Размер на гуми?????
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Размер на гуми?????
BULL3T написа:Zubcho написа:Просто си купете нови гуми. 360лв. за 195/65/15 Сава. След покупката няма хлъзгане и занасяне. Толкова ли нямате пари за да си обезпечите сигурността? Лятото със стари гуми пак не си е работа, ама някак става ама зимата??? Никога не правете компромис със сигурността. Гумата е тази която контактува с платното. Ако тя не е читава все едно да направиш компромис със здравето си или с това на семейството си.
360лв = 1 лв на ден годишно. Толкова ли са много? Въпросните гуми освен на моята кола, са и на колата на баща ми и на служебните коли. Всички са много доволни. Най-вече аз.
Май темата е за заключване. И да добавя ако протектора на зимната гума е под 4 мм е за боклука, както и ако гумата е произведена преди повече от 3г.
Правете си сами изводите дали са читави гумите произведени 2005г. примерно и какви са им качествата.
Зъбчо със 'сичко съм съгласен,само не със савата и със 3 годишните гуми.Има идиоти,които си купуват зимни гуми лятото карат с тях и като дойде зимата те са изпечени и са като камък,няма спиране ,тръгване,мамата си трака.
Аз пък, от сава гуми как съм си патил....Затова сега си взех си 2 предни (за фокуса) Goodyear ultragrip 7+ няма такъв багер,а как спира...!А малоята на бмвто дето е като савата,егати дрифтовете връткам,ако минат над 1500 оборота и задницата ме изпреварва,мазно.
Ставаше въпрос, че за около 400лв ще си вземеш нови гуми които ще експлоатираш 2-3 сезона, вместо да караш с галоши и да правиш компромис с живота си.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Zubcho написа:BULL3T написа:Zubcho написа:Просто си купете нови гуми. 360лв. за 195/65/15 Сава. След покупката няма хлъзгане и занасяне. Толкова ли нямате пари за да си обезпечите сигурността? Лятото със стари гуми пак не си е работа, ама някак става ама зимата??? Никога не правете компромис със сигурността. Гумата е тази която контактува с платното. Ако тя не е читава все едно да направиш компромис със здравето си или с това на семейството си.
360лв = 1 лв на ден годишно. Толкова ли са много? Въпросните гуми освен на моята кола, са и на колата на баща ми и на служебните коли. Всички са много доволни. Най-вече аз.
Май темата е за заключване. И да добавя ако протектора на зимната гума е под 4 мм е за боклука, както и ако гумата е произведена преди повече от 3г.
Правете си сами изводите дали са читави гумите произведени 2005г. примерно и какви са им качествата.
Зъбчо със 'сичко съм съгласен,само не със савата и със 3 годишните гуми.Има идиоти,които си купуват зимни гуми лятото карат с тях и като дойде зимата те са изпечени и са като камък,няма спиране ,тръгване,мамата си трака.
Аз пък, от сава гуми как съм си патил....Затова сега си взех си 2 предни (за фокуса) Goodyear ultragrip 7+ няма такъв багер,а как спира...!А малоята на бмвто дето е като савата,егати дрифтовете връткам,ако минат над 1500 оборота и задницата ме изпреварва,мазно.
Ставаше въпрос, че за около 400лв ще си вземеш нови гуми които ще експлоатираш 2-3 сезона, вместо да караш с галоши и да правиш компромис с живота си.
Абсолютно съм съгласен,че ако нямаш никакви гуми,е подбре да си купиш 4 сава,отколкото да караш със стари или летни гуми.Трябва да си луд

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Zubcho написа:Просто си купете нови гуми. 360лв. за 195/65/15 Сава. След покупката няма хлъзгане и занасяне. Толкова ли нямате пари за да си обезпечите сигурността? Лятото със стари гуми пак не си е работа, ама някак става ама зимата??? Никога не правете компромис със сигурността. Гумата е тази която контактува с платното. Ако тя не е читава все едно да направиш компромис със здравето си или с това на семейството си.
Само не разбрах защо си взел 195-ци, като за 40 лева отгоре ще си вземеш 205-ци

195/65/15 е тясна гума за е34 комби

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3