Маркуче задно стъкло комби?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Маркуче задно стъкло комби?
Здравейте колеги.
Имам 318 тдс комби и имам един много гаден проблем(зимата) в това че не ми работи пръскалката на задната чистачка.Това което установих е че самото маркуче което води за отзад ми е прекъснато до акомулатора(има една дупка която влиза в калника).Иначе като дам да пръска и си пръско но до акомулатора.И така въпроса ми е какво мога да направя в моя случай за да отстраня проблема.Да поясня че другата част от маркучето което води на зад на се вижда.От къде минава това маркуче до отзад 
Имам 318 тдс комби и имам един много гаден проблем(зимата) в това че не ми работи пръскалката на задната чистачка.Това което установих е че самото маркуче което води за отзад ми е прекъснато до акомулатора(има една дупка която влиза в калника).Иначе като дам да пръска и си пръско но до акомулатора.И така въпроса ми е какво мога да направя в моя случай за да отстраня проблема.Да поясня че другата част от маркучето което води на зад на се вижда.От къде минава това маркуче до отзад Re: Маркуче задно стъкло комби?
Попринцип с тел или с нещо бръкни в дупката и се опитай да го хванеш другия край на маркуча. Утре ще го погледна на мойто комби откъде и как минава маркуча и ще ти пиша.
ПС на малкия дизел, акумулатора е отпред нали?
ПС на малкия дизел, акумулатора е отпред нали?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Gancho
- младши ентусиаст
-
Re: Маркуче задно стъкло комби?
Да колега.И там до акомулатора е дупката но глегах и не видях другата част от маркуча.Утре на светло ще пробвам да бръкна с нещо.
- Gancho
- младши ентусиаст
-
Колеги никой ли е нямал подобен проблем 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Gancho
- младши ентусиаст
-
Колега то дупката за маркучето е до самата кутия в калника.Не виждам смисъл да я махам.Просто ме интересува откъде минава това маркуче за да отиде до отзад-през прага на колата ли е или от някъде другаде 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
не знам къде минава отпред в купето, но излиза от лявата страна като отвориш кората в багажника до левия стоп. предполагам че пътя е така: влиза през акумулатора , десния праг и прави завой под седалката, по левия заден калник и се качва нагоре към пантата на багажника, от където минават и снопа кабели за задната чистачка...
та идеята ми е да махнеш джапката и тонколоната в пасажерските крака и ще се ориентираш
на мен ми се беше прекъснал маркуча точно отстрани акумулатора, та за това ти дадох тая идея, че се бърка по-лесно.
а отзад на левия калник има бърза връзка и ми се беше откопчало...
сега в минусувите температури който не е със зимна течност има голяма вероятност водата да раздуе и да прокупа някой маркуч (пластмасови са)
та идеята ми е да махнеш джапката и тонколоната в пасажерските крака и ще се ориентираш
на мен ми се беше прекъснал маркуча точно отстрани акумулатора, та за това ти дадох тая идея, че се бърка по-лесно.
а отзад на левия калник има бърза връзка и ми се беше откопчало...
сега в минусувите температури който не е със зимна течност има голяма вероятност водата да раздуе и да прокупа някой маркуч (пластмасови са)

8 мнения
• Страница 1 от 1