не загрява ;(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
не загрява ;(
значи направо да опиша проблема .. паля сутрин .. стрелката за темп не мърда .. карам 5-10 минс .. все още е нулево ниво .. изобщо не се е поместила ... и вече се чуда кво става ... зимата ! на това място вече колата е почти загряла на средата е стрелката .. след момент поглеждам и гледам стрелката мръднала изведнъж мн .. но не на средата ами на половината между минимума и средата
.. та карам си аз до офиса .. и гледам пак така стрелката не личи да мърда .. вече стигам офиса ... и още не в работна темп ... ?!?! .. зимата на половината път си загряваше нормално .. сега не успя да стигне работна темп на 20 градуса ;( .. а освен това че не загрява .. стрелката нещо се е бъгнала и не показва плавно качването на темп ами изведнъж прави големи обороти .. какво може да е и какво да проверя
;(
хмм..
ps: наскоро ми прегря колата .. щото едни кретени от сервиз (планивекс
) ми бяха развили капачката и беше извряла почти цялата течност .. след това смених антифриза и се оправи колата .. работеше и загряваше нормално
.. както и зимата така и сега .. наливам само антифриз ..

хмм..

ps: наскоро ми прегря колата .. щото едни кретени от сервиз (планивекс

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Имах същия проблем, оказа се че термостата не затваря, смених го (ама си го купих оригинал от ДаруКар) и проблема изчезна! Може и при теб да е това.
ПП. За стрелката нямам идея, някой друг да помага.
Успех
ПП. За стрелката нямам идея, някой друг да помага.
Успех

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
mitak_o написа:ми прави теста на таблото , веднага разбиташ дали стрелката заяжда.
по някога като го хване слънцето таблото , боята от часовниците се накъдри , и стрелката опира в нея. Погледни (около остта на стрелката ) да не е почнал да се люпи циферблата.
абс не .. таблото ми има супер вид .. като ново е

проблема продължава да го има .. теста на таблото минава съвсем наред стрелката за темп се движи супер плавно и в двете посоки и без проблем
.. не е от таблото .. но интересното е как с леки удари по таблото стрелката се премества както си трябва а не спира .. възможно ли е нещо да се е разкачило .. просто ей така ?! ;( .. ако с удари си идва на мястото то не може да е термостат ? ..
може би трябва да отида да го видят в сервиз

може би трябва да отида да го видят в сервиз

14 мнения
• Страница 1 от 1