схема на фабричната аларма на е36 - имали я някои ?????

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: E36 - 318

схема на фабричната аларма на е36 - имали я някои ?????

Мнение от ilialazarov » 13 Дек 2009, 14:05

схема на фабричната аларма на е36-вин-FL27526 ако я има някои ще съм мнооого благодарен,защото много проблеми ми създава тоя фабрик и немога да го разкача,тук във форума намирам схеми но като незнам коя е за алрмата ????? :banghead: :banghead:
Благодаря ви предварително

Аватар

Re: схема на фабричната аларма на е36 - имали я някои ?????

Мнение от ilialazarov » 13 Дек 2009, 19:15

:help: :help: :help: :help: май никои я няма :help: :help: :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525dA

Мнение от Amorphis » 14 Дек 2009, 0:51

Я някой колега да каже дали в програмата AutoData я няма.Можеш да провериш - свали си я от замунда примерно и виж, спомням си че имаше много ел.схеми там.
E36 325TD
E36 M3 Evo
E39 525TDSt
E39 525TDStA
сега
E36 318i
Е60 525dA Sedan
E53 X5 3.0d SportPack

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 14 Дек 2009, 1:35

в аутодатата няма, мисля в бентлито имаше за няколко вида схеми

edit http://bmw.ctcms.net/bmw/BMW/E-Books/E36/BentleyBMW-E36ServiceManual.pdf

Аватар

Мнение от ilialazarov » 14 Дек 2009, 11:13

да има схеми но ако ми кажеш от тия 759 страници каде да гледам точно че нищо неразбирам от схеми ще почерпа :bchug: :bchug: :bchug:

Аватар

Мнение от ilialazarov » 16 Дек 2009, 17:47

колеги окъсява яко тая алрма някаде за фабрика говора,ходих да го откачат ама не се справиха резнаха ми само сирената за да не вие и ми монтираха нова аларма ама старата си стои и се задеиства от време на време само че без звук вече никой ли я няма тая схема за да я демонтират напално,защото сега като се пусне мигат фаровета и така докато не я изгаса но като няма звук нали се сещате че ша си мига цяла нощ :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Giovanni » 17 Дек 2009, 23:41

ilialazarov написа:колеги окъсява яко тая алрма някаде за фабрика говора,ходих да го откачат ама не се справиха резнаха ми само сирената за да не вие и ми монтираха нова аларма ама старата си стои и се задеиства от време на време само че без звук вече никой ли я няма тая схема за да я демонтират напално,защото сега като се пусне мигат фаровета и така докато не я изгаса но като няма звук нали се сещате че ша си мига цяла нощ :help:

Не мога да разбера, защо има нужда от схема при демонтаж и при условие че, има свързана друга.
Има логика ако се търси схема при монтаж.
Ако не искате да режете кабели, откачете и пустата букса и готово.
Ако пък имате някаква цел която не сте споменали, която да е причината да искате схема.
Схемата можеш да я видиш тук.
Ако си с комфорт модул страница 455, ако не си - страница 456.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 18 Дек 2009, 0:18

ilialazarov написа:колеги окъсява яко тая алрма някаде за фабрика говора,ходих да го откачат ама не се справиха резнаха ми само сирената за да не вие и ми монтираха нова аларма ама старата си стои и се задеиства от време на време само че без звук вече никой ли я няма тая схема за да я демонтират напално,защото сега като се пусне мигат фаровета и така докато не я изгаса но като няма звук нали се сещате че ша си мига цяла нощ :help:

Колега, дано това ти свърши работа, ама тези, които за ти монтирали новата аларма и са срязали само сирената на оригиналната са я оплескаки яко. Сега коя аларма ползваш?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Дек 2009, 3:19

колега кога свири тази аларма ??
Понеже имам доста вече опит със заводските аларми мога да ти подскажа едно две неща на ЛС
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3-ка Black Edition
Мечтае да кара: много неща...
Детайли за колата: много черна....

Мнение от PiMPi » 18 Дек 2009, 4:13

И аз имам оригинална аларма ама нямам дистанционно за нея и в сервиза дето ми сложиха новата ми резнаха старата ! Ако искаш координати на ЛС ще ти пратя, че тука да не излезе, че правя реклама на някой :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от ilialazarov » 18 Дек 2009, 21:12

колеги ползвам новата аларма,а старата се пуска когато си поиска само номера с плафоните го знам,тоест клина на вратата да се изтъркал малко за да негаснат плафоните или да се пускат от време на време ама те не се пускат защото ги смених всичките друг триг незнам за тая аларма как да я хвана поради каква причина се пуска

Аватар

Мнение от ilialazarov » 19 Дек 2009, 9:52

БАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА схемите отивам при някой да я разкачи ,че тази сутрин едвам запали защото фаровете са мигали цяла нощ

Аватар

Мнение от ilialazarov » 19 Дек 2009, 9:53

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Аватар

Мнение от ilialazarov » 19 Дек 2009, 10:04

ти какво предлагаш как да я ракарам тая аларма за да не ми пречи и да остана само с новата защото явно немогат да се справат алармаджийте как да стане каде е тази букса

Giovanni написа:

Не мога да разбера, защо има нужда от схема при демонтаж и при условие че, има свързана друга.
Има логика ако се търси схема при монтаж.
Ако не искате да режете кабели, откачете и пустата букса и готово.
Ако пък имате някаква цел която не сте споменали, която да е причината да искате схема.
Схемата можеш да я видиш тук.

ти какво предлагаш как да я ракарам тая аларма за да не ми пречи и да остана само с новата защото явно немогат да се справат алармаджийте как да стане каде е тази букса

Ако си с комфорт модул страница 455, ако не си - страница 456.

Аватар

Мнение от ilialazarov » 19 Дек 2009, 10:09

моляте кажи ми за да не режат кабели защото е явно че са се оплескали яко и неискам да споменавам каде са в софия за да неходи никои там поне засега де ,но човека ми каза да отида и да я демонтират питал тук и там и му казали че алармата била в багажника и искал да я демонтира затова те питам как наи лесно да я отстрана защото почвам да се самнявам сериозно като отида какво ли ще оплеска пак, затова искам с ваша помощ ако мога да намера и разкача тая букса за която говори колегата Giovanni по горе ще се ви заобичам не че не сте ме измаквали и друг път от затруднения :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

КАК НАЙ ЛЕСНО МОГА ДА Я ДЕАКТИВИРАМ ТАЗИ АЛРМА (ФАБРИКА) БЕЗ ДА РЕЖАТ КАБЕЛИ ??????

Следваща

Назад към E36