колеги помощ е 36 м50 в20 неще да пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
колеги помощ е 36 м50 в20 неще да пали
колеги ако някои знае моля да помогне. измих си двигателя на колата и след 3 км. нещо стана , взе да прекъсва и да гори 20 /100 а на големите обороти се оправя. прожерен е компа,бобините , свещите и всичко е ок. а днес вече и не пали. когато работеше отзад на ауспуха миришеше на суров бензин. ако някой има идея от кво може да е тва да каже. благодаря предварително !!!
- pisarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 coupe
Re: колеги помощ е 36 м50 в20 неще да пали
колега и аз имах подобен проблем на старото ми 316 и се оказа компа.Псимтомите бяха следните;не даваше ток на свештите , не подаваше ток и на бензиновата помпа,а видимо компа му нямаше нищо.Смених го и сичко се оправи.
Неказвам ,че и на теб ти е отишал компа.
Неказвам ,че и на теб ти е отишал компа.
- Laverita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Самолет и мечтае да кара подводница
Ако не е компа, виж си ламнда сондата 
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Laverita написа:ламнда сондата
+ всички датчици (буксите им)
И да не го измиеш пак утре кат се оправи

Добар ден на вси4ки колеги, за да не пускам нова тема пиша тук.ще по4на от тва каде сам сменил вси4ки дат4ици които могат да пре4ат за запалването на 320 -ката.когато ми показва :+ови: температури пали а тази сутрин -1,5, и не ще , миналата зима пак го имах този проблем.като загреее дв . си пали , да под4ертая саз голям борд сам.

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
edinac написа:Добар ден на вси4ки колеги, за да не пускам нова тема пиша тук.ще по4на от тва каде сам сменил вси4ки дат4ици които могат да пре4ат за запалването на 320 -ката.когато ми показва :+ови: температури пали а тази сутрин -1,5, и не ще , миналата зима пак го имах този проблем.като загреее дв . си пали , да под4ертая саз голям борд сам.![]()
Акомулатора смени ли си? Ако не си го смени и сложи не по малък от 75А

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
кккк76 написа:колеги ако някои знае моля да помогне. измих си двигателя на колата и след 3 км. нещо стана , взе да прекъсва и да гори 20 /100 а на големите обороти се оправя. прожерен е компа,бобините , свещите и всичко е ок. а днес вече и не пали. когато работеше отзад на ауспуха миришеше на суров бензин. ако някой има идея от кво може да е тва да каже. благодаря предварително !!!
Колега,имаш проблем според мен с намокряне на някоя букса на някой датчик!!!
Преди няколко години реших и аз да си измия двигателя /голф3-тди/ при външна температура около +40 градуса.След като го измих,не гасих колата близо 1 час и изминах около 40-50 км градско,след което прецених,че всичко си е изсъхнало,изгасих и
.После ми трябваше едно денонощие,за да си изсъхнат от самосебе си и топлото време.За съжаление сега навън е под нулата и нз как ще си оправиш проблема,освен ако не си в гараж!!!
- whispersound
- Потребител
-
Оо тука съм врял и кипял.Моето миене ми струваше 450лв.При мене се оказа буксата на датчика на коляновия вал.Доста вода изтече от нея.После се оправи.Но не е лошо и да си отвориш компа.При тая влага ,интеграла ми беше позеленял на места.Но едно прецизно изчистване свърши работа.Лошото при мене беше че като се беше сбъгясал компа и се опитвах да запаля ,късно усетих че помпата работи, и после сменях и масло но се надявам при тебе да не се е получило.Успех
- metodi80
- старши ентусиаст
-
кккк76 написа:колеги ако някои знае моля да помогне. измих си двигателя на колата и след 3 км. нещо стана , взе да прекъсва и да гори 20 /100 а на големите обороти се оправя. прожерен е компа,бобините , свещите и всичко е ок. а днес вече и не пали. когато работеше отзад на ауспуха миришеше на суров бензин. ако някой има идея от кво може да е тва да каже. благодаря предварително !!!
Колега и колеги .... ДВИГАТЕЛ НЕ СЕ МИЕ !!!!!!!!
Двигател може да се измие само ако има теч на нещо и не може да се установи от къде е теча и с цел да се хване от къде точно идва , то тогава може да се измие ...но иначе - НЕ ...!
Колега ти казваш , че е проверен компа , бубините и свещите ... Следоватаелно остана да провериш буксата на датчика на разпределителния вал и на коляновия (виж дали там няма вода ). И СИ ПРОВЕРИ МАСАТА НА ДВИГАТЕЛЯ - при лапата на десния тампон на мотора.
И аз знам че не се мие
,но го измих август месец и го оставих 2 дена да съхне
след това никакъв проблем:) Колега, на този студ колата не се мие едва ли не отвън камо ли мотора 
,но го измих август месец и го оставих 2 дена да съхне 
stef4o_BMW написа:edinac написа:Добар ден на вси4ки колеги, за да не пускам нова тема пиша тук.ще по4на от тва каде сам сменил вси4ки дат4ици които могат да пре4ат за запалването на 320 -ката.когато ми показва :+ови: температури пали а тази сутрин -1,5, и не ще , миналата зима пак го имах този проблем.като загреее дв . си пали , да под4ертая саз голям борд сам.![]()
Акомулатора смени ли си? Ако не си го смени и сложи не по малък от 75А
Нов е ,днеска я оставих в сервиза, да видим какво ще излезе и ще пиша.
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Виж датчика на кол .вал той е основен за компа, без него няма да пламне..
12 мнения
• Страница 1 от 1