Случки с пешеходци???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Re: Случки с пешеходци???
Айде малко да ме нахулите...Аз пьк умишлено леко качих на предния капак един!
Карам аз вечерта и свивам в една много тясна уличка,тясна тясна,колко да е тясна....ами много,колкото за един автомобил а от страни има тротоар! И карам си аз ,а пред мен петима клепара ходят най-спокойно на улица,намалих,толкова че едвам се движех. Изчаках 5 секунди да видя как ще реагират,ама реакция никаква,свирнах-пак не!Вбесих се,а и ме дьржаха още анаболчетата,малко газчица и хоп на предния капак! Единия се опита нещо да протестира
,но желанието бьрзо му се изпари! Аиде почвайте.....

- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
iliew написа:Айде малко да ме нахулите...Аз пьк умишлено леко качих на предния капак един!Карам аз вечерта и свивам в една много тясна уличка,тясна тясна,колко да е тясна....ами много,колкото за един автомобил а от страни има тротоар! И карам си аз ,а пред мен петима клепара ходят най-спокойно на улица,намалих,толкова че едвам се движех. Изчаках 5 секунди да видя как ще реагират,ама реакция никаква,свирнах-пак не!Вбесих се,а и ме дьржаха още анаболчетата,малко газчица и хоп на предния капак! Единия се опита нещо да протестира
,но желанието бьрзо му се изпари! Аиде почвайте.....
Какво да почваме? Всеки един би постъпил така. Още повече днешните пешеходци не знаят за какво се използват тротоарите. Най-противни ми са онези бабички и дядовци дето едва кретат, ама вече пердаши по асфалта. Като му викнеш оня почва да ти реве, че нямаш уважение към по-старите. Моите уважения, но времената вече са други, колите и те... Трябва да се съобразяват. Аз като изпълнявам ролята на пешеходец гледам винаги да пропускам колите и да не шаря по платното.
P.S Колега пътя не ще да е бил толкова тесен, просто Е38-цата е доста големичка

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Бумърчето, събрах първите ти няколко мнения заедно. Моля те занапред да си събереш мислите в еди пост. Подозирам, че имаш затруднения с пускането на мнения (съдя по това, че цитираш всяко едно от тях). Ако е така, напиши ми ЛС и аз ще ти обясня подробно как става това.
Колеги много Ви моля да се въздържате от постването само на емотикони в мненията си.
Eliana

Колеги много Ви моля да се въздържате от постването само на емотикони в мненията си.

Eliana
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3