искам съвет за..... газово
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
искам съвет за..... газово
Положението е следното: Поради високите цени на бензина и най-вече поради ТВЪРДЕ високия разход на колата ми
се налага да помисля сериозно за монтаж на газова уредба
... Нужен ми е съвет какво е важно да се сложи( освен бутилка, тръби, изпарител и клапани ). От 5 места на които питах ми казаха 7 различни варианта.
Моля Ви да няма коментари от рода на: "БМВ не е кола която се кара на газ" и т.н.
това и аз го знам и никак не ми харесва идеята, но се налага при положение че разход от 16-17л./100км. мога само да го сънувам. Знам че има достатъчно хора които карат на газ, а и кой друг може да ме посъветва достатъчно компетентно ако не вие 

Моля Ви да няма коментари от рода на: "БМВ не е кола която се кара на газ" и т.н.

BMW & RAMMSTEIN RULES

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ако искаш колата ти да върви като на бензин.. или поне с много малка разлика си сложи газов инжекцион така няма как да пръснеш и колекторите.., но цената му е около 2000лв.За около 30 000 км се избиват..
Има и други вариации (както са ти казали), но ако имаш парида вложив в такава газ май е най добре. 

SlipKnoT написа:Ако искаш колата ти да върви като на бензин.. или поне с много малка разлика си сложи газов инжекцион така няма как да пръснеш и колекторите.., но цената му е около 2000лв.За около 30 000 км се избиват..Има и други вариации (както са ти казали), но ако имаш парида вложив в такава газ май е най добре.
И аз разбрах, че това е най-дория вариант, но проблема е точно в тези около 2000лв.( по-скоро малко отгоре идват...) Знам, че няма да върви както сега, но коне имам в изобилие и мога да изпратя без грижи 20-25 от тях да пасат трева

BMW & RAMMSTEIN RULES

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Виждал съм да ги правят и понякакъв странен начин който е по евтин.., но точно на какъв принцип незнам..
Няма проблем за чип'а..

Няма проблем за чип'а..

Най- добре е с газов инзекцион. Ако е направен както трябва ти гарантирам че нищо няма да ти умре. Аз съм с такъв и на газ ми върви както на бензин, да не говорим че за 10мин мога да я направя да върви повече но и ще гори много повече. Ако ги имаш парите не се чуди. Личното ми мнение е да не слагаш обикновена газова за да не се видиш в чудо след това.
SlipKnoT написа:Виждал съм да ги правят и понякакъв странен начин който е по евтин.., но точно на какъв принцип незнам..![]()
Няма проблем за чип'а..
Ето точно за този начин става дума- да е по-евтин и достатъчно безопасен за да не пр***а нещо по двигателя. Ще се радвам ако някой от монтиралите вече АГУ (уффф че гадна дума

Ruskia_bg
Личното ми мнение е да не слагаш обикновена газова за да не се видиш в чудо след това.
Какви са възможните проблеми- това ме интересува
BMW & RAMMSTEIN RULES

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=21143
Прегледаи тази тема, мисля че ще ти е от полза.
Между другото мойта излезна 1450лв - италиянска.
Ruskia_bg написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=21143
Благодаря за линка, беше ми много полезен и разбрах това което ми трябва. И се извинявам за глупостта да не погледна внимателно форума

BMW & RAMMSTEIN RULES

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Ruskia_bg написа: Личното ми мнение е да не слагаш обикновена газова за да не се видиш в чудо след това.
И какво ще стане

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ъъъ само дето мадамата е с шестак с пласмасови колектори ,така че има какво да стане
в списание автогаз писаха - на пласмасови колектори задължително газов инжекцион ,инак риска си е ваш..

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Alexi написа:ъъъ само дето мадамата е с шестак с пласмасови колектори ,така че има какво да станев списание автогаз писаха - на пласмасови колектори задължително газов инжекцион ,инак риска си е ваш..
Вярно бе, грешката е моя

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
12 мнения
• Страница 1 от 1