Разглобяване подлакътник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Разглобяване подлакътник
Здравейте колеги,предполагам има начин да се разглоби подлакътника т.е. кожената част от стойката.Изглежда има някакъв пиниз,но нещо не мога да го разбера,а ме е страх да не счупя нещо.Някой ако знае нека сподели.Мерси.
ПС:Търсачката не можа да ми отговори точно на това питане.
ПС:Търсачката не можа да ми отговори точно на това питане.
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Re: Разглобяване подлакътник
От долу , колега, пластмасата има 2 или 3 тапички май под тях има винтчета.
Интересува ме от самата "панта" ,дето "тялото" се вдига и смъква,как става разглобяването.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Знами ако искаш да манеш фуниите дето държат самия подлакътник имат вътре в тях едни като контри огледай ги добре отвътре .Мисмя с една малка отверка ги повдигаш и дърпаш.Ако не е това конкретизирай се

Да точно тия фунии искам да махна,аз видях вътре контрите,понапънах ги леко ,ама не се прибират та да освободят фуниите.Явно трябва по силничко да ги пробвам.
Ами долу горе се оправям,ама не ми е перфектен.Мерси за информацията.liloff написа:ако разбираш английски, дай мейл да ти пусна един .pdf
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
махаш първо пластмасата около задния пепелник после малката пластмаса под "пантата" и после ще видиш че като е пуснат подлакътника остават дже много малки цепнатини. Именно през тях се бърка с отверка или каквото там може и се натискат тези конусовидните пластмаси които държат подвижната част.
Довечера като се прибера ще го пробвам,че го взех сглобен,но изваден от барчето и за да го вкарам обратно трябва да го разглобя от "пантата",другия вариянт беше както каза един колега,само тялото да разглобя,но трите капачки явно някой ги залепил като ги е слагал и сега нямат махане....Подлакътника е от кола с десен волан и сега ще го приспособявам на моята.Един колега,който е слагал ми обясни,че за да стане фабрично трябва да сменя барчето и стойката,но ще излезе доста скъпо.Вчера разгледах и прецених,че мога да го направя като изрежа задната част на моето и го съединя със задната част,от това с десния волан.Това ще стане лесно и без да си личи почти,само като смъкна моето барче ще видя как да завия стойката за купето,че няма да паснат дупките и болтовете,но мисля че ще го измамя някакси:).Знам че доста хора ще кажат ама няма да стане оригинално,е няма ама като много знаят да ми дадат техни пари,да го направя както искат те.Мисля да направя снимки как е станало,някой друг ако иска да има подлакътник за 25лв. макар и малко псриспособен да му е полезна иформацията.
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
Dpy написа:Интересува ме от самата "панта" ,дето "тялото" се вдига и смъква,как става разглобяването.
самата панта се разглобява като се махне пепелника отзад, там под него има едно или две винтчета , развиваш ги и после се изваждат двете странични пластмаси дето са около пантата и после ще видиш как се изважда самия подлакътник... не е сложно , сваля се бързо и лесно.
... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
Току-що успях да го разглобя благодарение на вашата помощ.Най-близо до истината беше
Само дето подлакътника не трябва да е пуснат,а вдигнат и наистина има 2 малки процепчета от всяка страна,само се натиска с тънка отвертка и фуниите се освобождават и е готово.Като се постопли ще мисля за поставянето.Мерси още веднъж и весели празници на всички!Kris написа:махаш първо пластмасата около задния пепелник после малката пластмаса под "пантата" и после ще видиш че като е пуснат подлакътника остават дже много малки цепнатини. Именно през тях се бърка с отверка или каквото там може и се натискат тези конусовидните пластмаси които държат подвижната част.
12 мнения
• Страница 1 от 1