Попупка и поставяне на подлакътник и щори
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Попупка и поставяне на подлакътник и щори
Нито подлакътника,нито щоричките стават от Е38 на Е39. Щоричките лично съм се опитвал да ги слагам,даже така ми и стоят 

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
А щори от Е39 може ли да се поставят допълнително, защото те маи само фабрично ги слагат защото се прибират в кората на вратата ?
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Така:
1- во за подлакатника - има подлакатник с тел. за Е39, има и подлакатник без телефон и пак се мести напред, назад и пак си е за Е39 и пак има жапка като го вдигнеш.
2-ро щори оригинални от Е39 - разбира се че ще станат, но за да е точно всичко ти трябват и корите на задните врати и задната кора или трябва да побългаряваш.
3-то щори от Е38 стават с побългаряване на Е39, лично аз го направих на мойта кола. Обаче задната щора 100% остава НЕ електрическа.Има и доста играчка за страничните малките, но става. Другите на вратите са същите. Пасват идеално. Като махнеш корите по вратите, ще видиш къде стоят по принцип щорите, то си има место.
1- во за подлакатника - има подлакатник с тел. за Е39, има и подлакатник без телефон и пак се мести напред, назад и пак си е за Е39 и пак има жапка като го вдигнеш.
2-ро щори оригинални от Е39 - разбира се че ще станат, но за да е точно всичко ти трябват и корите на задните врати и задната кора или трябва да побългаряваш.
3-то щори от Е38 стават с побългаряване на Е39, лично аз го направих на мойта кола. Обаче задната щора 100% остава НЕ електрическа.Има и доста играчка за страничните малките, но става. Другите на вратите са същите. Пасват идеално. Като махнеш корите по вратите, ще видиш къде стоят по принцип щорите, то си има место.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
Искам подлакътник който е с тел и жабка
- Ilian888
- Потребител
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: E38 Hamann
Доколкото знам има точно такива подлакътници оригинални от Е39. Поразтърси се из форума за някоя Е39ка на части. По принцип този вариант с телефона е рядко, но го има.
6 мнения
• Страница 1 от 1