BMW 745D

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 21 Юли 2005, 19:04

.... а можеш просто да си фен на мега въртящ момент и това да е достатъчно за да си купиш дизел.
Е, освен ако нямаш излишни кинти примерно за една стара 540i :P
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 21 Юли 2005, 19:55

днес карах такава машина ,на един познат ,току що си я купил .. изобщо не знаете за какво говорите хора ,няма такава кола .. реже се като бензин(почти :mhihi: ) а как варви ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА :shock: както е автоматик,2 тона и с 19" джанти пали гумите както си иска ,просто подаваш газ ,може и на 3та да си .. очарован съм ,мене малко дизайна не ме кефи ,но вътре комфорта също е нечовешки ,то масажи ,духане ,пълна програма :D никога не оплювайте тази машина .. искам и аз дизел вече :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 22 Юли 2005, 0:47

Мал шанс, че БОШ изообретиха пиезо-инжектори за дизеловите двигатели и нещата се промениха *много* покрай това, а БМВ вече бяха изкарали този двигател. За момента мисля само Ауди и Мерцедес профитират, като Ауди все по-масово налага тази технология. Новата им А8 4.2 TDI e само 650Nm, но ускорява за 5.9сек до 100км/ч и около 22сек до 200 ;)

... за мен 3.0л дизеловият двигател (231 коня/500Нм) е по-мощен като цяло от този 4.4л на тази 7ца, въз основа на кубатурата имам предвид.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 22 Юли 2005, 17:06

...корекция! Според АутоБилд БМВто *вече* използва пиезо-инжектори в този двигател.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Юли 2005, 19:31

За много малко време Audi бяха "на върха" с най-мощен дизелов двигател,сега се опасявам,че от Щутгард няма да испуснат момента да надскочат 7-цата :confused:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от M6 » 22 Юли 2005, 19:50

Аз ако имам такава кола въобще няма да ме интересува какво ще е задвижващото тяло :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 22 Юли 2005, 20:04

Penchev написа:...

Ауди никога не е било на върха по мощност, но показва, че това явно не е най-важното. Щутгард и Мюнхен могат преди всичко да се замислят как се "прескачат" 5.9сек. и ~22сек. ускорение. ;)

... Е420 CDI дава 6.8сек ускорение, за сега само на хартия. Опасявам се, че S-Класата няма да е по-добре.
Изображение

Аватар

Мнение от M6 » 22 Юли 2005, 20:06

на звук не го докарват

Как така не го докарва?Под капака има ОСЕМ разбойника все пак!!! :twisted: Както знаете дълга база имат само бензинките,но най-хубавото е,че през есента вече и комън-рейл тракторите,ще имат LONG база :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар

Мнение от M6 » 22 Юли 2005, 20:17

Wizi написа:Опасявам се, че S-Класата няма да е по-добре.

Какво става тука бе хора??? :evil: :dunno: Какви са тия изказвания вие тука фенове ли сте или какво?? :?:
Penchev пък пише такива работи във форум заенове на Mercedes(в който има регистрирани 100 човека):
Тези великолепни автомобили

:help: :help: :help: :help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 22 Юли 2005, 20:45

M6 написа:Какво става тука бе хора??? :evil: :dunno: Какви са тия изказвания вие тука фенове ли сте или какво?? :?:

Аз съм фен на Дачия, но имам тук приятели и познати, та за това се навъртам наоколо. Притеснявам ли те нещо? :winky:

M6 написа:Penchev пък пише такива работи във форум заенове на Mercedes(в който има регистрирани 100 човека):
Тези великолепни автомобили

:help: :help: :help: :help: :help: :help:

Penchev сигурно се опитва да НЕ каже на черното бяло, замислял ли си се? Или требе лекций да се водят тук по темата "Коя е тхе бест колата ина да целия свят?" :evil:

Аре баста, че ще ни се карат за офф-топик :confused:
Изображение

Аватар

Мнение от M6 » 22 Юли 2005, 21:00

Аз съм фен на Дачия

:kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap: :kuku: :clap: :ahah: :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 22 Юли 2005, 21:39

ари наритайте го тоя за 1 седмица да си починем малко ,само мене ли ме дразни :evil:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 22 Юли 2005, 22:05

Alexi написа:ари наритайте го тоя за 1 седмица да си починем малко ,само мене ли ме дразни :evil:

1, ама месец.. :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Юли 2005, 22:49

колата няма равна, в това не знам дали някой ще посмее да спори :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 23 Юли 2005, 0:18

трябва да имаме тема отдушник Бензин с/у дидел
няма значение колко литра колко бензин или кой модел всеки да хвърля огън и жупел там и заради такива като мене които зачекват темата модераторите да я мяткат кадето трябва

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум