Джантата отиде, моля за помощ
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Джантата отиде, моля за помощ
Един неграмотен гумаджия я надраска,най мразим неграмотници,казах му 3 пъти-внимавай да не я одраскаш.Та така,вече не е чисто нова,ходих на доста места и нищо,казват че в българия не се правят,били с някаква оксидация.Ако можете помагайте,ако ле пък не ,дано в маргел ги има да си взема една и да се свършва.И да напиша:Винаги ефтиното струва по-скъпо,или пък трябва да се науча на всичко щото нема оправия

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Kristopher
-
-
- Kristopher
-
-
хи зна4и аз работих в един сержиз до скоро ама са спрях 4е сум студент4е ..та там опражяхме такива ганти с малко кит и пребоядисване..сеедно прави6 кола....китосва се турка се после се боядисва както си трябжа с металик (сив)ппаска6 му лак и стажа като ножа...напражо убиец....та мисълта ми е да я остави6 на някои маистор в сержиз и да ти я оправи..стават супер....до скоро и успеx
.
хи зна4и аз работих в един сервиз до скоро ама са спрях 4е сум студент4е ..та там оправяхме такива жанти с малко кит и пребоядисване..сеедно прави6 кола....китосва се търка се после се боядисва както си трябва с металик (сив)пръска6 му лак и става като нова...направо убиец....та мисълта ми е да я остави6 на някои маистор в сервиз и да ти я оправи..стават супер....до скоро и успеx
- Kristopher
-
-
Благодаря ти за помощта , но тази опция не ме устройва защото истинския цвят не може да се направи с боя

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

.
ок ...стават доста добре ина4е...нема ло6о да им смени6 цвета с сив металик....сумер стават...но ако държи6 на този,ло6о 4е не направих снимки ина4е 6те6е да ти хареса ина4е...
.ок до скоро и успех в на4инанието....

7 мнения
• Страница 1 от 1