въпросче за масло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Petrov
- Потребител
-
- Кара: B 0001 PB
- Мечтае да кара: B 000001
- Детайли за колата: Lancia Lybra 2.4 jtd
eX - E36, 318i, sedan, '95
Според мен най-добре е да си слагаш Кастрол, бне случайно БМВ са си имат договор с Кастрол и им се води като официално маслко, така както Selenia за FIAT и ELF за Renault и т.н. 

- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
АЗ
Занимавам се с тежкотоварни автомобили и транспорт ,
ползвам САМО - масла , греси за централно и механично гресиране, трансмисионни и хидравлични масла ,за скоростни кутии, антифризи и сп. течности, за скоростни кутии, диференциали, хидравлики , падащи бордове, двигатели, ретардери и всички Смазочни материалинеобходими на фирма ТОТАЛ!
Цените са добри стоката е със доказано качество и много добри цени!
Във вените на тдс-а тече ТОТАЛ пълна синтетика която смятам да сменя със полу-синтетика с оглед на пробега, по спецификаций го дават за БМВ ! В скоростите сложих АТФ,Нямам никакви оплаквания за последните 5 години , лично съм возил маслото - товари се от Париж!
Има само две или три фирми в света със Собствени рафинерии и две от тях са ТОТАЛ и ТЕКСАКО, третата не я знам, всички останали са прекупвачи и пакетажници!
Не се лъжете по Опаковката или маркетинговите подходи но другите фирми!
Ако желаете мога да съдействам и да направим масова покупка като ще ползвате моята отстъпка !
ползвам САМО - масла , греси за централно и механично гресиране, трансмисионни и хидравлични масла ,за скоростни кутии, антифризи и сп. течности, за скоростни кутии, диференциали, хидравлики , падащи бордове, двигатели, ретардери и всички Смазочни материалинеобходими на фирма ТОТАЛ!
Цените са добри стоката е със доказано качество и много добри цени!
Във вените на тдс-а тече ТОТАЛ пълна синтетика която смятам да сменя със полу-синтетика с оглед на пробега, по спецификаций го дават за БМВ ! В скоростите сложих АТФ,Нямам никакви оплаквания за последните 5 години , лично съм возил маслото - товари се от Париж!
Има само две или три фирми в света със Собствени рафинерии и две от тях са ТОТАЛ и ТЕКСАКО, третата не я знам, всички останали са прекупвачи и пакетажници!
Не се лъжете по Опаковката или маркетинговите подходи но другите фирми!
Ако желаете мога да съдействам и да направим масова покупка като ще ползвате моята отстъпка !
- Гост
-
simoniko знам го това и за това питам .. братовчед ми вкарва масло от гърция и го кара в софия и от там се пакетира как си искаш и с кфа марка ти е кеф ... и за тфа се чудя има ли в БГ поне 1 масло което да се доближава малко до това което пише на етикетчето ... че такива етикетчета и тубички мога да си направя колко искам 

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Аз също съм с TOTAL , но с полу-синтетика и съм много доволен, маслото е истинско и поне за сега няма ментета и цената му е прилична, около 10лв. за литър. Не му мисли слагай и съм сигурен ,че ще останеш доволен!!!!!
12 мнения
• Страница 1 от 1