Случки с пешеходци???

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Re: Случки с пешеходци???

Мнение от iliew » 14 Дек 2009, 3:20

Айде малко да ме нахулите...Аз пьк умишлено леко качих на предния капак един! :kuku: Карам аз вечерта и свивам в една много тясна уличка,тясна тясна,колко да е тясна....ами много,колкото за един автомобил а от страни има тротоар! И карам си аз ,а пред мен петима клепара ходят най-спокойно на улица,намалих,толкова че едвам се движех. Изчаках 5 секунди да видя как ще реагират,ама реакция никаква,свирнах-пак не!Вбесих се,а и ме дьржаха още анаболчетата,малко газчица и хоп на предния капак! Единия се опита нещо да протестира :mhihi: ,но желанието бьрзо му се изпари! Аиде почвайте.....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 520i
Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
Детайли за колата: Simply the best

Мнение от pepo_520i » 14 Дек 2009, 14:02

iliew написа:Айде малко да ме нахулите...Аз пьк умишлено леко качих на предния капак един! :kuku: Карам аз вечерта и свивам в една много тясна уличка,тясна тясна,колко да е тясна....ами много,колкото за един автомобил а от страни има тротоар! И карам си аз ,а пред мен петима клепара ходят най-спокойно на улица,намалих,толкова че едвам се движех. Изчаках 5 секунди да видя как ще реагират,ама реакция никаква,свирнах-пак не!Вбесих се,а и ме дьржаха още анаболчетата,малко газчица и хоп на предния капак! Единия се опита нещо да протестира :mhihi: ,но желанието бьрзо му се изпари! Аиде почвайте.....

Какво да почваме? Всеки един би постъпил така. Още повече днешните пешеходци не знаят за какво се използват тротоарите. Най-противни ми са онези бабички и дядовци дето едва кретат, ама вече пердаши по асфалта. Като му викнеш оня почва да ти реве, че нямаш уважение към по-старите. Моите уважения, но времената вече са други, колите и те... Трябва да се съобразяват. Аз като изпълнявам ролята на пешеходец гледам винаги да пропускам колите и да не шаря по платното.

P.S Колега пътя не ще да е бил толкова тесен, просто Е38-цата е доста големичка :D
"Не се срамувай да кажеш онова, което не се срамуваш да си помислиш!"

Изображение

http://bg.netlog.com/groups/presiyan

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 17 Дек 2009, 1:36

Бумърчето, събрах първите ти няколко мнения заедно. Моля те занапред да си събереш мислите в еди пост. Подозирам, че имаш затруднения с пускането на мнения (съдя по това, че цитираш всяко едно от тях). Ако е така, напиши ми ЛС и аз ще ти обясня подробно как става това. :)
Колеги много Ви моля да се въздържате от постването само на емотикони в мненията си. :)

Eliana
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории