Много ниски обороти на М52
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Много ниски обороти на М52
Здравейте колеги,
Днес попаднах на следния клип в You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=xJAnnXI7e8U Супер странно ми се струва на какви обороти върви мотора и какъв разход ( моментен ) дава. Мойта на 200 вече влиза в червеното. Какво може да му е специалното на тоя двигател???
Днес попаднах на следния клип в You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=xJAnnXI7e8U Супер странно ми се струва на какви обороти върви мотора и какъв разход ( моментен ) дава. Мойта на 200 вече влиза в червеното. Какво може да му е специалното на тоя двигател???
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Много ниски обороти на М52
това или е автомат(макар че не виждам индикация на таблото) или е с някакъв много дълъг диф не е стокова 520-ка това
Барай шишарката Минкеее ....
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
автомат е, тва е колата на нашия колега spacepl1
какво Нестоково има по тая 20ка, като набира като тролеи по нанадолище
нали тва беше некакъв овърдраи
ето виж тва клипче на същия колега и ще ти стане ясно
http://www.youtube.com/watch?v=Rb4F9uW-Umk&NR=1
/..и тва като за финал, всеки път го гледам
http://www.youtube.com/watch?v=sHJSmV6oork
какво Нестоково има по тая 20ка, като набира като тролеи по нанадолище

нали тва беше некакъв овърдраи
ето виж тва клипче на същия колега и ще ти стане ясно
http://www.youtube.com/watch?v=Rb4F9uW-Umk&NR=1
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ivanov 530d написа::mhihi: Ми да вземе и да си прекодира таблото както трябва
тои тва маи го умее добре

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Няма проблеми бе,то табло с големия борд се прекодира максимум за 15-20 мин....... Така беше казал той 

- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
540-ката е веднъж
А иначе за колегата spacepl1, дори и овърдрайв да е пак ми се струва че много са му ниски оборотите. А и моментнич не помръдва изобщо. Стои си на около 8 и чак на 190 вече качи малко над 10. Не знам искам и моя мотор така да върви
540-ката е веднъж

А иначе за колегата spacepl1, дори и овърдрайв да е пак ми се струва че много са му ниски оборотите. А и моментнич не помръдва изобщо. Стои си на около 8 и чак на 190 вече качи малко над 10. Не знам искам и моя мотор така да върви

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Хохохохоохохохо (тоя месец така ще смея) от SA беше това, но пък сега не си мислете че е много по различно
автомата си е автомат. SA то се променя за около 1-2 минути (5 ако сложим зареждането на ДИС-а)
ПС: абе кога ще се съберем да ми засечеш за колко време ще си прекодирам таблото примерно
ПСПС: стрелката на бензина припадна след едно от многото разглабяния на таблото.

ПС: абе кога ще се съберем да ми засечеш за колко време ще си прекодирам таблото примерно

ПСПС: стрелката на бензина припадна след едно от многото разглабяния на таблото.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Пламене,разбери че времето за прекодиране не е от значение !!! От значение е единствено да заработи всичко както трябва - нещо което при теб явно не се получава
Виж че дори и индикацията на скоростите ти не работи......какво му е прекодираното на това табло........ Сигурен съм че ZCS-а ти не отговаря за автоматик дори..... Попитай Преслав,познавате се ,дали когато прекодирам кола оставям нещо неработещо
П.С. Не ми се обиждай ама претендираш че си много в час а виж че твоята кола не можеш да докараш до никъде.
Дори и един радио модул не можеш да свържеш като хората ......говоря за колата на М_Крика

П.С. Не ми се обиждай ама претендираш че си много в час а виж че твоята кола не можеш да докараш до никъде.
Дори и един радио модул не можеш да свържеш като хората ......говоря за колата на М_Крика
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Колата е оправена одавна - бяха ми генерирали грешен ЗЦС след вкарване на този които трябва всичко е ОК - имаш ли нещо което генерира ЗЦС по дадени опции, аз доколкото разбрах за такъв софт трябва да имаш достъп до БМВ фреймуърка 
ПС: ДИС-а всъщност генерира ЗЦС при меню "ретрофит" но мен не ме устройва това - искам да ми го изкарва в писмен вид, а не директно да го набива в устройствата
ПСПС: Прав си че времето не е от значение - ама що тогава се за тва се държиш, че съм казал че е за 10-15 мин. Тука на наколко човека печки съм отключвал и разни други работи съм правил по светлини и индикации и винаги всичко е работило коректно, обикновенно като приключа ме питат "ама ти кво, свърши ли"

ПС: ДИС-а всъщност генерира ЗЦС при меню "ретрофит" но мен не ме устройва това - искам да ми го изкарва в писмен вид, а не директно да го набива в устройствата
ПСПС: Прав си че времето не е от значение - ама що тогава се за тва се държиш, че съм казал че е за 10-15 мин. Тука на наколко човека печки съм отключвал и разни други работи съм правил по светлини и индикации и винаги всичко е работило коректно, обикновенно като приключа ме питат "ама ти кво, свърши ли"
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
За съжаление нямам такъв софт който да го генерира....... Ако го имах......
Запомни едно нещо от мен - когато ще прекодираш каквото и да било 1 изкарай оригиналния ЗЦС,въвеждаш го в "новия" модул и от там нататък надграждаш с екстри като ретрофити !
С това нещо NCS-Expert по добре не барай щото се омазват EWS-ите много лесно
П.С. Печката и светлините са детска игра. Говорим за смяна на главни модули по колата в които има въведен ЗЦС

Запомни едно нещо от мен - когато ще прекодираш каквото и да било 1 изкарай оригиналния ЗЦС,въвеждаш го в "новия" модул и от там нататък надграждаш с екстри като ретрофити !
С това нещо NCS-Expert по добре не барай щото се омазват EWS-ите много лесно

П.С. Печката и светлините са детска игра. Говорим за смяна на главни модули по колата в които има въведен ЗЦС

Последна промяна Ilko Ivanov на 13 Дек 2009, 20:11, променена общо 1 път
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Зависи какво пипаш 
ПС: ЗЦС-а се променя със всяко надграждане (ретрофит)
- нали всъщност това е смисъла на нещата
Аз всъщност само с НЦС-а пипам - и печки и фарове и др. с ИНПА само диагностики и грешки

ПС: ЗЦС-а се променя със всяко надграждане (ретрофит)

Аз всъщност само с НЦС-а пипам - и печки и фарове и др. с ИНПА само диагностики и грешки
13 мнения
• Страница 1 от 1