BMW 745D
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
.... а можеш просто да си фен на мега въртящ момент и това да е достатъчно за да си купиш дизел.
Е, освен ако нямаш излишни кинти примерно за една стара 540i
Е, освен ако нямаш излишни кинти примерно за една стара 540i

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
днес карах такава машина ,на един познат ,току що си я купил .. изобщо не знаете за какво говорите хора ,няма такава кола .. реже се като бензин(почти
) а как варви ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА
както е автоматик,2 тона и с 19" джанти пали гумите както си иска ,просто подаваш газ ,може и на 3та да си .. очарован съм ,мене малко дизайна не ме кефи ,но вътре комфорта също е нечовешки ,то масажи ,духане ,пълна програма
никога не оплювайте тази машина .. искам и аз дизел вече 

Мал шанс, че БОШ изообретиха пиезо-инжектори за дизеловите двигатели и нещата се промениха *много* покрай това, а БМВ вече бяха изкарали този двигател. За момента мисля само Ауди и Мерцедес профитират, като Ауди все по-масово налага тази технология. Новата им А8 4.2 TDI e само 650Nm, но ускорява за 5.9сек до 100км/ч и около 22сек до 200
... за мен 3.0л дизеловият двигател (231 коня/500Нм) е по-мощен като цяло от този 4.4л на тази 7ца, въз основа на кубатурата имам предвид.

... за мен 3.0л дизеловият двигател (231 коня/500Нм) е по-мощен като цяло от този 4.4л на тази 7ца, въз основа на кубатурата имам предвид.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
За много малко време Audi бяха "на върха" с най-мощен дизелов двигател,сега се опасявам,че от Щутгард няма да испуснат момента да надскочат 7-цата
Георги Пенчев

Георги Пенчев
Penchev написа:...
Ауди никога не е било на върха по мощност, но показва, че това явно не е най-важното. Щутгард и Мюнхен могат преди всичко да се замислят как се "прескачат" 5.9сек. и ~22сек. ускорение.

... Е420 CDI дава 6.8сек ускорение, за сега само на хартия. Опасявам се, че S-Класата няма да е по-добре.

M6 написа:Какво става тука бе хора???![]()
Какви са тия изказвания вие тука фенове ли сте или какво??
![]()
Аз съм фен на Дачия, но имам тук приятели и познати, та за това се навъртам наоколо. Притеснявам ли те нещо?

M6 написа:Penchev пък пише такива работи във форум заенове на Mercedes(в който има регистрирани 100 човека):Тези великолепни автомобили
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Penchev сигурно се опитва да НЕ каже на черното бяло, замислял ли си се? Или требе лекций да се водят тук по темата "Коя е тхе бест колата ина да целия свят?"

Аре баста, че ще ни се карат за офф-топик

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Alexi написа:ари наритайте го тоя за 1 седмица да си починем малко ,само мене ли ме дразни
1, ама месец..

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3