проблемче съединител

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

проблемче съединител

Мнение от joro_marinov » 20 Дек 2009, 13:28

здравейте колеги
проблема е следния не бях палил звяра 4-5 дни и карах другата кола та днеска тръгвам и още тогава ми се стори че педала на съединителя отделя много долу а не като обичайното много горе но си викам не съм я карал скоро сигурно съм отвикнал
и след километъ градко скоростите взеха да влизат все по трудно докато накрая на едно кръстовище сп ряха да влизат.Педала не потъва но мисля че стана малко по мек та си мисля че няма да е от помпата.На загасена кола успявам да вкарвам скоростите.Дайте някакъв акъл възможно ли е вилката да се е счупила или нещо притиквателя да е заседнал...........Моля мнения :help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Re: проблемче съединител

Мнение от Ненко Вранков » 20 Дек 2009, 13:39

Първо провери колко спирачна течност имаш в казанчето.

Потребител
Аватар

Мнение от joro_marinov » 20 Дек 2009, 20:52

Проверих спирачната течност е като преди между min и max

Аватар
Кара: bmw535

Мнение от blackbery » 20 Дек 2009, 21:38

joro_marinov написа:здравейте колеги
проблема е следния не бях палил звяра 4-5 дни и карах другата кола та днеска тръгвам и още тогава ми се стори че педала на съединителя отделя много долу а не като обичайното много горе но си викам не съм я карал скоро сигурно съм отвикнал
и след километъ градко скоростите взеха да влизат все по трудно докато накрая на едно кръстовище сп ряха да влизат.Педала не потъва но мисля че стана малко по мек та си мисля че няма да е от помпата.На загасена кола успявам да вкарвам скоростите.Дайте някакъв акъл възможно ли е вилката да се е счупила или нещо притиквателя да е заседнал...........Моля мнения :help: :help: :help:

първо обезвъздуши,и ако пак се получи същиа проблем,без да загуби течност,според мен проблема ще е в горната помпа :winky:
Изображение

Назад към E34