Катинаро
Модератор: Технически модератори
Re: Какво сте направили за вашата e34 днес?
днес му сложих 18ки джанти (емкови)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
аз пък и купих гумени стелки за зимата и й пристигнаха пружинките
чакаме сферите за кривомат-а и тампоните за носачите и ще и правим "пълна промяна"

чакаме сферите за кривомат-а и тампоните за носачите и ще и правим "пълна промяна"

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Сложих и '' голем борд '' 

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525
аз пък днеска и оправих изпарителя филтрите смених стелкитеи я изкъпах 

тия дни ревизирахме водна система,генератор,стартер,в момента се сменят гарнитури на всмокателни колектори,дроселова клапа,и вчера доиде и ново гофрирано маркутче междо дебитомера и клапата, а докато чаках маркуча взех че боядисах колекторите,следва и капака на главата,след това една шаиба на СТОЯН,и започваме да зглобяваме на фона на сръбска музика
ще направим и снимки

- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
Купих" МУ" (понеже при мен е "той" ) нов (стар) кожен салон - електрифициран с топло, всички ел. функций и мемори позиций за шофьорската. Има много кусури - скъсано - малко ел. проблеми - подготвям подробна тема за възстановяванв със снимков материал и обяснения..... най вероятно инфото ще е готово след 10 дена - баш по празниците
Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
BUHALA написа:Купих" МУ" (понеже при мен е "той" ) нов (стар) кожен салон - електрифициран с топло, всички ел. функций и мемори позиций за шофьорската. Има много кусури - скъсано - малко ел. проблеми - подготвям подробна тема за възстановяванв със снимков материал и обяснения..... най вероятно инфото ще е готово след 10 дена - баш по празниците
Значи ще има какво да четем в почивните дни

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Zubcho написа:BUHALA написа:Купих" МУ" (понеже при мен е "той" ) нов (стар) кожен салон - електрифициран с топло, всички ел. функций и мемори позиций за шофьорската. Има много кусури - скъсано - малко ел. проблеми - подготвям подробна тема за възстановяванв със снимков материал и обяснения..... най вероятно инфото ще е готово след 10 дена - баш по празниците
Значи ще има какво да четем в почивните дни

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
klz97 написа:днес му сложих 18ки джанти (емкови)
Браво колега! Страшна е! Това за мен е една от най-добрите джанти!!!

dj_ennsy_1 написа:klz97 написа:днес му сложих 18ки джанти (емкови)
Браво колега! Страшна е! Това за мен е една от най-добрите джанти!!!

а на пролет

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
оправих му степените на парното,нова закопчалка на жапката(че стараата се счупи)ревизия на парното(филтърче за купето,измиване на въздуховодите,и ароматизаторче за климатика до филтъра)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Отдавна не съм писал нищо смислено в тази тема и май е време да се отбележа.
Майстора добави маслен радиатор от Опел Вектра 2000 за охлаждане на маслото на скоростите. Вече кръга минава през серпантината, влиза в масления радиатор и после ходи в скоростите. Ревизия на стартера. Там всичко беше в ред само имаше смазване. Почистихме цедката в резервоара и ме е яд, че не ми беше фотоапарата с мен да снимам колко дзивт имаше по нея. Как е смучела нафта тази кола за мен е мистерия. Сменен ми беше и маркуча за вакума. Ще пусна снимки да видите колко хубаво стана цялата работа с радиатора и да препоръчам отново на всички моя майстор Архитекта (Кольо). На колата беше направена и диагностика и беше затрита 1 грешка от пасажерския датчик за еърбега.
Януари месец още жокери ще има, за моята любима бима.
Майстора добави маслен радиатор от Опел Вектра 2000 за охлаждане на маслото на скоростите. Вече кръга минава през серпантината, влиза в масления радиатор и после ходи в скоростите. Ревизия на стартера. Там всичко беше в ред само имаше смазване. Почистихме цедката в резервоара и ме е яд, че не ми беше фотоапарата с мен да снимам колко дзивт имаше по нея. Как е смучела нафта тази кола за мен е мистерия. Сменен ми беше и маркуча за вакума. Ще пусна снимки да видите колко хубаво стана цялата работа с радиатора и да препоръчам отново на всички моя майстор Архитекта (Кольо). На колата беше направена и диагностика и беше затрита 1 грешка от пасажерския датчик за еърбега.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Zubcho написа:Отдавна не съм писал нищо смислено в тази тема и май е време да се отбележа.
айдее заплата пак се изля при архитекта

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:
айдее заплата пак се изля при архитекта![]()
![]()
![]()
Тц

- крив кюнец
-
Днес си свързах телефон мутето и фърлих един високоговорител под задната седалка да звъни телефона от него. За сега всичко е под седалката нахвърлено, напролет ще го мъча да сложа модула в багажника, но не знам как се демонтира задната кора, където е усилвателя на комбито?