проблем с обезвъздушаване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с обезвъздушаване
преди месец бях пуснал тема за този проблем та проблема е следния като загася колата и антифриза изтича изпод капачката възможно ли е да е зле обезвъздушена днес ми го направи пак последния път беше преди месец за този месец е карана из софия всеки ден и то по 3-4 пъти и не е мръднала почти само леко доливах 700-800 мл за тва време и 1-2 имаше малки капки отдолу и тва е а днес я спирам вечерта с левите гуми по високо и изтече за този месец съм я спирал само на равно ако има някво значение де последния път бях спрял под наклон само че предницата беше на високо дайте съвет от тва ли е щот на предната смених всичко докато намеря от кво е 
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: проблем с обезвъздушаване
1. гумичката на капачката е отишла, оправя се само с нова капачка.
2. купил си китайски радиатор и не приляга хубаво капачката, щото гърловината е неравна
като за начало започни от тук.
2. купил си китайски радиатор и не приляга хубаво капачката, щото гърловината е неравна
като за начало започни от тук.

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Колега,не помня точно коя е била старата ти тема,ако можеш да я постнеш да я видя и да знам какво си правил,защото много работи може да са и да ти прави проблеми-капачка,съединение и т.н.

днес един майстор погледна капачката гумичките бяха закъсани смени ги с тези от новата капачка която купих в бързината и се оказа менте та ще видиме дали в тях е бил проблема мерси на отзовалите се
4 мнения
• Страница 1 от 1