Въпрос за стъклата в ДаруКар
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: карам бавно 'щот ме кефи
- Детайли за колата: 520i touring 04/1999
M52b20TU - 20 6S 3/4
Въпрос за стъклата в ДаруКар
Здраейте колеги.
Гледам, че ДаруКар продават стъкла (говоря за предни), та мисълта ми е дали имат и монтаж.
Купих Е39, но при маркирането момчето видя две шупли в предното стъкло... ОК! викам си... майната му!
Оня ден тръгвам към Витиня и както си карам зад една С класа - прас камък в джама... баси магистралата...
Рових из темите и май при разните джамджии трябва да се ходи с атомна бомба...
Проверих какви са цените, ама не ме кефи "произведено в Европа - 580.ХХ лв"... то и Албания е в Европа... за Китайски и Италиански не говоря.
В ДаруКар: 800-1100 лв (задна ножица...). Казват че е "Genuine BMW"...
Та питам:
1. Някой купувал ли е от тях стъкла? Да не са и там "произведено в Европа - ама 2х580.ХХ лв"...
2. Поставят ли стъкла? Както видях по сервизите само ги поставят, а после вие си ги монтирате...
Поздрави на всички и благодаря!
Гледам, че ДаруКар продават стъкла (говоря за предни), та мисълта ми е дали имат и монтаж.
Купих Е39, но при маркирането момчето видя две шупли в предното стъкло... ОК! викам си... майната му!
Оня ден тръгвам към Витиня и както си карам зад една С класа - прас камък в джама... баси магистралата...
Рових из темите и май при разните джамджии трябва да се ходи с атомна бомба...
Проверих какви са цените, ама не ме кефи "произведено в Европа - 580.ХХ лв"... то и Албания е в Европа... за Китайски и Италиански не говоря.
В ДаруКар: 800-1100 лв (задна ножица...). Казват че е "Genuine BMW"...
Та питам:
1. Някой купувал ли е от тях стъкла? Да не са и там "произведено в Европа - ама 2х580.ХХ лв"...
2. Поставят ли стъкла? Както видях по сервизите само ги поставят, а после вие си ги монтирате...
Поздрави на всички и благодаря!
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Re: Въпрос за стъклата в ДаруКар
Аз съм си купувал стъкла там и за Е39 и за Е3 имат и поставяне разбира се, но не знам цената. Има телефони питаш и така.
Vik написа:... ДаруКар продават стъкла (говоря за предни), та мисълта ми е дали имат и монтаж....
Стъклата са само оригинални (както може да се предположи) и се предлага и монтаж със съответната гаранция...
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
аз си зех стъкло за 130 лв + 20 лв лепенка за сензора за дъжд и 2 за монтаж об6то 170 стъклото е като оригинално няма никва мизерия пасна си идеално 1/1 с оригинала.. според мен за теа стари коли.. не си заслужава да се купуват оригинални стъкла разбирам да е е60. и да няма никаде да ама...
- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
има и друга възможнаст например втора ръка и можеш да си го избереш и ще бъде оригинално.но това си е мое мнение.за инфо къде може да си намериш пиши на Л.С.
Вземи си стъкло от Кобра. Там са на доста по-ниски цени от ДаруКар и са много качествени. Има всякакви - турски, испански, каквото си избереш. Също имат гаранция. В Кобра има специалисти и ще ти дадат правилния съвет.
ПС: Не винаги най-скъпото е най-хубаво!
- Torbalan008
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D 2002 touring
подкрепям колегата, аз имайки възможност да ползвам оригинален сервиз, избрах Кобра поради няколко причини,
стъкло испанско за Е39 е околу 250-300 лева (без сензор), такова в Дару е 1000 (да издумкам 1000 лева за 1 шупла - няма сми).
Визуална разлика няма ....
Единствения проблем е сензора за дъжд, или трябва да намериш такъв със сензор който да става или трябва някой от разбиращите колеги там да ти помогнат с прехвърлянето му
стъкло испанско за Е39 е околу 250-300 лева (без сензор), такова в Дару е 1000 (да издумкам 1000 лева за 1 шупла - няма сми).
Визуална разлика няма ....
Единствения проблем е сензора за дъжд, или трябва да намериш такъв със сензор който да става или трябва някой от разбиращите колеги там да ти помогнат с прехвърлянето му
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
niksana написа:Вземи си стъкло от Кобра. Там са на доста по-ниски цени от ДаруКар и са много качествени. Има всякакви - турски, испански, каквото си избереш. Също имат гаранция. В Кобра има специалисти и ще ти дадат правилния съвет.
Много точно казано

На Голф-а смених челното стъкло с турско такова - никакви проблеми

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Около 1100лв беше предно стъкло за Е39 със смяната в дару (по спомени от август месец).
Смених го точно заради 2-3 шупли, ама каското си го покри. Поръчах го, дойде след около седмица, 2 дни колата в сервиза за да го сложат и да се хване здраво и се оказа че при светещо слънце насреща, можело и да се вижда
Смених го точно заради 2-3 шупли, ама каското си го покри. Поръчах го, дойде след около седмица, 2 дни колата в сервиза за да го сложат и да се хване здраво и се оказа че при светещо слънце насреща, можело и да се вижда
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
На мен от Вари ми дадоха цена около 850лв, но с лайсните, монтажа, лепила ит.н стана 1100лв. Не съм се хвърлил просто защото и моето е с няколко шупли, но си платих и ги "запечатиха". От оригиналното по-добро няма. Пък и по-здравина, обезшумяване, не дай си боже и течове.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Най-хубавото на Дару е че по щета сменят обикновенно стъкло със соларно такова
И мойто там го правиха точно за 24 часа колата беше готова

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: карам бавно 'щот ме кефи
- Детайли за колата: 520i touring 04/1999
M52b20TU - 20 6S 3/4
Колеги, благодаря за отзивите.
За момента обмислям вариантите от къде да го взимам.
Ще ви подосаждам още малко, защото не съм наясно какво точно стъкло ми е нужно - сензор за дъжд-ясно, но има до него и един участък около 2мм диаметър прозрачно кръгче. Ако го знам за какво е... та допълнително ще сложа и една-две картинки.
Още веднъж - Благодаря!
За момента обмислям вариантите от къде да го взимам.
Ще ви подосаждам още малко, защото не съм наясно какво точно стъкло ми е нужно - сензор за дъжд-ясно, но има до него и един участък около 2мм диаметър прозрачно кръгче. Ако го знам за какво е... та допълнително ще сложа и една-две картинки.
Още веднъж - Благодаря!

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Тука вече не съм съгласен с колегата от горния пост
от сигурни източници знам, че ДаруКар ги внасят.

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Дару-мару,114 лв с монтажа в Габрово , било то чешко или идокитаиско, все стькло. Ще гледам през него, а не в него. 

Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2