проблемче съединител
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- joro_marinov
- Потребител
-
проблемче съединител
здравейте колеги
проблема е следния не бях палил звяра 4-5 дни и карах другата кола та днеска тръгвам и още тогава ми се стори че педала на съединителя отделя много долу а не като обичайното много горе но си викам не съм я карал скоро сигурно съм отвикнал
и след километъ градко скоростите взеха да влизат все по трудно докато накрая на едно кръстовище сп ряха да влизат.Педала не потъва но мисля че стана малко по мек та си мисля че няма да е от помпата.На загасена кола успявам да вкарвам скоростите.Дайте някакъв акъл възможно ли е вилката да се е счупила или нещо притиквателя да е заседнал...........Моля мнения

проблема е следния не бях палил звяра 4-5 дни и карах другата кола та днеска тръгвам и още тогава ми се стори че педала на съединителя отделя много долу а не като обичайното много горе но си викам не съм я карал скоро сигурно съм отвикнал
и след километъ градко скоростите взеха да влизат все по трудно докато накрая на едно кръстовище сп ряха да влизат.Педала не потъва но мисля че стана малко по мек та си мисля че няма да е от помпата.На загасена кола успявам да вкарвам скоростите.Дайте някакъв акъл възможно ли е вилката да се е счупила или нещо притиквателя да е заседнал...........Моля мнения

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Re: проблемче съединител
Първо провери колко спирачна течност имаш в казанчето.
- joro_marinov
- Потребител
-
Проверих спирачната течност е като преди между min и max
joro_marinov написа:здравейте колеги
и след километъ градко скоростите взеха да влизат все по трудно докато накрая на едно кръстовище сп ряха да влизат.Педала не потъва но мисля че стана малко по мек та си мисля че няма да е от помпата.На загасена кола успявам да вкарвам скоростите.Дайте някакъв акъл възможно ли е вилката да се е счупила или нещо притиквателя да е заседнал...........Моля мнения![]()
![]()
първо обезвъздуши,и ако пак се получи същиа проблем,без да загуби течност,според мен проблема ще е в горната помпа

4 мнения
• Страница 1 от 1