Парното си отиде.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Парното си отиде.
Днес след 2-3 дни мъчения парното спря да работи съвсем. От начало загуби само първа и втора степен, и след като поработеше малко на 4та се оправяше и идваха и другите. Освен този резистор (маи така се казава, оная джада със съпротивленията) може ли самото моторче на парното да си е отишло, понеже когато пусна климатаика всички степени си работят като си му е реда ?
Re: Парното си отиде.
Втулки, при мен е същото положението.Като пусна четвърта и мотора набере скорост и след това върна първа степен се върти.
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
дай ми телефона му аз ще го убедя да се върне
а инъче по темата щом на климатик всичко си работи както трябва значи проблема ти не е в моторчето на парното...
но да питам къде е проблема не духа топло или не духа вобще?

а инъче по темата щом на климатик всичко си работи както трябва значи проблема ти не е в моторчето на парното...
но да питам къде е проблема не духа топло или не духа вобще?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Споко, на пролет ще се завърне! Моето миналата зима ту си тръгваше, ту си идваше

- dido-bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30М40Б18 touring/MB190 1.8
- Мечтае да кара: еМММММ
Ако си с италянски климатик значи имаш и втори "резистор".Търси в него причината.Обикновенно ги слагат около двигателя.
Поздрави.
dido-bmw написа:Ако си с италянски климатик значи имаш и втори "резистор".Търси в него причината.Обикновенно ги слагат около двигателя.
Да с Италянски съм, а къде стои резисторчето на парното някои да каже.
- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
Италиански климатик е с още едно моторче за това ти работят всички степени като пуснеш климатика и моторчето седи точно срещу скоростите под решетката
... а колкото за това че не ти работи парното свали си капака и подай директен + на вентилатора и ако не трагне са му заминали четките и кажи преди да спре да работи свиреше ли ?

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

MeTo_BMWto написа:Италиански климатик е с още едно моторче за това ти работят всички степени като пуснеш климатика и моторчето седи точно срещу скоростите под решетката... а колкото за това че не ти работи парното свали си капака и подай директен + на вентилатора и ако не трагне са му заминали четките и кажи преди да спре да работи свиреше ли ?
Колега моето от скоро свири...какво значи това?
Последен ъпдейт - моето днес умря и то
Трябваше да се прибирам от Габрово до Плевен без парно
Явно и аз ще трябва да правя вентилатора

Явно и аз ще трябва да правя вентилатора

Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
coyota написа:MeTo_BMWto написа:Италиански климатик е с още едно моторче за това ти работят всички степени като пуснеш климатика и моторчето седи точно срещу скоростите под решетката... а колкото за това че не ти работи парното свали си капака и подай директен + на вентилатора и ако не трагне са му заминали четките и кажи преди да спре да работи свиреше ли ?
Колега моето от скоро свири...какво значи това?
смазване или направо втулки=друго

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Днес свалих моторчето на парното. До такава стешен беще запекло, че дори на ръка тръдно се завъртаха онези палсмасаоории отстрани. След малко почистване и много смазване е вече всичко е ОК. Само дето не остана време да го върна отново на мястото му да видя какъв ще е резулатата.
Последна промяна tino320 на 15 Дек 2009, 18:50, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
после пак ще го свалиш,че да го смениш

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
някво нововъведение по тамата да има..освен,че си си запазил 16ки алпини 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- misanthrope
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 ci
мойто също работи на 4 само и както духа топло по някое време почва да духа прохладно, после по някое време почва пак топло, немога да разбера от какво е този проблем
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2