ел.стъкла проблем!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пасатор с турбо..
- Мечтае да кара: самолет
ел.стъкла проблем!
здравеите колеги,днес по обяд ми се повредиха стъклата работят само на отворени врати!?плафона съшто не иска да гасне.някои да има мнение по въпроса???мерси предварително
не става само с БМВ....трябва и акъл...
- m_a_r_i_o_BMW
- Потребител
-
Re: ел.стъкла проблем!
колега има едно бутонче на бравата виж да не се е изтъркало защото при мен се беше протаркало и не искаше да ми вдига прозорците но мойто е купе и при отваряне на вратата се свалят по малко.провери го
- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
всички бутончета работят перфектно,бушоните са здрави.възможно ли е от алармата да ме ебава?
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Колега,няма да е зле да напишеш каква е колата-седан,купе??? , за да можем да ти помогнем повече!

- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
- metodi80
- старши ентусиаст
-
gog_g написа:здравеите колеги,днес по обяд ми се повредиха стъклата работят само на отворени врати!?плафона съшто не иска да гасне.някои да има мнение по въпроса???мерси предварително
gog_g написа:всички бутончета работят перфектно,бушоните са здрави.възможно ли е от алармата да ме ебава?
Ти как разбра , че бутончетата на вратата са здрави ? Това можеш да го установиш със сигурност , като свалиш или самите бутони (на 4-те врати) и се увериш че подават на маса , или да откачиш буксата от комфорт модула и там на съответните пинове да провериш дали при натиснат бутон прави верига към маса .... Ако си проверил бутоните и си сигурен , че са здрави , то вероятно комфорт модула ти се "лигави" .... Скоро ще пусна тема , как се ремонтира... особено тоя проблем с негаснещия плафон.....! Само да се пооправи времето , че в тоя студ изобщо не ми се пипа ...
- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
koлега значи като има отворена врата ми цъкат аварииките!комфорт модул немам!?
- metodi80
- старши ентусиаст
-
gog_g написа:koлега значи като има отворена врата ми цъкат аварииките!комфорт модул немам!?
Значи остават само бутончетата ... ааа и не е лошо да си видиш снопа с кабели към капака на багажника .. може от там да ти идват проблемите ..
- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
a за стъклата некви идеи?заштото работеха а от вчера работят само на отворени врати
- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
релето цъка след като затворя вратата
Колега може да имаш скъсани кабели във гофрето на вратата, затова като отвориш те се допират и стъклата работят. като затвориш те се разделат и неработят. Провери там.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
viewtopic.php?f=8&t=171590
ето ти тема със същия проблем (при мен) мислех си че съм го опрвил но уви сега пак ми го прави ...
не знам от какво е определено опитвам се да установя от къде идва пролема ... но засега не съм г хванал ...
Ако имаш развитие пиши и аз ще пиша но ще да е след зимата че сега е студено да се рботи по колата ...
ето ти тема със същия проблем (при мен) мислех си че съм го опрвил но уви сега пак ми го прави ...
не знам от какво е определено опитвам се да установя от къде идва пролема ... но засега не съм г хванал ...
Ако имаш развитие пиши и аз ще пиша но ще да е след зимата че сега е студено да се рботи по колата ...
14 мнения
• Страница 1 от 1