Увиснала задна броня
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
Re: Увиснала задна броня
ако е отстрани при гумите е излезнала от водачите и се оправя лесно.
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 I Touring
- Мечтае да кара: Самолет
колега и моита беше увиснала,просто махни лаисните и под тех има болчета или нитове,махашги и вдигаш бронята и слагаш нови болчета или нитове както си прецениш.успех 
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Развиваш гайките отзад на бронята , издърпваш я назад малко , отстрани вкарваш водачите да си влезнат по местата, пак пъхаш напред и накрая пак си слагаш гайките и после лайстните
недей да напъваш да влизат водачите без да е откачена бронята щото да не ми пишеш ЛС после "продай ми енда броня" ....
весели празници !
недей да напъваш да влизат водачите без да е откачена бронята щото да не ми пишеш ЛС после "продай ми енда броня" ....
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Ако е от към гумата , значи бронята се е измъкнала от водача , или водача се е счупил .... Свали добавката на бронята и легни под бронята и огледай ... бронята се държи на два големи болта , които се виждат от долу (като свалиш добавката).... Тези болтове се отвиват (с еврейска звезда Т35 или Т40 не помня точно ), отвиват се също и блотовете , които фиксират подкалниците към бронята .. , след това бронята се изтегля на зад (заедно с гредата..), наместваш я във водачите и буташ докато бронята легне плътно и стягаш болтовте .... Тоя въпрос го коментираме за пореден път , ползвай търсачката ....
И те така ....
И те така ....
7 мнения
• Страница 1 от 1