Проблем със парното ЗА КОША МОЛЯ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със парното ЗА КОША МОЛЯ
Колеги помогнете днес ми изчезна парното смисъл почна да духа студено а беше настроено да духа топло и като изфорсирах колата и започна да духа топло от какво може да е дали е защото водата е малко под нивото или проблема е друг.Става въпрос за е36 със климатроника със врътките
Последна промяна Beglecca на 06 Фев 2010, 1:31, променена общо 1 път
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Re: Проблем със парното
Колега виж си нивото на антифриза и ако му трябва долей и обезвъздуши за всеки случай и пробвай дали щте духа топло,но първо да загрее малко....ако не загрява проблема е термостата 
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
има възглавница по системата , доналей антифриз обезвъздуши и си карай на топло
да попитам в тая тема при мен има някакъв др проблем - та прая тая процедура по горе парното тръгва греи , става баня вътре , на другото палене пак няма парно единия маркуч е студен от каде може да прави възглавницата
става дума за долния маркуч които влиза към купето тоя за парното .
да попитам в тая тема при мен има някакъв др проблем - та прая тая процедура по горе парното тръгва греи , става баня вътре , на другото палене пак няма парно единия маркуч е студен от каде може да прави възглавницата
става дума за долния маркуч които влиза към купето тоя за парното .
D_I_V_A_K_A написа:Колега виж си нивото на антифриза и ако му трябва долей и обезвъздуши за всеки случай и пробвай дали щте духа топло,но първо да загрее малко....ако не загрява проблема е термостата
Термостата ми е чисто нов преди 200км съм го сменил един приятел ме уплаши каза че може да ми е духнало гарнитура на главата и от там да ми вкарва въздух
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
аз имах подобен проблем - няма парно, изфорсирам я и почва да духа топло, долея антифриз и известно време няма проблем, после пак... оказа се че ми изтича течност около водната помпа, която беше сменяна преди половин година, но от некачествен антифриз (от Метро
) се беше разяло нещо от нея и уплътнението (така ми казаха от сервиза) и като загрее, дига налягане и изпуска незабележимо по малко, та след смяна с нова помпа се оправи и вече не ми губеше охладителна течност... виж евентуално дали нямаш и ти някъде течове по системата, но провери хубаво, че ако е някаде да сълзи по малко трудно се открива...
... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
Благодатя на всички долях течност и се оправи имам един теч понежее колата ми е имала газов инжекцион и има един маркуч за изпарителя обаче не е стегнато съединението и сълзи по 1капка но е точно под инжекциона и няма как да бръкна да го затегна и ще мисля нещо но проблемът ми се оправи за сега благодаря на всички !
Поздрави!
Поздрави!
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Beglecca написа:Благодатя на всички долях течност и се оправи имам един теч понежее колата ми е имала газов инжекцион и има един маркуч за изпарителя обаче не е стегнато съединението и сълзи по 1капка но е точно под инжекциона и няма как да бръкна да го затегна и ще мисля нещо но проблемът ми се оправи за сега благодаря на всички !
Поздрави!
Да не забравиш да го стегнеш,ако е от него,за да няма след 2-месеца проблем

Е ще го затегна ако не ще си доливам през 2 месеца по 500 600 грама антифриз
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
оправи си го да нямаш никакви грижи с антифриза
щото аз така доливах и се чудех от каде тече....при майстора и излезе,че отзад на главата има някакъв фланец в който влизат два маркуча и от там ми течеше
Поздрави
Поздрави
Аз мн добре знам от каде тече но е на много ама много кофти място и едвам ги затегнах скобите но пак тече защото антифриза е мазен и минава насякаде
- FANATICHKA
- Потребител
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW e30 325 IX
Все пак си проверете тъй наречения "филтър - купе" намиращ се под жабката (т.е едва след разглабянето на жабката можете да се доберете до него). Имах абсолютно същия проблем и се оказа, че въпросния филтър не е сменяван от раждането на колата, след махането му (което не е препоръчително)/ смяната му се орпавих 
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Колега, извинявам се че ползвам твоята тема, но искам да попитам някой може ли да ми каже приблизителна цена на стъпковото моторче на парното за Е36 с дигитален климатроник /ако това има значение/ 
AQUILA1001
- svetlio_mi
- Потребител
-
здравейте и на мене ми езчезна парното на нито една степен. А преди това работеше спряхго и после спря
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Колеги моето парно вече е супер. В събота ходих при Рашо и момчето за 1 ден ми го оправи.
AQUILA1001
svetlio_mi написа:здравейте и на мене ми езчезна парното на нито една степен. А преди това работеше спряхго и после спря
Това е от едно реленце което седи над педала за газта долу маха се кората под волата и го турсиш на еидн фр така му стана
15 мнения
• Страница 1 от 1