Въпрос за дневните светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Въпрос за дневните светлини
еми да като е на къси светлини после като запаля колата светят ... ама не се гасят вътре светлините по таблото ...
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Демек раелно нямаш дневни светлини, а само активирана функция.
И аз съм така. ще изчета пак темата, че не разбрах какво трябва да се добави в този случай за да тръгнат дневните светлини
И аз съм така. ще изчета пак темата, че не разбрах какво трябва да се добави в този случай за да тръгнат дневните светлини

pazokolarov написа:Демек раелно нямаш дневни светлини, а само активирана функция.
Колега ако разбереш пусни едно ЛС моля....
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Jujinio написа:pazokolarov написа:Демек раелно нямаш дневни светлини, а само активирана функция.
Колега ако разбереш пусни едно ЛС моля....
Махаш активацията на Дневните, сетваш я и после пак ги активираш

Махаш активацията на Дневните, сетваш я и после пак ги активираш
[/quote]
Неразбрах какво имаш предвид под "сетваш я"... Дай малко инфо моля

Неразбрах какво имаш предвид под "сетваш я"... Дай малко инфо моля
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Jujinio написа:Махаш активацията на Дневните, сетваш я и после пак ги активираш
Неразбрах какво имаш предвид под "сетваш я"... Дай малко инфо моля[/quote]
Ти каза че имаш активни дневни сврлини но не работиели.... така. И аз ти казам щом са активни с ДИС ги правиш не активни. ПОсле пак ги активираш и виж за резултата
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
milennyc написа:Ти каза че имаш активни дневни сврлини но не работиели.... така. И аз ти казам щом са активни с ДИС ги правиш не активни. ПОсле пак ги активираш и виж за резултата
За съжаление при мен не стана

2 пити ги мъчих, деактивиране, активиране - тц! Сега пак са си активирани, но само софтуерно, на практика - не работят.
- ReDDcaFFe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d '00
При мен си работят, но зимата в студа да палиш на фарове не сработва много добре. 

because Nothing breaks necks like a Black BMW
- sttekata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 216i Gran Tourer 109hp, 05.2019
- Мечтае да кара: Only BMW
Имам проблем с активацията на External Lights Daytime driving lights.
Моля ако някой се е сблъсквал с този проблем да сподели защо се получава така, че след като го активирам не се пускат фаровете, а пише че е активно?
"External Lights Daytime driving lights - активно/ неактивно : когато се активира функцията, при стартиране на двигателя се включват автоматично късите светлини на фаровете"
След като активирам функцията веднага се появяват две грешки в Light модула - direction indicator и още нещо си от рода E86...
махам я опцията и веднага изчезват грешките
Да обобщя влизам в DIS, отивам на осветление, външно..., активирам, после давам set ven....
Изключвам всичко за 10 сек, влизам проверявам и си пише, че е активно пробвам го, но не иска да пуснат фаровете при запален двигател.
Проверявам лайт модула и вътре се появяват две грешки, който ги изтривам и пак се появяват....
100 пъти го правих и все едно и също, деактивирам функцията и грешките изчезват
Моля ако някой се е сблъсквал с този проблем да сподели защо се получава така, че след като го активирам не се пускат фаровете, а пише че е активно?
"External Lights Daytime driving lights - активно/ неактивно : когато се активира функцията, при стартиране на двигателя се включват автоматично късите светлини на фаровете"
След като активирам функцията веднага се появяват две грешки в Light модула - direction indicator и още нещо си от рода E86...
махам я опцията и веднага изчезват грешките

Да обобщя влизам в DIS, отивам на осветление, външно..., активирам, после давам set ven....
Изключвам всичко за 10 сек, влизам проверявам и си пише, че е активно пробвам го, но не иска да пуснат фаровете при запален двигател.
Проверявам лайт модула и вътре се появяват две грешки, който ги изтривам и пак се появяват....
100 пъти го правих и все едно и също, деактивирам функцията и грешките изчезват

Не съм пробвал още при мен дали ще даде такава грешка, но пробва ли да махнеш колд чек-а на мигачите да видиш дали отново ще даде тази грешка, просто като вариант?
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
JTD написа:Не съм пробвал още при мен дали ще даде такава грешка, но пробва ли да махнеш колд чек-а на мигачите да видиш дали отново ще даде тази грешка, просто като вариант?
Колега какво е общото между късите и мигачите ?
п.п. Колегата да си направи труда да копира точно какви са му грешките
- sttekata
- кандидат ентусиаст
-
JTD написа:Не съм пробвал още при мен дали ще даде такава грешка, но пробва ли да махнеш колд чек-а на мигачите да видиш дали отново ще даде тази грешка, просто като вариант?
Какъв е този "колд чек" при заключване да мига с мигачите ли?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- sttekata
- кандидат ентусиаст
-
Готов съм, вече работят.
Трябвало е винаги копчето да бъде включено на светлини и като дадеш на контакт те се пускат, аз си мислех, че малко по-умно направено и се вкл. фаровете само ако си запалил двигателя.
Грешката я дава защото ключа е на "Оф", и компа намира прекъсната верига
Трябвало е винаги копчето да бъде включено на светлини и като дадеш на контакт те се пускат, аз си мислех, че малко по-умно направено и се вкл. фаровете само ако си запалил двигателя.
Грешката я дава защото ключа е на "Оф", и компа намира прекъсната верига

по този начин е възможно най-умно измислено - не може да забравиш светлините включени, може да ги изгасиш ако искаш, а и позицията ауто работи. Друг е проблема, че ако приемат този закон за светлините, тогава ще трябва да се мисли нещо което да стои постоянно включено или пък не пипаш ключа от позиция вкл.
Не си спомням при мен да е давало грешка след активирането им, но може и да не съм обърнал внимание
Не си спомням при мен да е давало грешка след активирането им, но може и да не съм обърнал внимание