почнаха ме гадовете!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525 DA Touring 01г

Re: почнаха ме гадовете!

Мнение от kbarterov » 16 Дек 2009, 21:54

miroalpina написа::yes: за тия копеленца само чупене на рацете с чук друго спасение нема

и мога да допълня палците с "тръбичка" :mhihi:

а що се касае до каското имам такова и не ме боли особенно, защото имам здраво стъкло, на лявото огледало, това което откраднаха, но ще търся счупено, за да не барат боклуците, ама какво да правя с подгряването на пръскалките сега зимата?!?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F25 2.0d

Мнение от Niki__ » 16 Дек 2009, 22:20

Добре ,а много ми е чудно за кво са им само стъклата на тия, че ги гепат? :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от Dr.Globule » 16 Дек 2009, 22:39

Какво става в Надежда бе. Сутринта ми гепиха фаровете и мигачите, деба техната мама. Сега се почват разправиите със застрахователи и не ми се мисли. Много нагли станаха, всеки ден някой е ударен :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 16 Дек 2009, 23:10

Здравей те колеги на мен два пъти ми гепят стъклта и един пут лаисните на вратите от краи до краи
и направо полудявам и съм им пожелал на тея копеленца дет брамчат с искараните пари свещи да си купят

Потребител
Аватар

Мнение от m_ski » 16 Дек 2009, 23:40

Колега при нас в Бургас взимат не само стъклата ами и капаците.Според мен ще става по лошо защото за съжеление започнаха да ги купуват хора с пари за Голф-2.

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 17 Дек 2009, 14:21

Колеги за това всичко дето може да сваля по колата се лепи или хваща с нитове или болтове яко! Мен след като няколко пъти ми се снабдяваха с части от колата и пребих 2ма цървули вече ми писна и се хванах един ден и сичко де що може да се свали съм го залепил или укрепил така, че ако го свалят задължително ще го строшат или ще си строшат ръцете мръсни само тва е оправията!
И още нещо елате да крадете в Красна поляна пак ще ви чакаме с нетърпение боклучета мръсни ако някой чете тука да знае че периодично дебнем за някое сладко зайче тръгнало да гепи! :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 17 Дек 2009, 14:41

dbanchev написа:Колеги за това всичко дето може да сваля по колата се лепи или хваща с нитове или болтове яко! Мен след като няколко пъти ми се снабдяваха с части от колата и пребих 2ма цървули вече ми писна и се хванах един ден и сичко де що може да се свали съм го залепил или укрепил така, че ако го свалят задължително ще го строшат или ще си строшат ръцете мръсни само тва е оправията!
И още нещо елате да крадете в Красна поляна пак ще ви чакаме с нетърпение боклучета мръсни ако някой чете тука да знае че периодично дебнем за някое сладко зайче тръгнало да гепи! :ranting:

Само бой за такива подлярчета!Ама бой до травматологията мамицата им нещастна!Та друг път да не се сетят даже за крадене. :bang:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kbarterov » 17 Дек 2009, 19:31

Dr.Globule написа:Какво става в Надежда бе. Сутринта ми гепиха фаровете и мигачите, деба техната мама. Сега се почват разправиите със застрахователи и не ми се мисли. Много нагли станаха, всеки ден някой е ударен :bang:

и ти ли колега си от Надежда, кажи коя част, и да мислиме нещо да ги ловиме тия боклуци.аз скоро ще стигна до тях и после жална им майка :box: , а като ми омръзне ще ви ги дам :mhihi:

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 17 Дек 2009, 23:21

А така колеги трябва да се мачка тая измет, тръгнала да изкарва пари на наш гръб. Трябва да си направим конкурс- награда кой повече гепачи е хванал и е натрошил! :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gari » 18 Дек 2009, 10:31

Според мен тези копеленца чупят или свалят неща от колите не за продан а за кеф или от завист може би. За да саздават проблем на човека с готиното BMW. Или ще ти надраска колата, или ще ти счупи огледало...
Но наистина няма по-голям кеф да го хванеш на място докато се опитва да гепи нещо. :mhihi:
Не искам много, искам всичко!

Потребител
Аватар

Мнение от Dr.Globule » 18 Дек 2009, 13:40

Тези кражби са по-добре организирани от шибаната ни държава. Въобще не вярвам, че някой ще ми демонтира фаровете най-професионално, само да ми направи мръсно, напротив, хората си имат пазар за нещата, които крадат, щото фарове без лупа и ксенон има втора употреба колкото искаш. Просто някой си ъпгрейдва BMWто за наша сметка, аз затова части втора ръка няма да купя, щото все едно съм ги свалил от некой друг пич. А глупаците от полиция и застрахователи са гола вода, но тоя път ще ги гоня докрай, на мен не ми е работа да се занимавам с крадци, да ако хваня някой случайно, ще му се отбия ама иначе полицаите вместо да мишкуват по районните, да вземат да патрулират, че напоследък си еба майката, всеки 2ри е с разбита или открадната кола :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tngeorgiev » 18 Дек 2009, 15:01

купувал съм китайчета по 5 лева, подозрително добри стъкла са :yes: Стъкло и подложка с управлението обаче е по 40 на симеон :no:
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

Мнение от Bojidar » 19 Дек 2009, 16:06

Колега, спасение от гепачи в Недежда НЯМА. Затова оставяй колата на паркинг или си купи гараж в някой от блоковете, които се строят в близост и няма да имаш този проблем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kbarterov » 19 Дек 2009, 22:24

колеги не искам да убиждам полицайте защото са ми колеги!!! :yes: и зная колко ими е трудно и че няма хора които да работят.Моля Ви да не злословити по техен адрес, а аз имам някои насоки към хората които гепят в Надежда и скоро ще ги окошаря копелетата мръсни, но дали ще викам Полиция ще си помисля :mhihi: .Предупредил съм тъпанарите по ул. "Цар Симеон" и ако си видя някоя част от колата там че има СМЪРТ :bang: аЗ ВСЕ ПАК НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛ ДА НАПРАВИМЕ ЗАСАДА НЯКОЯ НАЩ НА ТАЯ ИЗМЕТ И ДА ГИ ПОГРЕБЕМЕ, за да може да си спираме колите пред домовете.поздрави на всички :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd e46
Мечтае да кара: 645i cabrio

Мнение от Azereus » 20 Дек 2009, 0:25

Те в Надежда освен от автокражби и то такива кокошкарски - от огледала и лайсни до гуми, няма от какво друго да преживяват повечето хора. За 1 вечер жестоко ми надраха с ключ служебната кола, добре, че Бмв-то е наред, че откачам! Често и таксиджиите ги правят тия неща. Ако ще им правите засада бройте и мен!
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! :)

ПредишнаСледваща

Назад към E39