системата се чеква сама всеки път като дадеш на контакт,трябва да отстраниш проблема иначе няма да стане.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
По точно от това нямаmad_presley написа:Не можеш без диагностичен уред, но дори и да я изгасиш, ще светне пак, ако не оправиш проблема

Нищо лично ,Просто бизнес !
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
освен че се чеква всеки път системата си прави самодиагностика след триенето на грешка и ако тя още е присъствена просто не си гасне лампата
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
anzak написа:освен че се чеква всеки път системата си прави самодиагностика след триенето на грешка и ако тя още е присъствена просто не си гасне лампата

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега аз мойта лампа я загасих принудително след като дадох над 100лв дару кар и след 1 месец пак светна. Свалих таблото и просто махнах въпросната лампа и сега е красота
просто ми омръзна да набивам пари за глупости като иначе колата си върви перфектно и слуша отсякъде!
П.С. Нема лампа нема проблем пък дали ще се отвори бега или не- не съм от самоубийците и смятам да не се блъскам челно с 200
. Весели празници на всички!

П.С. Нема лампа нема проблем пък дали ще се отвори бега или не- не съм от самоубийците и смятам да не се блъскам челно с 200

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
ти не смяташ да се блъскаш ама някой от насрещното платно дали мисли така колега Еърбег системата трябва да си е работеща пък и те бмв правят 3 проблема с еърбега и 3-те са лечими за никакви пари
Барай шишарката Минкеее ....
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Залепи един изолирбанд върху таблото и си готов!E39 написа:Колеги изкам да питам за информация мога ли сам да загася лампата на air bag без да ходя в сервиз и ако може как става. Благодаря.

Имай предвид, че това не е в твоя полза и в полза на пътниците които возиш. Все пак говорим за безопасностт ти/ви.
Успех!
- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
другия вариант е да махнеш бушона на айрбега,така пак не свети лампата на таблото!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
И утре като забрави за проблема, да продаде колата на някого, който ще си мисли че всичко е наред и недай си боже да му се случи непоправимото?!

И това го има. На мен също ми свети и до сега колко сервиза съм обиколил за да я отстраня тази грешка. Изгасва за момента и след 2-3 дена пак светва. Не мога да си обясна що. Датчика си работи и всичко е изрядно по системата, но светва отново и отново. Някой да има представа защо и как се оправя? Попринцип ми казаха, че по автомивките като разместват седалките постоянно и това нещо я прецаквало, но не мисля, че са го измислили така. Вие как си оправихте този проблем?
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4