Без загалвие..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36,e39
Мечтае да кара: м3

Без загалвие..

Мнение от Радо69 » 20 Дек 2009, 15:53

:evil:
Последна промяна Радо69 на 20 Дек 2009, 17:07, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Без загалвие..

Мнение от Радо69 » 20 Дек 2009, 15:55

Не ми се смейте много колеги за пръв път пиша.. Дано да ви хареса не съм слагал запетай моля да ме извините.. :yes:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 20 Дек 2009, 16:55

Радо69 написа:Това не беше обикновенна вечер,както си стоеше пред компютъра нещо избликна в главата му,той реши да изпробва възможностите на своя автомобил.слънцето се беше скрило почти на цяло зад планините. Той взе ключовете си и слезе по стълбите както обикновенно. Влезе в гледаната като очите му единствена любов а именно Bmw 330i. Той стартира двогателя на единствеото нещо което знаеше че никога няма да му изневери. Той остави красавицата си да поработи повече от обикновенно. Той следеше температурата и внимателно се вслушваше в мъркащото като коте сърце на неговата любов,когато температурата стигна 90 градуса той тръгна само с една цел да провери възможностите на своята кола. Обиколи няколко пъти около квартала си. Той напусна града и се напъти към горски път. Той караше спокойно и се вслушваше в двигателя когато пред него проблесна номер на кола. Той беше твърдо решен да усети от високата скорост. Свали предавка на долу като преближи целта си изчака подходящо място и изцеди до краен предел възможностите на автомобила си. Той преближи целта си почти до половина когато пред него проблесна някаква светлина ,тогава през ума му минаха доста мисли ,но една от тях се задържа доста и тя беше целта му да провери възможностите на красавицата си,но това можеше да коства живота му и той намали скоростта и се пребра в лентата и зад колата която беше решил да изпревари. Той беше доста спокоен,но отново през главата му мина мина мисълта за целта която си беше поставил. Изчака отнова добра възможност за изпреварване и той не се поколеба и за миг и отново изцеди двигателя на колата си,но пред него отново проблясва светлина,но този път той бе твърдо решен да изпълни целта си. Увеличи скороста си свали още една предавка на долу но светлината го преближаваше още повече той беше убеден във вазможностите на колата си ,но този път тя му изневери...
Следва продължение !

От загАлвието ти още разбрах, че ще последва подобна изцепка. За друго не знам, но определено счупи рекорда за най-многобройна употреба на "той". За другите грешки просто... с две думи - нямам думи, с една - хич. Я обясни как става номера тоя номер - увеличаваш скорост намаляваш предавка :dunno: Направи една голяма добрина на всички във форума - не пиши продължението си. Поне не тук :dummy:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Радо69 » 20 Дек 2009, 17:05

добре :yes:

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Дек 2009, 22:52

xpl0d написа:За другите грешки просто...

пропуснал си да коригираш адски много грешки
от незнание или от бързане?

иначе откъса наистина е ужасен
повече четене на книги му е майката (за автора)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 23 Дек 2009, 23:13

А какво общо имат книгите, винаги съм се питал?
Не се гордея с това, даже напротив, но аз през живота си до сега съм прочел не повече от 5 книги от корица до корица...
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 24 Дек 2009, 1:33

Радо69 написа:Без загалвие..

... и без разказ...
Изображение

Назад към Страхотни истории